Tuzruhu Bombası
-
Patlarsa haber ver bende denicem.2 gece denedik olmadı tuz ruhu dandikliğinden olmadığını düşünmüştük demek işememz gerekmiş:D
-
tuzruhu ile asit reaksiyona girmez ki ? :s kimya dersinde aynı deneyi yapmıstık bsy olmadı ama alüminyum folya sorun cıkarabilir mi bilmiyorum ?
-
hacı ceksene vidyoya
-
hoja içine paslanmış çivi falanda atsaydın belki ozman öldürebilirsin komşuları..patlarsa haber ver komşuları öldürmem lazım ;)
-
ya kimseye bişey olmaz :D forumda bi murid patlamıyor diye eline alıp çöpe atmaya giderken elinde patlamıs :D genede sağlamdı =) çiş kokuyordu o kadar :D
-
al şişeyi vur bi duvara imha et, bişey olmaz. sidiğin hızlandırması filan da söz konusu değil sıcak olduğundan tepkime hızlı başlamıştır. ya alüminyumu yada asidi az girmişin.
kurcala biraz siteyi, nekadar tuzruhuna ne kadar alüminyum girilceğini hesaplamıştım biyerde.
asitle tuzruhu tepkimeye girmez diyen arkadaşa da höh diyorum. asid diye adı geçen tuzruhu zaten. sidikte de metalle görünür tepkimeye gircek bi asit yoktur.
edit: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=67287&sayfa=3#652921
-
hacı o kol gibi şişenin(fantezi yapmıom çalışıomu harbi mrk ettim) bi resmini çeksene nasıl bi şekle girdi mrk konusu oldu : )
-
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------hoja içine paslanmış çivi falanda atsaydın belki ozman öldürebilirsin komşuları..patlarsa haber ver komşuları öldürmem lazım ;)
-----------------------------adam parca tesirli modeli gelistirmis peh :p
-
öle tuz ruhu muz ruhu hiç uraşma dondurma kamyonlarında kulanılan kuru buzu al 2.5 litrelik sisenin yarısını su doldur o buzuda üstüne at suyla öle bi reaksiyona girioki inanamazsın böle filmelerdeki ruhani sahnelerde yere yayılan sis gib duman cıkıo fosur fosur kapagınıda kapadınmı hemen öle bir gürültüyle patlıoki gercek bomba sanırsın
-
nu_metal bunu yazdı:
-----------------------------
öle tuz ruhu muz ruhu hiç uraşma dondurma kamyonlarında kulanılan kuru buzu al 2.5 litrelik sisenin yarısını su doldur o buzuda üstüne at suyla öle bi reaksiyona girioki inanamazsın böle filmelerdeki ruhani sahnelerde yere yayılan sis gib duman cıkıo fosur fosur kapagınıda kapadınmı hemen öle bir gürültüyle patlıoki gercek bomba sanırsın
-----------------------------arkadaşın dediği doğrudur onaylanmıştır.. bizim burda madodan dondurma alıyoduk uzunyol abi diyince içine kuru buz koyuolardı.. ufak pet şişeye bi parça koyup az da su koyuyoduk bomba mübarek bombaa :) süper ses yapıordu valla