Tütün
-
dreammaker bunu yazdı:
-----------------------------herkese tavsiyem golden vırgınıa paketi 10 tl.. rahatlıkla 1 hafta içebilirsin hem diğer tütünler gibi ağzında iğrenç bir tat bırakmıyor.
-----------------------------
nerden buluruz? -
sakabey bunu yazdı:
dreammaker bunu yazdı:
herkese tavsiyem golden vırgınıa paketi 10 tl.. rahatlıkla 1 hafta içebilirsin hem diğer tütünler gibi ağzında iğrenç bir tat bırakmıyor.
nerden buluruz?
-----------------------------valla ben izmirde olduğum için kervan pasajından gidip alıyorum onun haricinde başka ilde nerde bulursun pek fikrim yok.. ama tobacco shop a bir sor derim genede..
-
beyazıddan almayın arkadaşlar :D şimdi elimde sigara işte 2 fırt çektim söndürdüm :D
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------beyazıddan almayın arkadaşlar :D şimdi elimde sigara işte 2 fırt çektim söndürdüm :D
diyarbakırlı amcadanmı aldın :D -
tekel 2005'in sarmasını içiyordum bi ara da sevmemiştim.
İçen varmı hiç aramızda?
-
Ar0fer bunu yazdı:
tekel 2005'in sarmasını içiyordum bi ara da sevmemiştim.
İçen varmı hiç aramızda?
-----------------------------ben içiyorum tadı idare eder, ama sigaranın tadından geçeli çok oluyor bir önceki zamdan sonra bidaha paket almadım önce açık tütün alıyordum onuda herzaman aynı tütünü tutturamıyorum, sonra 2005 e başladım 7 lira bana 4 gün gidiyor
-
İçinizde Hollanda tütünü gönderebilecek olan mürid varmı ?
-
sakabey bunu yazdı:
murdery bunu yazdı:
beyazıddan almayın arkadaşlar :D şimdi elimde sigara işte 2 fırt çektim söndürdüm :D
diyarbakırlı amcadanmı aldın :D
-----------------------------aynen amk faranjit oldum lan bitmiyo da tütün
-
kilosu iyi tütün adıyaman 45 tl diyorlar.iyimi fiati alayım.
-
eskişehirde tütün alabilceğimiz biyer varmı bağlar tarafında bildiğiniz?