Ufo Gördüm..!!!
-
havada duran uçak ingiliz kraliyet hava kuvvetlerinin ürettiği hurricane dir. Helikopter gibi dikey kalkış yapar sora bir uçak gibi vuşnn efektiyle uçar :) Ama türkiyede işi olmaz o uçağın ayrıca kırmızısını görmedim. Bence ufodur, gökyüzü bu anadoludanda baksan görürsün; avrupadanda...
-
ulan hunturk:)))))))))) a.q. güldürdün beni:D
-
ya ama çok yüksekteydi...dürbünle baktığım zaman sadece üçgen olduğunu anlayabildim..
-
Supermandir o hava sisli diye farları açmıştır :)
-
tamam işte ben olaya sonuç getirdim bu işte bu... ben yaptım diyom kedi voltajın etkisiyle zıpladı camdan dışarı
-
İşin şakası ne varlar ,ne yoklar ,ne kanıtlayan var ,ne olmadıklarını ispatlayan..
-
abi lütfen alay etmeyin diyorum ya..
harbiden kötü oluyorum yapmayın lütfen... -
sene geçen sene annem tutturdu uzay gemisi geldi die ya anne bi git diom yok gitti komşudan dürbün aldı bakıo bide en güsel benim pencereden gösüküomuş. nese dayanamadım. aldım elime dürbünü ulan acaip bişey böle bideişik töbe estafurullah nese saatlerce salaq salaq baktık ne olduunu çözemeyince banane ya ufoysa ufodur dedim geçtim... ama senin olayın farklı eğer gerçekse bunu tek gören sen deilsindir ve emin ol bunun fotosu çekilmiştir. çıkar piyasaya
-
ya inşallah bunu görenin sayısı fazladır..
haberlere çıkınca görürüm sizi :P -
Birazda bizim buralara gelselerde piyasa canlansa :D
Buldular tabi bogaz'î..gelirler mi..
Gelin lem dondurma ismarlicam size :D
Toplam Hit: 21752 Toplam Mesaj: 90