folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye"Nin İlk Tescilli Lameri Pardon Hacker"İ ...

Türkiye"Nin İlk Tescilli Lameri Pardon Hacker"İ ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    pekı bu banka olayını nasıl yapmış bu dallama

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    hoca söyledik ya adam "sosyal mühendislik" yapıyo teknik açıdan bi bilgisi yok.git AYT MYT o sitelerdeki tiplerle aynı yani esasen : )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    tipe bak ya töbee başımıza taş yağacak taşş

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    La ne para kazanmasi ,hatirladigim kadariyla en son egenet mi efesnet mi izmir tarafinda oyle bir servis saglayici bir firmada calisiyordu normal eleman olarak...sanirsin milyon ytl ler kazanmis :)
    -----------------------------
    efesnette calisiyordu ayni yerde okuldan bir arkadasimda calisiyordu zamaninda, yetkililere haber vermeden kendisine beles host acmis,oradan da  sutlanmisti.arkadasin anlattigi kadariyla rafine bir mal mis :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Haber doğruysa ; yorumlar çekememezlik nedenidir ; adamı tanımıorm ama yaptığı şeyler kolay türden değiller gibi.. adamı aşşağılayan o basit yollarla kendiside yapsın o zaman o icraatleri..

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

2000 li yillardaki basit aciklari kullanarak bir seyler yapmis bir adam neden o yillardan sonra sence ismi bir daha duyulmadi... buradaki kimsenin o kadar lamer olacagini dusunmedigim icin, kimse onun gibi ugrasmaz.

birde bu modeller var niye adama bok atiyorsunuz basit bir seyse sizde yapin diyen. basit bir sey klavye mouse kullana bilen okuma yazmasi orta seviyede her insanin yapabilecegi seyler. guvenlik aciklarini public eden siteleri takip et yayinlanan acigi onune gelen sitede uygulamaya calis sende hacker olursun. garip neidugu belirsin forumlarda da bol bol rep. alirsin buyuksun laflariyla biranda kendini hacker dogaustu bir insan kisvesi altina sokabilirsin. sanirim sorun bilmemekden kaynakli...

extra not: adami cekemiyor degilim ciddiye almyorum

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yuh hoca ne cekememzligi ...sen git asil kaynagindan bu adam neler yapmis ne tip bir adam arastirip ogren ,sonra gel zaman in yazdigini oku...ona bakarsan zaman cw yide 1.numarali hackerlar diye stv ye cikariyor :) ...google da biraz arastirma yapin sonra bu konuyu degerlendirin :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    abicim ne lamerı ne heykırı ya  herif filozof sanki amk   kendini nası gelistirdin  falan nasihatlara bak  mıhıhı :D

Nev-i Şahsına Münhasır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Adamı kıskanmayın kendine hosting açabiliyormuş. Büyük ihtimalle pleski cpaneli hosting controllerı ve iis de o yazdı.

Aslanım kocum yürü be :)

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    dikkatinizi cektiyse her gazetenin bir heykiri var artik :)
    atip tutup star yapiyorlar adamlari.

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
Toplam Hit: 6124 Toplam Mesaj: 55