Turktorrent Davetiyesi Dağıtımı
-
leechturk yollayabilecek varsa sevinirim.
watchuwant.tr [alt+q] gmail [nokta] com
-
Bende de 10 adet davetiye var. İsteyenler pm atsın buraya yazanları unutabilirim.
-
hesabımın şifresini buldum 12 davetiyem varmış isteyen mailini pm atabilir diğer konu kilitlenmiş
-
6 davetiye kaldı, diğer konuda yazan 3-4 arkadaşa da yollamıştım onlar bi pm kontrol yaparsa sevinirim, onaylanmamış 3 davetiye var. eğer fazla talep olursa 45gb upload sildirip 3 davetiye daha alabilirim sıkıntı yok :)
-
__hsyN__ bunu yazdı
6 davetiye kaldı, diğer konuda yazan 3-4 arkadaşa da yollamıştım onlar bi pm kontrol yaparsa sevinirim, onaylanmamış 3 davetiye var. eğer fazla talep olursa 45gb upload sildirip 3 davetiye daha alabilirim sıkıntı yok :)
45 gb uploada 1 davetiye ederse
32 TB'a kaç davetiye eder :D
içler dışlar çarpımından
32000/45 X=711 davetiye eder (kpss ye bağladım :)
-
serhat8102 bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
45 gb uploada 1 davetiye ederse
32 TB'a kaç davetiye eder :D
içler dışlar çarpımından
32000/45 X=711 davetiye eder (kpss ye bağladım :)
hocam onu bide 3le çarp 15gb 1 davetiye ediyo da benim ratio için max 3 davetye alma imkanım var. ayrıca fakiriz seedbox ımız yok :( yalnız şuan siteye üyeliği açsalar o kadar kişi kaydolmaz :)
-
serdar@tahribat.com
mümkünse bir tanede bana atar mısın? -
SeRDaR bunu yazdı
serdar@tahribat.com
mümkünse bir tanede bana atar mısın?sistemde kayıtlı olduğunu söylüyor hocam. =)
-
Caliber bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
serdar@tahribat.com
mümkünse bir tanede bana atar mısın?sistemde kayıtlı olduğunu söylüyor hocam. =)
Teşekkür ederim hocam ne zaman almışım hiç haberim yok valla fi tarihinde bir üyelik açıp unutmuşum
-
listerya@outlook.com