Tutmasın..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Ayrı bir konu açmak istemedim aziz mübarek gün,

Son 1-2 haftadır aşırı derecede, din'i aşağılayan, özelliklede islam karşıtı dangalakça konular açıldı, açık açık dalga geçildi,

Şikayet edildiler mod'lar  " düşünce özgürlüğü çerçevesinde " konuları savundular, amenna dedik, düşünce özgürlüğü dedik, sustuk,

Aynı konuya nükteli cevap yazdım "48" saat banlandım, ondan önce yine taraflı,bir konu açıldı, yine cevap yazdım "200" saat ban yedim,

Açılan konular düşünce örgürlüğü oluyor, atılan mesajlar hakaret oluyor...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt

Son 1-2 haftadır değil uzun süredir dinle dalga geçiliyor zaten. Onlara karşı da konu açılınca birisi sana böyle konu açsa nasıl olur deyip konusu siliniyor, adam banlanıyor. Yönetimin çoğunluğunun ateist olduğu ve üyelerde de ateistlerin çoğaldığı bir forumdasın anca bu kadar oluyor. Başka forumlarda daha katı adamlar var. Belki de başkası olsa seni 48 saat değil komple banlardı. En iyisi o ateistlerin konularını okumamak, cevap yazmamak. Kendi hallerinde eğlensinler. Ben yazmamaya çalışıyorum artık. Millet birbirini yedikçe zevke geliyorlar. Amaçları da o zaten.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    O zaman kalkıpta " Biz son derece demokratiğiz, mod bile banlıyoruz " deyip tribünlere oynamasınlar, bazıları...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bazı adminlerin nasıl demokratik ve düşünce özgürlüğü kousuda hassas olduklarını şöyle belirteyim size Computerwolf bilirsiniz ne zaman fetoş ile ilgili bir konu açılsa fetoşa birana bacı kaymadığı kalıyor :) bir keresinde fetoşçu söylemleri nedeniyle forumdan banlanan birisinin heralde yanlış anlaşılma yada başka bir neden sebebiyle banlanmış ki o kişinin banının computerwolf tarafından açıldığını görünce adamların düşünce özgürlüğüne ve demokratlığına ve eşitliğine kendi fikirlerine göre değil forum kurallarına göre site yönettiklerine bir kez daha inanmış oldum.Sonuçta onun attığı mailigörmezden gelebilirdi ama yapmadı
    Kaç kere hristyan ve yahudilerle dalga geçen aşşağılayan konular açıldı sesiniz çıkmadı o zaman iyi hoş oluyor açanlar banlanmıyorda da müslümanlıkla ilgili bir şey diyince  banlanmayınca niye bu kadar sinirleniyorsunuz ki  o kadar demokrasiden yanaysanız madem
    Ben bir müslümanım sadece eşitlik ve demokrasiden yanayım

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt

Son derece olmasa da demokratikler.

SeRDaR

Ben pek rastlamadım hristiyanlık, yahudilik konusuna. O banlansın bu banlansın demiyorum. Forumda din tartışması yasak olsun. Ya da dini soru olduğunda cevabını bilenler yazsın ateistler girip ona sorulmuş gibi cevap vermesin. Ateistler de rahat dursun dinlerle uğraşarak boşa vakit kaybetmesinler. Ateizm din olmadığı için kendi saflarına birkaç ateist katarlarsa ateizm tanrısı onları ödüllendirmeyecek.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek
    Düşünce özgürlüğünü siz neden kullanmıyorsunuz diye sormazlarmı adama.

Kafam oldu galiba:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    Her koyun kendi bacağından sanane derler böyle konuşan adama.Millet bi acayip bu müridler ayrı bir acayip ya.Oruçluyum ve sinirliyim ama huzurluyum var mı daha ötesi: )

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Bu konuda farklı kokular alıyorum :)))

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    ben mesela sigara isteğimi dizginlemek için özellikle tutuyorum

http://kocaer.me
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Scofield bunu yazdı:
    -----------------------------