Türpüşon Olmadan Şarabı Nasıl Açablilriz:D
-
merhaba arkadaşlar sorum gayet basit türbüşon olmadan şarab açmaya çalışıyorum en son kelebek diye tabir edilen bıcaklardan soktum küküna kadar şimdi çıkaramıyom farklı yontemler bilen yada deneyen varmı ?
-
vida ile biraz sık penseyle çek. mantar dandikse elinde kalabilir
-
mantarli ise ters çevir ayakkabı gibi bişeyle şişenin dibine vur. biraz çıkar sonra elle çekip çıkartirsin. olmadı mantari içine kaçır. çıkarmak içinde sağlam bir ipin ucunu mantarin girebilecegi sekilde yuvarlak yap bağla. şişenin içine sok. mantari ipin içine geçir yukarı doğru çek çıkar.
-
vidada yok pensede:D
-
hoca bunun bir sürü yöntemi olmakla birlikte ön etkilisi mantarı içine itmektir plajda içmeye gittiğimizde bir ağaç dalı koparılır ve mantar içine doru sokulur
kesinlikle şarap akışında etki olmaz =) son damlasina kadar içilip şarap
-
aha böle kaldı ben ona bakıyom o bana bıcakgıda cıkartamıyom
-
İçine kaçırmak tabiiki ama o zmn biraz fışkırabiliyo hızlı açarsanız :D en mantıklısı nedir biliyomusunuz?Eerki tirbüşon yoksa ve açacaksanız en yakın bakkala götürün rica edin açar adam :D yani :) biz öyle yapıoruz genelde :D yada aldıımız yere açtırıoz yine kapatıoz sonra elle açılıyo :)
-
Arkadaşında dediği gibi, şişeyi ters çevir dibine kuvvetlice vur çıkması lazım
-
hacı içine kaçır iç gitsin bişey olmaz çok yaptım olmadı uzun uçlu anahtarı sok ya çek ya da içine ittir.. bu arada markası ne şarabın :S_?
-
Dostum bıçağı kurtanman için gidip 1 adet büyük enjektör (iğne) alıyosun içine hava çekip saplıyosun mantara ve mantarı delip geçince havayı basıyosun.Şap mantar geri tepiyo.Bi film de görmüştüm ancak düşündüğünde mantıklı geliyo insana.
-
hallettim dostlar saolun içine kaçtı mantarı tşkler:D
Toplam Hit: 1960 Toplam Mesaj: 14