Ufak Bi Resim Edit İşlemi(İstek)
-
s.a hocalar.
kız arkadaşım için hediye alıcamda.
bi resim var onu çerçeve yaptırıcam.
ancak en ufak bi paint-photoshop bilgim yok :)
bi resim var onun 15-20 derece döndürülmesi lazım.
yapabilecek olanlar için şimdiden teşekkürler.

RESİM BU.
BEN GÖRÜNMESİ AÇISINDAN BÖYLE KESTİM.
WİN7 DE PRNT SCREEN YAPINCA SİYAH EKRAN ÇIKIYORDA.
http://www.youtube.com/watch?v=oNa-27vhypE
dakika 1 saniye 39daki görüntü.
bunu zap grap tarzı programlarla alıp düz hale yani böyle yamuk değilde tam çerçevelik olacak şekilde düz hale getirebilecek olursa elbet bi yardımımız dokunur hocalar.
şimdiden teşekkürler.
-
bi uplayım gerçekten benim için önemli fazla zor bi işlemde değil. resimi döndürmeyi beceremiyorum sadece :) birde win7de ekranın alıntısını alamıyorum siyah ekran çıkıyor
-
fazla zor bişey değil hatta kolay. yokmu yapabilecek. ben paintten bile az bi kısmını yapabildim. tek yapılacak olan o elif'in olduğu kısımı seçip biraz döndürmek. gerçekten önemli. yapana fud crypter verebilirim.
-
konu dışı ama ftoğrafı merak ettim özel değilse nedir müdür ?
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------konu dışı ama ftoğrafı merak ettim özel değilse nedir müdür ?
-----------------------------
neyini merak ettin hocam tam oalrak onu anlayamadım. kız arkadaşımın adı elif. fotoğraftakide arapça elif harfi. trde 4 karakterle yazılıyor ama arapçada tek harf elif. güzel bi hediye olacağını düşünüyorumda :) -
bunun düz görüntüsü lazımsa eğer şöyle bişi yapabilirsin belki... word'e resmi atar ve resmin üstünde çıkan yeşil nokta ile resmin yönünü belirleyip ss alırsın. sonra da paint'de düzenlersin. Şuan makinada word yok. Olsa yapar ve upload'ını yapardım. Win7 ss de siyah ekran diyorsun gerçi xp varsa sağında solunda dene derim
-
bendede word yok hocam. yahu müridler yokmu yapabilecek ya çokta zor bişey değil. 3 dakikanızı alır ben bilmiyorum photoshop bilen biris çok kısa dakikada yapabilir gerçekten ihtiyacım var. yapanada fud crypter verebilirim.
-
istediğin bu sanırım

böyle daha güzel bence :).

-
pcdoktor636 bunu yazdı:
bendede word yok hocam. yahu müridler yokmu yapabilecek ya çokta zor bişey değil. 3 dakikanızı alır ben bilmiyorum photoshop bilen biris çok kısa dakikada yapabilir gerçekten ihtiyacım var. yapanada fud crypter verebilirim.
-----------------------------hoca ne yapılacağını tam anlayamadım eğer döndürme işlemiyse basit Photoshopa atıp CTRL+T yapmama bakar :D Anlat tekrardan hangi resim ne edilecek ?
-
Matchup bunu yazdı:
-----------------------------istediğin bu sanırım

böyle daha güzel bence :).

gerçekten çok teşekkürler hocam. yanlarda uzun olsa daha güzel olurdu ama çerçeveyi ona göre ayarlayalım o zaman. crypter lazımmı hocam benim için önemliydi bu :) -
Eyvallah kardeşim gerek yok , yanlış anladım sandım ama basit bir olaymış :).