Turktorrent Davetiyesi Dağıtımı
-
frq23 bunu yazdı
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ,ridvankenger@windowslive.com , frq23@hotmail.com yollandi.
ratio değerleri düşenleri kendim sileceğim arkadaşlar, kusura bakmayın, uploadlara lütfen önem verin, ve özel ratio değeri belirlenen torrentleri indireceğinizde, lütfen bu kurala dikkat edin..
-
blackmir bunu yazdı
Davetiye Yolladığım 10 kişiden 1 i hiç kayıt olmadı. 5 Tanesi Hiç Dosya indirmedi. en son giriş tarihleri üye oldukları tarih. 1 tanesi ratiodan ban yemiş..
3 kişi kullanıyor sadece düzgünce.
Kullanmayacaksınız niye davetiye istiyosunuz anlamıyorum ki. Bırakın belki kullanacak olan var
aynı şekilde 14 davetiye yolladım 7si kaydolmamış, 5i sadece kayıt olunca girmiş, 2sine teşekkürler aktifler, hatta satilis coşmuş seedbox filan var heralde ya da neti baya sağlam ratiosu 22 :)
şuan o kaydolmamış 7 arkadaşın davetiyesi silinmiş isteyen arkadaşlara yollayabilirim.
edit: ben o 7 davetye geri geldi sanıyodum meğerse yanmış davetyeler, 1 tane kalmış onu da yolladım :/
hsyN tarafından 30/Eki/13 17:10 tarihinde düzenlenmiştir -
sekizkarakter@gmail.com
-
HeYeT bunu yazdı
sekizkarakter@gmail.com
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : sekizkarakter@gmail.com yollandi
güle güle kulan hocam :)
-
hocam elinde türktorrent davetiyesi olan bir arkadaş banda gönderebilirmi destek88@gmail.com
-
-
isteyen varsa 7 tanede bende var
-
exTreMe bunu yazdı
Alabilir miyim hocam bi tane? PM ile e-posta atıyorum.
-
buzukatak bunu yazdıexTreMe bunu yazdı
gonderildi..
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : destek88@gmail.com yollandi
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : atakan21@outlook.com yollandi
-
exTreMe bunu yazdıbuzukatak bunu yazdıexTreMe bunu yazdı
gonderildi..
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : destek88@gmail.com yollandi
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : atakan21@outlook.com yollandi
Çok teşekkür ederim.