Tutmasın..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    Bilindiği üzere ramazan geldi ve gelince sinirler gerilmeye başlıyor neden derseniz. Açlık ve Sigara içenler için sigarasızlık . Ben Oruc tutunca sinirleniyorum diyen tutmasın.. Karşınızdaki kişiyi düşünün.

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Hocam doğru söylüyon dayımda da acayip bir stres var.Kime çatacanı bilmiyo uzak durmaya çalışıyom :D

Normalde şimdi 51,pişti,101, gibi oyunlar oynamamız lazımken oynayamıyom sinirleniyo...

TURKCELL
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bilindiği üzere ramazan geldi ve gelince sinirler gerilmeye başlıyor neden derseniz. Açlık ve Sigara içenler için sigarasızlık . Ben Oruc tutunca sinirleniyorum diyen tutmasın.. Karşınızdaki kişiyi düşünün.

ramazan gelince seninde böyle konuların çoğaldı. Millet tutmasın demek için illa konu açacan ha :)

tutan tutarr tutmayan tutmaz sanane

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    sinirlenen tutmasın diyorum sinirlenmeyen tutsun. (;

Merhabaaaaa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    isteyen tatar ramazan :/

all this pain is an illusion...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Akşama kadar durabilen adam biraz daha tutsun kendini komple bıraksın. Bir süre sonra sinir falan da kalmaz. Acizlikten başka birşey değil.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:

hoca adam kendi için tutuyo senin için tutmamazlık yapmaz sen burda 400 tanede konu açsan tutmasın diye adam ister tutar ister tutmazzz

diyom ya sanane?  sen tutmuyorsun diye millete niye tutmasın diyorsun ki? senin işin provakatörlük

scholfild gelir şimdi sonra 2-3 akıllı çekersinizde çekersiniz amacın belli senin yaptığın belli boşuna kastırma milleti anlıyorsun değilmi?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Babamda aynı nane adam sigarasız kaldığı azamn başlıyor evdekilere çatmaya bizlerin her yaptığı sorun olmaya başlıyor tutma daha iyi a.k millete hayatı zindan edeceksen
    Oruç bir nevi nefside terbiyedir başkasının kalbini kırarsan ne anlamı kalır ki

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

PyramiD bunu yazdı:

hoca adam kendi için tutuyo senin için tutmamazlık yapmaz sen burda 400 tanede konu açsan tutmasın diye adam ister tutar ister tutmazzz

diyom ya sanane?  sen tutmuyorsun diye millete niye tutmasın diyorsun ki? senin işin provakatörlük

scholfild gelir şimdi sonra 2-3 akıllı çekersinizde çekersiniz amacın belli senin yaptığın belli boşuna kastırma milleti anlıyorsun değilmi?

provakatörlük mü ?  Ya bi git hocam ya adamlar oruclu diye sigara içemiyor diye sataşmak zorunda deil yaşamasam yazmam zaten aq.

Merhabaaaaa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

PyramiD bunu yazdı:

provakatörlük mü ?  Ya bi git hocam ya adamlar oruclu diye sigara içemiyor diye sataşmak zorunda deil yaşamasam yazmam zaten aq.

bu konuyu mesela şu sayfadan örnek vereyim serdar açsaydı ses çıkarmazdım ama sen son 1 haftadır dine yönelik iğneleyici konular açman ramazanla birlikte kendinde bir rahatsızlık duyman kendini dışlanmış hissetmen münasebetiyle böyle şeylere başvurduğunu görmekteyim.

her koyun kendi bacağından asılır. Oruç tutup başkasına zulüm yapıyosada kendine tutmuyorsada kendine kimse kimseye sen sinirleniyorsun tutma lüksüne sahip değildir. yada benim sana niye tutmuyorsun tutsana bilmem ne demem gibi herkes kendinden sorumludur uyarını yaparsın çekilirsin

Allah herkese akıl fikir vermiştir.

Allaha inanmasanda bir aklın ve fikrin olduğunun kanısındasındır sanırım..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Konuyu gereksiz yere uzatıyosunuz be :D bırakın tutan tutsun tutmayan tutmasın walla ayıp şu ayda bile yaptınıza bakın amk.

TURKCELL
Toplam Hit: 3862 Toplam Mesaj: 30