folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye"Nin İlk Tescilli Lameri Pardon Hacker"İ ...

Türkiye"Nin İlk Tescilli Lameri Pardon Hacker"İ ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    arz talep meselesi :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hala kıskandığınızı düşünüyorum nedense :D

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    türkiyede hackermı varki lamer denince garipseniyo anlamış deilim boşversenize

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    8mm bunu yazdı:
    -----------------------------

Hala kıskandığınızı düşünüyorum nedense :D

:) tuh yaa yakalandik.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tamer $ahin, sourtimes.org domain kaydini network solutions'a sahte fax cekerek 10 ocak 2000 tarihinde kendi ustune almi$ biridir. bu yapilan i$lemin network solutions'taki referans numarasi [nic-000110.152cf]'dir.

bu i$lemden sonra kendisi tum sourtimes.org adreslerini o donem cali$tigi interpa isimli $irketin egenet'te host edilen makinasinda bulunan http://www.tamersahin.gen.tr adresine yonlendirmi$tir. sourtimes.org adreslerinden herhangi birine girilmeye cali$ildiginda "hacked by tamer sahin" yazisi gosterilmi$tir. buna o donemin butun sozluk yazarlari/okurlari $ahittir.

olayi farketmemizin ardindan sozluk, sozluk.arteffect.org ve sozluk.sanane.com adreslerinden hizmet vermeye devam etmi$tir. egenet'le ileti$ime gecilip http://www.tamersahin.gen.tr web sitesi kapattirilmi$tir. bu hosting'in kaynagi ve interpa sunucularina aidiyeti egenet yetkilileri tarafindan tespit edilmi$ ve kendileri bu durumun duzeltilmesi icin bize elinden gelen yardimi gostermi$lerdir.

amerika'daki network solutions aranmi$ (takip numarasi ids-615597) bu durum duzeltilene kadar iki hafta gecmi$tir.

bu surec icinde kendisinin sozluk sunucusuna, veritabanina, kullanici bilgilerine hicbir $ekilde eri$imi olmami$tir. yaptigi i$ "sourtimes.org"'la biten adresleri ba$ka bir web sunucusuna yonlendirmi$ olmaktan ibarettir. bu yonlendirme email trafigi (mx kaydi) icin de yapilmi$ o donem sourtimes.org 'da mail hesabi olanlarin emailleri kendisi tarafindan okunmu$tur. icq'da kullandigim email adresimi (primary email adress) dogru bildigi sanrisiyla icq hesabimi da ele gecirmeye cali$mi$ fakat muvaffak olamami$tir.

kendisiyle icq'dan ve email'le sayisiz seviyesiz diyalogumuz gecmi$tir. hakkinda sozlukte yazilanlardan dolayi o donem cali$tigim $irketin mudurlerine email atip dava acmakla tehdit etmi$tir. en son "yaptiklarim yanli$ti unutalim gecmi$i" ayarinda bir mail atmi$tir. bu olaydan yillar sonra en son olarak 5 mart 2005'te tarafimiza "av. oguz akar" imzasiyla "vekilim tamer $ahin hakkinda yazilan her $eyi silin" ozetli bir mail ula$mi$ fakat bu $ahisla ileti$im kurma cabalarimiz sonucsuz kalmi$, bu konuda bir daha kendisinden herhangi bir haber alinamami$tir.

benim gozumde kendisi tarihte bir sistemin i$leyi$ini alan adi yonetici firmasina fax cekerek ve servis saglayicisina email atarak bozmaya cali$an ilk sosyolog hacker'dir. bu teknik ilerletilerek web admini doverek, servis saglayicinin topuguna sikarak da bir siteyi hack etmek mumkun olabilir.

kendisi benim kar$imda ugra$a didine cabalayarak gozumdeki degerini tamamen sifirlamayi ba$armi$ bir kac insandan biridir. tebrikler ama hic gerek yoktu gercekten.

eksisozluk 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    kosovali bunu yazdı:
    türkiyede hackermı varki lamer denince garipseniyo anlamış deilim boşversenize
    olmaz mi ya Turkiyede heykir, mouseu olan heykir bizde... :) Her Turk heykir dogar...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Bende Hackerim ama size söylemiyorum ... Microsoft'u bile hackledim yaaa

Washington Post - New York Times - USA Today - Washington Times  Gibi Camerikanin önde gelen Gazetekleri ben le röpörtaj yapmak istedi ama ben istemedim reklam olmasın diye :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sen nediosn whitehouse.gov u kurmuş.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek
    adamın altında bi ara porşe vardı a.q battımı naptı

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
Toplam Hit: 5692 Toplam Mesaj: 55