Uçan Araba Yapıldı Ve Araba Fuarında Tanıtılacak
-
Amerika’nın New York şehrinde düzenlenen ve 7 Nisan’da kapılarını otomobilseverlere açacak uluslararası New York Otomobil Fuarı 15 Nisan’a kadar sürecek.
Direk videosuna geçiyoruz. Katlanabilir kanatları sayesinde hem araba gibi kullanılıyor hemde kanatlar açılınca uçabiliyor
http://www.youtube.com/watch?v=EHXnLCIgNug
-
bu türkiyede yaygınlaşmış olsa buna ne vergisi isterler acaba diye direk düşündüm.. şu sıra devamlı vergiden yana bütün düşüncelerim :)
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------bu türkiyede yaygınlaşmış olsa buna ne vergisi isterler acaba diye direk düşündüm.. şu sıra devamlı vergiden yana bütün düşüncelerim :)
-----------------------------kessinlikle katılıyorum. herşeyin vergisini düşünür hale geldim.
-
Hava vergisi, kanat vergisi, pervane vergisi :)
-
ossuruktan teyyare vergisi %24
-
o vergisi bu vergisi diyeceğinize kafayı çalıştırın, biz de yapalım bu tür şeyler
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------bu türkiyede yaygınlaşmış olsa buna ne vergisi isterler acaba diye direk düşündüm.. şu sıra devamlı vergiden yana bütün düşüncelerim :)
-----------------------------
1 tane kendine alan 1 tanede devlet alacak o akdar :) -
edit : tam izlemedim görmemişim :D çok manyak bişey lan
-
halat bunu yazdı:
-----------------------------o vergisi bu vergisi diyeceğinize kafayı çalıştırın, biz de yapalım bu tür şeyler
-----------------------------vergiye sence neden dert yanıyoruz biz? vergi olunca bunu yapmayı bırak, alamıyoruz bile. vergi lafına da takılmayın ha, imkanlar yok asıl vurgulanmak istediğimiz budur.
-
Çok eski bu olay, ama bu olayda çok zor bir olay havada fren ve hiyerarşi olayı uçmaktan daha önemli bir husus bunu yapsalardı zaten çoktan piyasadaydı.
Ondan ziyade vergi dediniz bu aklıma geldi yeni kontör yükledim 10 tl, 3 tl gitti bu ne ayak devlet vergisimiymiş neymiş :D -
Sehır ıcınde kullanımı ımkansız bunun . Sehır ıcınde kullanılabılecek bır tane yapsalar tadından yenmez