Tutmasın..
-
Ayrı bir konu açmak istemedim aziz mübarek gün,
Son 1-2 haftadır aşırı derecede, din'i aşağılayan, özelliklede islam karşıtı dangalakça konular açıldı, açık açık dalga geçildi,
Şikayet edildiler mod'lar " düşünce özgürlüğü çerçevesinde " konuları savundular, amenna dedik, düşünce özgürlüğü dedik, sustuk,
Aynı konuya nükteli cevap yazdım "48" saat banlandım, ondan önce yine taraflı,bir konu açıldı, yine cevap yazdım "200" saat ban yedim,
Açılan konular düşünce örgürlüğü oluyor, atılan mesajlar hakaret oluyor...
-
YaSevYaTerkEt
Son 1-2 haftadır değil uzun süredir dinle dalga geçiliyor zaten. Onlara karşı da konu açılınca birisi sana böyle konu açsa nasıl olur deyip konusu siliniyor, adam banlanıyor. Yönetimin çoğunluğunun ateist olduğu ve üyelerde de ateistlerin çoğaldığı bir forumdasın anca bu kadar oluyor. Başka forumlarda daha katı adamlar var. Belki de başkası olsa seni 48 saat değil komple banlardı. En iyisi o ateistlerin konularını okumamak, cevap yazmamak. Kendi hallerinde eğlensinler. Ben yazmamaya çalışıyorum artık. Millet birbirini yedikçe zevke geliyorlar. Amaçları da o zaten.
-
O zaman kalkıpta " Biz son derece demokratiğiz, mod bile banlıyoruz " deyip tribünlere oynamasınlar, bazıları...
-
Arkadaşlar bazı adminlerin nasıl demokratik ve düşünce özgürlüğü kousuda hassas olduklarını şöyle belirteyim size Computerwolf bilirsiniz ne zaman fetoş ile ilgili bir konu açılsa fetoşa birana bacı kaymadığı kalıyor :) bir keresinde fetoşçu söylemleri nedeniyle forumdan banlanan birisinin heralde yanlış anlaşılma yada başka bir neden sebebiyle banlanmış ki o kişinin banının computerwolf tarafından açıldığını görünce adamların düşünce özgürlüğüne ve demokratlığına ve eşitliğine kendi fikirlerine göre değil forum kurallarına göre site yönettiklerine bir kez daha inanmış oldum.Sonuçta onun attığı mailigörmezden gelebilirdi ama yapmadı
Kaç kere hristyan ve yahudilerle dalga geçen aşşağılayan konular açıldı sesiniz çıkmadı o zaman iyi hoş oluyor açanlar banlanmıyorda da müslümanlıkla ilgili bir şey diyince banlanmayınca niye bu kadar sinirleniyorsunuz ki o kadar demokrasiden yanaysanız madem
Ben bir müslümanım sadece eşitlik ve demokrasiden yanayım -
YaSevYaTerkEt
Son derece olmasa da demokratikler.
SeRDaR
Ben pek rastlamadım hristiyanlık, yahudilik konusuna. O banlansın bu banlansın demiyorum. Forumda din tartışması yasak olsun. Ya da dini soru olduğunda cevabını bilenler yazsın ateistler girip ona sorulmuş gibi cevap vermesin. Ateistler de rahat dursun dinlerle uğraşarak boşa vakit kaybetmesinler. Ateizm din olmadığı için kendi saflarına birkaç ateist katarlarsa ateizm tanrısı onları ödüllendirmeyecek.
-
Düşünce özgürlüğünü siz neden kullanmıyorsunuz diye sormazlarmı adama.
-
Her koyun kendi bacağından sanane derler böyle konuşan adama.Millet bi acayip bu müridler ayrı bir acayip ya.Oruçluyum ve sinirliyim ama huzurluyum var mı daha ötesi: )
-
Bu konuda farklı kokular alıyorum :)))
-
ben mesela sigara isteğimi dizginlemek için özellikle tutuyorum
-
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------
Bu konuda farklı kokular alıyorum :)))
-----------------------------yemek kokusu :((((