Ubuntu 11.04 Çıktı
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
o değilde normalde sol tarafta bi panel çıkması gerekmiyormu bende çıkmadı o zımbırtı :S
-----------------------------Klasik Gnome ile açmış olabilir misin sistemi? Unity'yi seçmelisin giriş ekranındayken?
-
Müritler bende ubuntunun eski sürümü mevcut. bunu silmeden 11 e direk geçiş update tarzı bişi yapabilirmiyim
-
wm-t bunu yazdı:
Müritler bende ubuntunun eski sürümü mevcut. bunu silmeden 11 e direk geçiş update tarzı bişi yapabilirmiyim
-----------------------------konsola sudo apt-get update daha sonrada sudo apt-get dist-upgrade yaz
-
wm-t bunu yazdı:
-----------------------------güncelleme yaparsan olur ama pek sağlıklı olacağını sanmıyorum :S
-
opensource2009 bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
o değilde normalde sol tarafta bi panel çıkması gerekmiyormu bende çıkmadı o zımbırtı :S
-----------------------------Klasik Gnome ile açmış olabilir misin sistemi? Unity'yi seçmelisin giriş ekranındayken?
-----------------------------Giriş ekranında unity seçeneği yok :S
Sırasıyla
Recovery Console
Ubuntu
Ubuntu Güvenli Mod
Ubuntu Classic
Ubuntu Classic efektsiz
User Defined sesion
seçenekleri var sadece :S -
SweetyVolty bunu yazdı:
Ubuntu iyi midir? windowsta çıkan son oyunları oynayabilr miyim performansımdan kaybetmeden? eğer öyle ise ubuntuya geçerim...
-----------------------------oyun için tek çaren windows :)
-
indiririm bir ara :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
SweetyVolty bunu yazdı:
Ubuntu iyi midir? windowsta çıkan son oyunları oynayabilr miyim performansımdan kaybetmeden? eğer öyle ise ubuntuya geçerim...
-----------------------------oyun için tek çaren windows :)
-----------------------------teşekkürler hocam... ubuntu da kurayım yav merak ettim şimdi :D
-
Türkçe dil desteği şimdilik tam anlamıyla yok. Hoş gerekte yok ama kurarken türkçe olarak seçtim dili ve dil güncellemesi yapamadı.
Yarı Türkçe yarı ingilizce takılıyoruz kendisiyle şimdilik.
64bit kurdum. Windows vista (32bit) da buz gibi olan laptop, ubuntu da hissedilir ölçüde ısınıyor. Sebebini bilen var mı?
-
Gecement bunu yazdı:
Türkçe dil desteği şimdilik tam anlamıyla yok. Hoş gerekte yok ama kurarken türkçe olarak seçtim dili ve dil güncellemesi yapamadı.
Yarı Türkçe yarı ingilizce takılıyoruz kendisiyle şimdilik.
64bit kurdum. Windows vista (32bit) da buz gibi olan laptop, ubuntu da hissedilir ölçüde ısınıyor. Sebebini bilen var mı?
-----------------------------Sorunun cevabı burda
http://turkceprogramming.blogspot.com/2011/01/ubuntuda-isnma-sorunu.html
Bu arada bende fikrimi soyleyim deli agir calisiyor pc ne Ubuntuymus bekledigime degmedi bu yuzden :D Eski sürüme geçmek en güzeli zaten alışamadım bu unity e klasikte çalıştırayım ya da.