Tütün
-
Gençler malumunuz sigara zammından sonra sevsen parliye 10 lira vermem, veremem. Bu konu altındada kaliteli tütünleri ve fiyatlarını yazalım ve buna binayen sigara tabakalarıda lazım tabi. haydin gençler, dedemize sahip çıkalım.
-
Hocam bulursan Adıyaman tütünü al ama çiftçinin kendi için ayırdığından bul kendisine iyisini ayırıyo bi kere denk geldi malbuştan güzeldi billahi.. :)
-
hocam kaçak tütün var istiyorsan ayarlarım sana ama pahalıya mal olur ? mardin tütünü yada vandan getirtebilirim sana :)
-
hocam fiyatlarıyla birlikte yazsanız daha iyi olur, bir hesaplama yaparız. Bu arada an itibariyle parliyi 8,5 tl ye aldım.
-
sarma tütün dendi. beyazıtta var dendi beyazıtın arkalarına gittim yolda seyyar satış yapan bir amca vardı sadece , tütünde beni pek memnun etmedi. dörtbeş esnafın bir arada oldugu dükkanda bu işi ciddi yapan doğru düzgün tütün satan biryerler yok mu?
-
up
-
kaçak tütün satan dükkanlara gidip golden virginia alın yeşil paketinden.candır canandır :) hayatınızda içebileceğiniz en kral sarmalık tütün(dür)lerdendir,ki fiyatıda yerli tütünün en kalitelisinin 2katı kadardır ama tadı,içimi falan normal sigarayı aratmaz.
*tekli arap çarşafa ince filtreyle sarılırsa bi paketi yani 50gramı uzun süre gider.
*açık satışını yapan varmıdır bilmem ama paket alın,paketin ağzı kesinlikle açık kalmamalı yoksa tütün kurur içemezsiniz,gırtlağı falan fena yakar.
*paketi en son 10liraydı şimdi ne kadardır bilemiyorum.ama fazla bi değişme olmamıştır. tahmini 15kağıda en az 3-4gün içersiniz.
-
adıyaman, ağırdır ama kraldır hocu.
-
Bence nasıl ucuza buluruz değil de, nasıl bırakabiliriz gibi başlıklar açılsın artık :P (non-smoker)
-
herkese tavsiyem golden vırgınıa paketi 10 tl.. rahatlıkla 1 hafta içebilirsin hem diğer tütünler gibi ağzında iğrenç bir tat bırakmıyor.
-
ben bügün wiston paketi 5.5tl aldım malbora 7.5 tl ye aldım millet gezin teker teker bulursunuz adamlar aynı fiyata satıyor heralde 1 haftada aynı kalır ama sigara gelmiyormuş