Tüylerim Ürperdi. ( Deniz Baykal )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek

70 yaşında diyorsunuz, Atatürk yaşasa kellesini vurdururdu diyorsunuz da bunca sene siyasette olan bu adamın bi yamuğunu gördünüz mü ? var mı bi tane hırsızlığı arsızlığı ? kim diyebilir ki bu adam temiz siyaset yapmıyor diye. illa donunuza kadar soyacak ki ona tapasınız değil mi akpliler ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Çaldığını eşine upload et.

Ondan sonra yolsuzluk yapmadım ama tayyibin oğlu askere gitmedi diye eleştir.

Kaldı ki bu adam Atatürk'ün yapmak istediklerini yapsa bütün insanlar peşinden koşardı. Bandırmadan indikten sonra kürdü türkü lazı çerkezi olduğu gibi herpsi baykalı tutardı rahatına bak.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

ben @vayhayvanvay nickini görünce geldim. bi an hayvan yazıyo sandım::D halüye bagladım sandım :D

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:
    -----------------------------

V_For_Vendetta ve Hayvan

La ben sizin yazdıklarınıza ne zaman baksam, bir kullanmacılıktır bir ürpertidir, bir iktidar sevdasıdır görüyorum.

Yok yani bu Baykal dalkavuğunu sevdiğimden değil, beni burda bilen biliyor.

Ne olum sizin böyle Tayyip ve AKP aşkınız :)

He ?

bana pix tayyib hakkında yazdıklarımı gösterirmisin ? Ayrıca ben gerçek hislerimi yazdım , ama birinci sorunun cevabını istiyorum.

Merhabaaaaa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Kaldı ki bu adam Atatürk'ün yapmak istediklerini yapsa bütün insanlar peşinden koşardı. Bandırmadan indikten sonra kürdü türkü lazı çerkezi olduğu gibi herpsi baykalı tutardı rahatına bak.

ya yemişim tayyibin oğlunun askerliğini.Akpnin yaptığı yolsuzlukları neden göz ardı ediyorsunuz ? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

ya yemişim tayyibin oğlunun askerliğini.Akpnin yaptığı yolsuzlukları neden göz ardı ediyorsunuz ? 

ne yolsuzlugu ? yok oyle birsey.

onlar sutten cikmis ak kasik. 300-500 tane munferit olay var onlarda olacak o kadar

hem oncekilerde yapiyordu kardesim onlari niye konusmuyorsunuz dimi :)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek

HaYVaN iptal. =)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

@hayvancım

Tayyip'in çocukları Amerika'da okumakta(bu ayrı bir tartışma konusu neyse) ve burslarınıda ünlü iş adamları sağlamakta acep keyiflerinden mi burs veriyorlar?

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

ne yolsuzlugu ? yok oyle birsey.

onlar sutten cikmis ak kasik. 300-500 tane munferit olay var onlarda olacak o kadar

hem oncekilerde yapiyordu < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> kardesim onlari niye konusmuyorsunuz dimi :)

yolsuzluk mu ? dilim sürçtü ya ..

dediğin gibi akpden öncekilerde yaptı.O zaman akpnin yapmasını nie kınıyoruz ki ? Bizde çok safız ya..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

bu adam ve partisi ülkede sol görüşlü,atatürkçü,alevi halkını kandırıyor biz sizdeniz diyip oylarını alıyor.ama artık yeter chp ne bir sol partidir nede alevi halkının savunucusu.chp sağa doğru giden bir partidir.bu ülkede ne chp ne akp ne mhp bu 3 partide birbirinden .........

Toplam Hit: 7437 Toplam Mesaj: 55