Turkojan Aldım Ama
-
Ben Anlamıorum Amk ya :S Millet Nişanlanıo Sonradan Güwenmediği İçin " Acaba Nisanlım Ne Bok Yiyo " Düşüncesiyle Tonlarca Para Verip Trojan Satın Alıyor. Be Mal Kardeşim Madem Öle Güwenmiosun Nisanlına Nie Nisanlanıosun ? Kız Bi Duysa Anında Yüzüğü Atar Bana Güwenmiomusun Die Onu Bırak Aileside Duysa Göt Olursun :S Allahım yaa :S:S:S:S
-
lan paramı verilir ya :D
-
para tuzağı
-
Trojana para vermeyin, sağlam bi crypter alın istediğinz zararlıyı tanınmaz yapın kullanın.
-
program kıskançlık yapıyodur at gitsin
-
İletişime geç sana online destek veriyim canım:)) bende kulanıyorum:D
-
arkadaslar siz durumları bilmiyorsunuz bunun güvenmekle mumemlekle alakası yokk kıskancım görüşemiyoruz birde arada ülkeler olduğunuzu düşünün off ne derseniz diğin ,
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------
İletişime geç sana online destek veriyim canım:)) bende kulanıyorum:D
-----------------------------taam entelkoylu pm atım
-
hocam tanrı seni cezalandırıyo.bak para werdin we sorunu hic cozemıyceksın bence:D okadar kullandım bu lanet serweri atmadıgım bi kiz arkadsım kaldi
we atmamda..tamm senn nisanlınla ılıgılı tedirginligini anlıyorum we bu bı cozum deıl. mahremiyet dıye bısey war sonucta we karsındakı bayan..herseyını bılemezsın
we belkıde bilmemlisin..
guzel saglıklı bı ıletısım we gelecek ıcın bu emmelerınden wazgec=)
NOT: bi fikrim war ama sanırım senn ıyligin ıcı paylasmıycam=)
-
xCs bunu yazdı:
-----------------------------hocam tanrı seni cezalandırıyo.bak para werdin we sorunu hic cozemıyceksın bence:D okadar kullandım bu lanet serweri atmadıgım bi kiz arkadsım kaldi
we atmamda..tamm senn nisanlınla ılıgılı tedirginligini anlıyorum we bu bı cozum deıl. mahremiyet dıye bısey war sonucta we karsındakı bayan..herseyını bılemezsın
we belkıde bilmemlisin..
guzel saglıklı bı ıletısım we gelecek ıcın bu emmelerınden wazgec=)
NOT: bi fikrim war ama sanırım senn ıyligin ıcı paylasmıycam=)
-----------------------------şimdi kötülük yapıyorsun gibi geldi fikrini söyle belki yardımcı olursun ben iki üç defa bağlandım izledim bunu nişanlımada soyledim yanış bişey yapsaydı ki yine her zamanki gibi ben haksız cıktım,
şimdi madem bu proramı aldım para verdim madem kullanim diyorum !! düşüncem bu