Tüyleriniz Diken Diken Olacak...(+18)
-
EfEkSiYoN bunu yazdı:
-----------------------------değiliz herkes inanıncında inanmamasında özgürdür ama buna ne ben ne sen karışamassın sen inanmıyorsundur Allahsız köpek diyemem ben sana bu videoyu koyana teşekkür etmişim videoyu beğenmişimdir şakamı bu yada diyemessin biraz olgun olmaya davet ediyorum
-------------------------------
şimdi biri konu açsa "kont dracula canlanmış hepimizi yiyecek" dese, sora başkası da kalkıp "aman tanrım sarımsak alalım hemen" dese, her ne kadar kişisel özgürlük varsa da ben o herife mal muamelesi yaparım.
insan aklını kullanmadan özgür olamaz, önce adam akıllı bi düşünün gerçekleri görün.
ayrıca sen bana hiçbirzaman "Allahsız köpek" diyemezsin, bunun özgürlükle alakası yok ben zaten Tanrı ya inanan biriyim, ve emin ol çok iyi bildiğini sandığın dinini senden daha iyi biliyorum..
-
arkadaşlar bu tip konularda yorum yaparken biraz daha dikkatli olalım çünkü hassas konular
-
Ben böyle hasanında, böyle araplarında, böyle azrailinde ta!..... Korkuyla kim neye inanmış! Sevgi verin, korku değil. İnsan biyolojik olarak son bulur ama bunu böyle saçma şeylerle ilişkilendirmek yine ipneliği düşündürüyor insanında. İnsanı en korktuğu şeyle yani ..öt korkusuyla korkutuyorlar. şunu yapmazsan bunla karşılarsın. Şimdi birileri çıkıp müslümanların on defa kaynar yağda yıkanıp öleceklerini söylese ne yaparız? Ayak bunlar, ayaklarla korku verenler bin defa korkak, bin defa ayakçı..
-
Lan hayatımdan 10 dk çaldınız.tüylerim diken diken olacakmış..gerizekalı bir arabın kendi kafasına göre yaptığı skindirik bir video işte.böyle bir video izleyipde ibret alan adam olsa olsa ömrü boyunca bi skime balta olamamış başkalarının peşinde koşan dangalağın tekidir.hasanı skeyim size bişey olmasın.c..hassas konuymuş ne oldu videodan hoşlanmadık diye videodaki azrail çıkıp benimi öldürecek.
-
Gereksiz under 100% haklı ..
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
Lan hayatımdan 10 dk çaldınız.tüylerim diken diken olacakmış..gerizekalı bir arabın kendi kafasına göre yaptığı skindirik bir video işte.böyle bir video izleyipde ibret alan adam olsa olsa ömrü boyunca bi skime balta olamamış başkalarının peşinde koşan dangalağın tekidir.hasanı skeyim size bişey olmasın.c..hassas konuymuş ne oldu videodan hoşlanmadık diye videodaki azrail çıkıp benimi öldürecek.
-----------------------------yoq kardeş sen torpillisin sana bişi olmaz azrail seni transit geçer...
la sen görünce diener dediydi diyeceksin yazik sana ya:)
-
uyarmak icinmi hazirlanmis, korkutup tirstirip millete dini ogretmeye mi calismak oras itartisilir.
bu zamana hangi arap milleti varki Turklere faydasi dokunmus ? birak Turkleri kendisine faydasi dokunmus ? 1. dunya savasinda bizi ingilizlere satan araplardi
irak i bile amerikalilara altin tepside sunan irak li araplardi. amerikanin en buyuk askeri ustleri hep arap ulkelerinde (sudi arabistan, kuveyt, misir vs vs)
cikip bana araplarin yaptigi yanlismi deme zira bu zamana kadar dogru birseylerini gormedikvideo daki Kuran ve hadislere sozum yok. Allah tan korkmak baska Allah i korkutarak tanitmak baska. bu video yu ilkokula ortaokula giden bir cocugun psikolojisini hic dusundun mu ?
insanlarin hareketlerini kisitlamak icin ceza verilir demissin :) evet kuran kurslarinda falaka gibi, okullarda dayak gibi, kisasa kisas gibi. sen benim tavugumu oldurdun bende senin tavugunu oldurecegim.
insanlarin kalbine korku yerlestirirsen ne olur ? korkan insanin kime ne faydasi vardir ?
"ben bayan doktorum Aman cehennemde yanmiyayim o yuzden bu erkek hastaya bakamam" diyen insanlarla karsilasiriz ondan sonra vs vs
Kardeşim !Bu videonun yapılış amacı apaçık bir şekilde bir MÜSLÜMANı ( Türk'ü Azeri'yi, Fars'ı değil ) uyarabilmek.. Bu iş korkuyla da olur sevgiyle de olur düşündürmeyle de olur.. Kur'an ayetlerinde sevgi dini olduğunu beyan eden ayetler kadar ne kadar korkunç şeylerle karşılaşılabileceğini anlatan ayetler de var, Bunlar bostan korkuluğu mu? Kur'an-ı Kerim'de yazıyorsa ki " Biz onları cayır cayır yakacağız, günahkarlar cehennemin yakıtı olacaklardır.. vs. vs." diye sen çıkıp bunun metodunu yeremezsin, eleştiremezsin.. Eğer ki iman ettiysen, müslüman olduysan tabii.. ( Buradan araştıramazsın merak edemezsin diye bir anlam çıkarmamanızı umuyorum..)Öncelikle konuyu Arap şövenizminden siyasi tarihe getirmen dolayısıyla gösterdiğin başarıdan ötürü seni kutlarım..Kendi ırkı Arab olduğu halde hutbesinde "Arab'ın Arab olmayana üstünlüğü yoktur." diyen bir insanın dinine tabii olup, Arapları genelleme yaparak Türklere faydası olmamışsa hiç bişeylerinden hayır gelmez. Bu şövenizm, ırkçılıktan başka bir şey değildir.. . Halbuki Arap ırkı mübarek soydur, birçok peygamberin geldiği soydur..İkinci olarak bizim tarih ( ne tarihse artık ?! ) kitaplarımızda Araplar bizi arkamızdan vurdu yazar.. Onların tarih kitabında ne yazar biliyor musunuz ? Türkler bizi 300 yıl boyunca sömürdüler (osmanlı imparatorluğu).. Şimdi kim haklı ? Siz mi, onlar mı? Kur'an ayetinde yazan bir ayet " Hepiniz bir ALLAH'ın ipine sımsıkı sarılın ve ayrılmayın.. " Allah'ın ipi : İslam..ABD'nin askeri üsleri hep Arap ülkelerinde diyorsun .. İncirlik üssünü de ABD dal taşak kaşır gibi kullanıyor.. Şimdi kalkıp bir Arap demiyor mu zannediyorsun ki Türkiye ABD üssü olarak kullanılıyor diye..Allah'ı korkutarak tanıtmak başka, Allah'tan korkmak başka demişsin, bu videoda bir gayrimüslime İslam, Allah anlatılmıyor ki dediğinde bir haklılık payı bulunsun.. 18 yaşını geçmiş, reşit bir müslümanı uyarmak amacıyla yapılmış bir video, bunu izleyen müslüman ALLAH'ı tanıyor.. ilkokul ortaokul çocuğu izlese psikolojisi ne olur demişsin..Merak etme Hürriyet Milliyet Cumhuriyet gazetesi manşet arıyor onun için :) şaka bir yana paylaşan arkadaşımız bunun için +18 işareti ile üzerine düşeni yapmış...Hareketlerde kısıtlamaya gelince, eğer ki kısasa kısas mevzusunu hafife alarak söylemişsen imanından şüphe et derim.. Allah'ın Kur'an'da belirttiği en ufak bir ayetin, değil inkar edilmesi hafife alınması bile kişinin dinden çıkması için yeterlidir..Okullarda dayak, kurslarda falaka işini de ve bundan önce de duyduğun en ufak her hareketi de İslam'ın gericiliğine bağlayabilmişsen artık ben senin müslüman olduğundan külliyen şüphe ederim..Kim yanlıştaysa Allah onu doğru yola erdirsin... Amin ! -
Her ne kadar iyi bir amaçla yapılmış olsa bile, yanlış bir konu seçtiklerini düşünüyorum.
İbadet sebebi; yanma, acı çekme, cehennem korkusu değil, Allah sevgisi olmalıdır.
Kimse yanlış anlamasın ama cacık olmaz bu videodan.
-
araplar biraz cığırtını çıkarmış. şu varki : ölüm gerçek kaçış yok. her canlı bu sahneleri yaşayacaktır.
Fakat beyler ben derim ki Kuran-ı kerim de aynen böyle olacağı yazılmaktadır. buna şahit olacağız hepimiz dini sevdirme yönü elbetta çok saçma zaten bu konudaki tartışmalar dini sevdirme yönüyle alakalı
benim tavsiyem; burdakilere bakın ve indirin daha iyi anlarsınız ve inanırsınız nasıl olacağı...
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=%F6l%FCm&folderid=59829
bu videoları kaldırın bence 18 yaşından küçüklerde izliyordur eminim.
-
HolySeclorum bunu yazdı:
tbtmad bunu yazdı:
SSC bunu yazdı:
-----------------------------Tipik, arapların, köle yetiştirme stratejisi sonucu yapılan videolar...
Cıkan sonuc, eğer namaz kılmayıp müzik dinlersek şeytanı görecez, musalla taşında kızgın suda haşlanacaz...
Acaba devamlı ölüp diriliyorlarmıda, bu kadar kesin konuşuyorlar...
En komiğide kızgın suyla haşlanma geyiği :) Organik bi bileşiğin, inorganik hale geçtikten sonra, acı duyacağına inanılması kadar gerzekce bir düşünceyi ana tema haline getirmişler, birde isleyip tüylerimiz diken diken olacakmış :)
Madem o kadar bilimselsin Biz nasıl yoktan var olduk onuda bi açıklasana ?
Tipik ateist pisikolojisi sorumu geçiştirip bi soru sorucan karambolde:D
:Dgülüp geçiyorum:D
Yoktan varolma diye birşey söz konusu olamaz...Forumu takip et geçmiş konulara bak orada neden yoktan var olma olamayacağını açıkladım ben.Yanlış hatırlamıyosam iki konuya yazmıştım :|