Ubuntu 11.04 Çıktı
-
evet beyler az önce sitesinde yayınlanmaya başladı abanın :D
-
fedora 15 de çıkacak 27 gün sonra
-
Bende geldim şimdi okuldan aklımdaydı kaç gündür sabah okula gitmeden bakmıştım yoktu saat farkı tabi de:p şimdi başladım indirmeye bakalım nasıl :)
-
İndiriyorum şuan. Kurar kurmaz Gnome 3 ve Gnome Shell kuracağım. Ubuntu'nun kendi depolarında var mı yoksa harici bir depodan mı yükleyeceğiz bilgisi olan var mı?
-
opensource2009 bunu yazdı:
-----------------------------
İndiriyorum şuan. Kurar kurmaz Gnome 3 ve Gnome Shell kuracağım. Ubuntu'nun kendi depolarında var mı yoksa harici bir depodan mı yükleyeceğiz bilgisi olan var mı?
-----------------------------muhtemelen kendi kütüphanelerinde yoktur ama yükleriz.
Gnome 3 tamamda gome shell nedir ne farkı var :S
-
swordfish bunu yazdı:
opensource2009 bunu yazdı:
-----------------------------muhtemelen kendi kütüphanelerinde yoktur ama yükleriz.
Gnome 3 tamamda gome shell nedir ne farkı var :S
-----------------------------Unity yerine Shell işte.Gnome 3 Shell'i de kapsıyor yanlış ifade etmişim hocam.
-
Ubuntu iyi midir? windowsta çıkan son oyunları oynayabilr miyim performansımdan kaybetmeden? eğer öyle ise ubuntuya geçerim...
-
Bugünde virtualbox a backtrack kurdum fakat bir türlü
internet yapılandırmasını yapamadım internete bağlanamıyorum
netteki yöntemleride denedim yine birşey çıkmadı
yardımcı olucak bir arkadaş varmı
-
SweetyVolty bunu yazdı:
Ubuntu iyi midir? windowsta çıkan son oyunları oynayabilr miyim performansımdan kaybetmeden? eğer öyle ise ubuntuya geçerim...
-----------------------------:) sen windowsa devam et dostum
-
Twitter bunu yazdı:
Bugünde virtualbox a backtrack kurdum fakat bir türlü
internet yapılandırmasını yapamadım internete bağlanamıyorum
netteki yöntemleride denedim yine birşey çıkmadı
yardımcı olucak bir arkadaş varmı
-----------------------------terminalı çalıştır
su root
/etc/init.d/networking start
update-rc.d networking defaults
-
Wubi ile laptopa kuracam denemek için ama 50mbit net ile 2saat 47dk diyo indirmek nasıl bir talep varsa :|