Tütün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Gençler malumunuz sigara zammından sonra sevsen parliye 10 lira vermem, veremem. Bu konu altındada kaliteli tütünleri ve fiyatlarını yazalım ve buna binayen sigara tabakalarıda lazım tabi. haydin gençler, dedemize sahip çıkalım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Hocam bulursan Adıyaman tütünü al ama çiftçinin kendi için ayırdığından bul kendisine iyisini ayırıyo bi kere denk geldi malbuştan güzeldi billahi.. :)

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam kaçak tütün var istiyorsan ayarlarım sana ama pahalıya mal olur  ? mardin tütünü yada vandan getirtebilirim sana :)

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

hocam fiyatlarıyla birlikte yazsanız daha iyi olur, bir hesaplama yaparız. Bu arada an itibariyle parliyi 8,5 tl ye aldım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sarma tütün dendi. beyazıtta var dendi beyazıtın arkalarına gittim yolda seyyar satış yapan bir amca vardı sadece , tütünde beni pek memnun etmedi. dörtbeş esnafın bir arada oldugu dükkanda bu işi ciddi yapan doğru düzgün tütün satan biryerler yok mu?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    up
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

kaçak tütün satan dükkanlara gidip golden virginia alın yeşil paketinden.candır canandır :) hayatınızda içebileceğiniz en kral sarmalık tütün(dür)lerdendir,ki fiyatıda yerli tütünün en kalitelisinin 2katı kadardır ama tadı,içimi falan normal sigarayı aratmaz.

*tekli arap çarşafa ince filtreyle sarılırsa bi paketi yani 50gramı uzun süre gider.

*açık satışını yapan varmıdır bilmem ama paket alın,paketin ağzı kesinlikle açık kalmamalı yoksa tütün kurur içemezsiniz,gırtlağı falan fena yakar.

*paketi en son 10liraydı şimdi ne kadardır bilemiyorum.ama fazla bi değişme olmamıştır. tahmini 15kağıda en az 3-4gün içersiniz.

:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

adıyaman, ağırdır ama kraldır hocu.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bence nasıl ucuza buluruz değil de, nasıl bırakabiliriz gibi başlıklar açılsın artık :P (non-smoker)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreammaker
    dreammaker's avatar
    Erkek

herkese tavsiyem golden vırgınıa paketi 10 tl.. rahatlıkla 1 hafta içebilirsin hem diğer tütünler gibi ağzında iğrenç bir tat bırakmıyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

ben bügün wiston paketi 5.5tl aldım malbora  7.5 tl ye aldım millet gezin teker teker bulursunuz adamlar aynı fiyata satıyor heralde 1 haftada aynı kalır ama sigara gelmiyormuş

Toplam Hit: 4469 Toplam Mesaj: 27