Tüyleriniz Diken Diken Olacak...(+18)
-
çok gereksiz şeyler ya millete zorla dini sewdircekler bu kdrda aşırısı olmaz ...
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------arabın çektiği vidyo bu kadar olur
bi vidyoda benden
http://www.youtube.com/watch?v=o-nM_RsYeHo&feature=related
-----------------------------yuh :|
-
sır kapısı ARABİC MİX xD
-
underzero çok iyi özetledi katiliyorum :D
seyretmedim bile videolari ben çocukkende ayni seyleri anlattilar beyin yikiyolar resmen
bir insanin içinde kötülük olmaz ztn içinden geldigi için iyilik mi yapmasi dogru veya sevap günah hesabi yapipta kendisini nasil kurtarir düsünmesi mi
-
Zuhaha amator korku filmi gibi olmuş, madem bişey yapacaksınız daha bilgi veren, mantıklı şeyler yapın bu ne lan acı çekerek gebereceksiniz, namaz kılın vs. ile zorla iman mı olur? Hele bir de böle 80 lerin korku filmleri gibi çekmişler ibret falan almadım şahsen kıçımla güldüm videoya jsdfhsdkl
-
inanan insanlar herkesin inanması için neden böyle saçma sapan yolllar denerler hiç aklım ermez
yok kuranı yırttı die maymun olan kız yok efendim yerin 7 kat altından gelen cehenennem sesleri hasiktir ama ya -
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------arabın çektiği vidyo bu kadar olur
bi vidyoda benden
http://www.youtube.com/watch?v=o-nM_RsYeHo&feature=related
-----------------------------işte olay budur :D
-
Namaz kılmazsan böle yaparlar böcükler yer gibi şeylerle kimse imana gelmez. Aslında dahada kötüsü olur bunlar sadece bir insanın hayal gücü. O anki duruma düşmek istemem ama güzel örneklerle anlatmak en iyisi. Böyle ürkütücü yollarla ben islamı sevmem mesela. Cennetteki hurilerden kimse bahsetmemiş nedense youtube'da fln :D
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Abartı şeyler bunlar,tırsıyosanız sizde bir problem var demektir :S Sanki gidip gelen varmış gibi birde öldükten sonra neler olacağını falan yapmışlar :S Ona bakılırsa Mısır'ın Ölüler Kitabı'ndada birsürü şey yazıyo...
-----------------------------HolySeclorum Kardeşim sana güzel bir Soru madem Bunları dedin o bakımdan, Peki İçimizdeki Tapma ihtiyacını nasıl karşılayacağız, o olmaz bu olmaz gidipte gelen yoksa inanmam felan diyoruzda her şeyi geçtik İnsan Doğasında varolan tapınma ihtiyacını nasıl giderecez. Varsayalımki Doğru düşünüyorsun o halde Tanrının varlığını içimizde neden hissediyoruz, bence varki Tapınma ihtiyacı sürekli Duyuyoruz Varki Korkuyoruz.
-
shockman bunu yazdı:
HolySeclorum Kardeşim sana güzel bir Soru madem Bunları dedin o bakımdan, Peki İçimizdeki Tapma ihtiyacını nasıl karşılayacağız, o olmaz bu olmaz gidipte gelen yoksa inanmam felan diyoruzda her şeyi geçtik İnsan Doğasında varolan tapınma ihtiyacını nasıl giderecez. Varsayalımki Doğru düşünüyorsun o halde Tanrının varlığını içimizde neden hissediyoruz, bence varki Tapınma ihtiyacı sürekli Duyuyoruz Varki Korkuyoruz.
Konu yine zilyonlarca kez tartışılan şeylere doğru gidiyor ya :\
Genelleme yapma arkadaşım, benim içimde doğaüstü varlıklara tapınma ihtiyacı yok. Tanrının varlığı falan da hissetmiyorum. O zaman ben insan değil miyim? Bu bahsettiğin şeyleri hissediyorsun çünkü küçük yaşından beri etrafında bunu gördün, duydun ezan sesleriyle büyüdün. Bilinçaltına yerleşmiş bir olay. Tanrı korkusu, ölüm korkusu, karanlık korkusu hepsi birdir, şu dünyada tek korku vardır o da bilinmeyenin korkusudur.