folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiyede Yazılım Firmaları

Türkiyede Yazılım Firmaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

görüşmedik fakat sitelerinde insan kaynakları bölümünde hiçbiriş ilanı yoktu 

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ntxsoft bunu yazdı:
    -----------------------------

Andrei bunu yazdı:

madem konu acıldı sorayım.

orta seviye bi üniversiteden yazılım mühendisi olarak cıkıp, CEH & Netron & BilgeAdam vb yerlerden sertifika alınıp, yüksek lisans yapılırsa, is bulma lüksü ne kadar yükselir ?

yurtdısında calısma imkanı var mıdır ? 

yurtdışında çalışma imkanı şu sıralar biraz zor. ben çok araştırdım. usa da akrabam var bu sektörde, onu bile geçen yıl işten çıkarmışlar. usa, canada ve avrupanın çoğu ülkesinde aynı durum söz konusu. ekonomik krizden çok fena etkilenmişler. yüksek için giden tüm öğrenciler okulları bitince ülkelerine geri dönüyormuş.

:/ birileri böyle deyince de kararsız kalıyorum..

neyse bi puanımız gelsin bakalım, baska meslek seceriz olmadı :| 

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

ntxsoft bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:

orta seviye bi üniversiteden yazılım mühendisi olarak cıkıp, CEH & Netron & BilgeAdam vb yerlerden sertifika alınıp, yüksek lisans yapılırsa, is bulma lüksü ne kadar yükselir ?

yurtdışında çalışma imkanı şu sıralar biraz zor. ben çok araştırdım. usa da akrabam var bu sektörde, onu bile geçen yıl işten çıkarmışlar. usa, canada ve avrupanın çoğu ülkesinde aynı durum söz konusu. ekonomik krizden çok fena etkilenmişler. yüksek için giden tüm öğrenciler okulları bitince ülkelerine geri dönüyormuş.

:/ birileri böyle deyince de kararsız kalıyorum..

neyse bi puanımız gelsin bakalım, baska meslek seceriz olmadı :| 

aynı şekilde benide üzüyo fakat bazı yollar var gidebilmek için. Mesela AIESEC adlı bir kuruluş var, yurtdışında ücretli staj ayarlıyorlar. Bu pazar onun sınavına giricem. Stajım ayarlanıncaya kadarda Veripark'ta çalışıp, birikim yapmayı düşünüyorum. Az önce mulakkattaydım, örnek bir program yazmamı istediler 2 saat içinde. 

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

arkadaşım eğer not ortalaman ve dil seviyen iyi ise git yurtdışında master yap. Hem not ortalaman ile birlikte bursta kazanabilirsin

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

Yüksek lisansı varsa zaten Trde işsiz kalmazsın gibime geliyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

ValentinoRossi bunu yazdı:

arkadaşım eğer not ortalaman ve dil seviyen iyi ise git yurtdışında master yap. Hem not ortalaman ile birlikte bursta kazanabilirsin

dil gayet iyi, notta 2.5 üstü fakat ben artık okumak falan istemiyorum. hem maliyetli hemde zaman kaybı olarak görüyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

www.turkcellteknoloji.com.tr  turkcell teknoloji var, garanti teknoloji var garanti bankası nın tavsiye edebileceğim.. 

edit: bu arada friendfeed'de de takılıyormuşsun, özelliklerini yazarak jobsff, insankaynakları gibi gruplara feed atabilirsin.. orada da çok iş ilanı var. 

http://friendfeed.com/insan-kaynaklari

http://friendfeed.com/jobsff

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

HighNitro bunu yazdı:

www.turkcellteknoloji.com.tr  turkcell teknoloji var, garanti teknoloji var garanti bankası nın tavsiye edebileceğim.. 

edit: bu arada friendfeed'de de takılıyormuşsun, özelliklerini yazarak jobsff, insankaynakları gibi gruplara feed atabilirsin.. orada da çok iş ilanı var. 

http://friendfeed.com/insan-kaynaklari

http://friendfeed.com/jobsff

eywallah hocam bunlar yararlı olucak, aklımdan çıkmış turkcell...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

ben de bilgisayar mühendsliği 3. sınıf öğrencisiyim.yurt dışı düşünüyorum.almanyada cok akrabam var orda bi mühendise de araştırttım iş bulma olanağı baya iyi.burdaki hocalarıma danıştım hepsi mutlaka git diyolar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

arkadaşım daha önce yazılım firmasında çalıştım,sen daha yeni oldugun için biraz dişini sıkıp uygulama becerilerini geliştirmen lazım (türkçesi pişmen lazım gözünün açılması lazım)o sebepten dolayı maaş konusunda çok fazla bişey bekleme 800 bile veren olsa gir çalış ama referansları çok olan işin temponun yükse oldugu biyerde çalış-ki kapabildiğini kap geliş. SAP-LotusNotes,Tiger,Obase,Netsis, gibi yazılımlarla ilgilenen firmalar iyi bi seçim olabilr.yazılım üretmi denilince aklıma gelen ilk şehir hep izmirdir nedense.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 5134 Toplam Mesaj: 26