Tylol Hot
-
Bu ilacı hafif grip belirtileri gösterdiğim için kullandım.İlk gün 17:00 civarında ve akşam 23:00 te içtim.Sabah uyandığımda başımda bir uyuşma:S Geçer dedim.
Öğlen saat 13 te yemkten sonra 1 tane daha içtim.Resmen kafayı buldum.Derse giremedim gittim yurda yattım.Yaklaşık 6 saat uykudan sonra başımın uyuşması ve bitkinliğim azalmıştı.
Geçti dedim..
Ertesi gün (yani Bugün) aynı şikayetlerle okulun medikosuna gittim.Kan ve idrar tahlilinden sonra herşeyin normal olduğunu ve biraz badem yememi söyleyip b vitamini aldım.Kafam davul gibi.Akşamdan kalma sarhoşlar gibiyim.
Velhasıl kelam...
Keşke tylol hot kullanmasaydım.
Bir nane limonda iyileştirebilirdi beni.
Canım sıkkın.Dersler kaçıyo...
Allah belanı versin Tylol Hot.
Yan etkilerini okumadan içmeyin içrmeyin zaten kullanımı bazı ülkelerde yasaklanmış hatta hiç içmeyin.Benden küçük bi mürid tavsiyesi... -
tylol hotın şeker hastalarına zarar verdiğini duymuştum.
-
gecen gasteye de cıktı kanserojen mi ne varmış içinde bence en iisi bi limonun suyunu sıkıp için sek olarak yakar biraz ama kesin çözüm :)
-
abi onun satışının durdurulduğunu falan duymuştum bende
-
insanın uykusunu getirmekten başka bi işe yaramıo ben çok içtim bi faydasını göremedim doktorlar demişki hasta oldktan sonra ilaç içersen bir haftada içmessen yedi günde iyileşirsin:)
-
abi sana yan tesir yapmış olabilir :)
ben onun üstüne bişi tanımm gripin falan hikaye
baktın kırgınlıkmı var şimdi iç max 1 - 1,5 saat sonra çakı gibi oluyon
bi daha thylol hot a hakaret etme :@ =P -
aabi kusura bakma bidaha olmaz:(
-
la bizim hoca hasta oldumuydu günde 4 5 paket içiodu onu çay niyetine olsa ona bnişe olurdu yaaaaaaww
-
beni de hep uyuturdu o meret
paso grip oluyorum kışın zaten
bi daha kullanır mısın bilmem de sıcak suya atıp içtikten sonra terlemen lazım. yani belki de bunu yapsan(yaptiysan bilmem de..) 2. almak zorunda kalmazdın
neyse, kullanan olursa boyle yapsin da hallolsun :( -
Babam dio olum firması daha çok para verdi bizde hastalara bunu yazıyoruz. Yoksa bi b*ka yaramıyormuş :)))
-
çok güzeldir
sıcak limonata diyebiliriz ^^
Toplam Hit: 2131 Toplam Mesaj: 13
