Tutmasın..
-
Bilindiği üzere ramazan geldi ve gelince sinirler gerilmeye başlıyor neden derseniz. Açlık ve Sigara içenler için sigarasızlık . Ben Oruc tutunca sinirleniyorum diyen tutmasın.. Karşınızdaki kişiyi düşünün.
-
Hocam doğru söylüyon dayımda da acayip bir stres var.Kime çatacanı bilmiyo uzak durmaya çalışıyom :D
Normalde şimdi 51,pişti,101, gibi oyunlar oynamamız lazımken oynayamıyom sinirleniyo...
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
Bilindiği üzere ramazan geldi ve gelince sinirler gerilmeye başlıyor neden derseniz. Açlık ve Sigara içenler için sigarasızlık . Ben Oruc tutunca sinirleniyorum diyen tutmasın.. Karşınızdaki kişiyi düşünün.
-----------------------------ramazan gelince seninde böyle konuların çoğaldı. Millet tutmasın demek için illa konu açacan ha :)
tutan tutarr tutmayan tutmaz sanane
-
sinirlenen tutmasın diyorum sinirlenmeyen tutsun. (;
-
isteyen tatar ramazan :/
-
Akşama kadar durabilen adam biraz daha tutsun kendini komple bıraksın. Bir süre sonra sinir falan da kalmaz. Acizlikten başka birşey değil.
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------hoca adam kendi için tutuyo senin için tutmamazlık yapmaz sen burda 400 tanede konu açsan tutmasın diye adam ister tutar ister tutmazzz
diyom ya sanane? sen tutmuyorsun diye millete niye tutmasın diyorsun ki? senin işin provakatörlük
scholfild gelir şimdi sonra 2-3 akıllı çekersinizde çekersiniz amacın belli senin yaptığın belli boşuna kastırma milleti anlıyorsun değilmi?
-
Babamda aynı nane adam sigarasız kaldığı azamn başlıyor evdekilere çatmaya bizlerin her yaptığı sorun olmaya başlıyor tutma daha iyi a.k millete hayatı zindan edeceksen
Oruç bir nevi nefside terbiyedir başkasının kalbini kırarsan ne anlamı kalır ki -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------hoca adam kendi için tutuyo senin için tutmamazlık yapmaz sen burda 400 tanede konu açsan tutmasın diye adam ister tutar ister tutmazzz
diyom ya sanane? sen tutmuyorsun diye millete niye tutmasın diyorsun ki? senin işin provakatörlük
scholfild gelir şimdi sonra 2-3 akıllı çekersinizde çekersiniz amacın belli senin yaptığın belli boşuna kastırma milleti anlıyorsun değilmi?
-----------------------------provakatörlük mü ? Ya bi git hocam ya adamlar oruclu diye sigara içemiyor diye sataşmak zorunda deil yaşamasam yazmam zaten aq.
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------provakatörlük mü ? Ya bi git hocam ya adamlar oruclu diye sigara içemiyor diye sataşmak zorunda deil yaşamasam yazmam zaten aq.
-----------------------------bu konuyu mesela şu sayfadan örnek vereyim serdar açsaydı ses çıkarmazdım ama sen son 1 haftadır dine yönelik iğneleyici konular açman ramazanla birlikte kendinde bir rahatsızlık duyman kendini dışlanmış hissetmen münasebetiyle böyle şeylere başvurduğunu görmekteyim.
her koyun kendi bacağından asılır. Oruç tutup başkasına zulüm yapıyosada kendine tutmuyorsada kendine kimse kimseye sen sinirleniyorsun tutma lüksüne sahip değildir. yada benim sana niye tutmuyorsun tutsana bilmem ne demem gibi herkes kendinden sorumludur uyarını yaparsın çekilirsin
Allah herkese akıl fikir vermiştir.
Allaha inanmasanda bir aklın ve fikrin olduğunun kanısındasındır sanırım..
-
Konuyu gereksiz yere uzatıyosunuz be :D bırakın tutan tutsun tutmayan tutmasın walla ayıp şu ayda bile yaptınıza bakın amk.