Tuzruhu Bombası
-
15 dakika önce şişenin içine tuzruhu+alüminyum folyo koydum ve biraz işedim karşı bahçeye attım şişe genleşmeye başladı. Önceki yaptığım tuzruhu bombalarının içine işemiodum ve şişede en ufak hareket olmuyordu. Sidikte amonyak olduğu için mi tuzruhunun reaksiyonunu hızlandırıyor, yoksa sıcak olduğu için mi?
-
Bi ara gene bu bomba mevzuları artmıştı bir müridimiz burası bomba uzmanlarının bulunduğu bir site deil naptınız fln demişti iş gene ona döncek galiba :D:D Bırak hocam boş ver uğraşma ...
-
Bildiğiniz gibi bölümün adı vukuat. Düzgünce soru sordum ve cevap bekliorum hacım :|
-
asetonda kat bakalım nolacak :)
-
onu yapmaya yeterli cesaret yok hacu :) bu arada yaptığım bomba komşunun camının önüne düştü. camla bomba arasında 4-5 metre var bişey olur mu
-
patladı mı ya?
-
hayır patlamadı ama yarım litrelik şişe kol gibi oldu patlamak üzere bişey olur mu :|
-
kardeş dikkat et şişeye 20 metreden fazla yaklaşma patlarsa haşat olursun patates çuvalı gibi yere serilirsin :| sorunun cevapıda sidik asit içerdiği için reaksiyon hızı fazla olabilir gibime geldi
edit:sidikde asit var kimya deneyinde asitin içine çinko attıkmı eriyodu aleminyum folyo ile tepkimeye girebilir hava çıkışı olur şişe kapalı oldupuna göre hava çıkıcak çıkıcak sonunda şişe patlıycak bence üstüne başına adam gibi bişeyler al git şişenin ağzını aç ama daha iyi araştır benimki sadece bi yorum böyle olduğunu düşünüyorum -
şişenin etrafındakileri varsa uzaklaştır. nolur nolmaz senin sidiğin milletin üstüne yapışmasın :D her an patlayabilir yüksek ses çıkarsa polis çağırabilir komşular kendi kendini sakla :D
-
:D alt komşu çok gıcık bi insan polis çağırabilir ama eviyle bombanın arası 4-5 metre var ve hala bomba patlamadı nolcak şimdi komşulara bişey olurmu :|
-
oralarda çoluk çocuk varsa uzaklaştır. yaralamayasın milleti.