Ufo Gördüm..!!!
-
Gecenlerde rc sitelerine bakarken senin bahsettiginden olmasada garip bi alet gordum isikli fln baya yukselip oldugu yerde hareketli asili kalabiliyor deli bisey pille fln calisiyordu herifler hatta yazmis gece uzaktan ufo goruntusu veriyor diye belki firlamanin biri onlardan bitane almistir diye dusunuyıorum...Bu arada bundan 10 sene once bende öle gozumun onunden bir anda kaybolan ucgen bi cisim gormustum hala aklima geldiginde dusunuyorum ne diye bi turlu yanit bulmus deilim dedigin gibi asili duruyordu bir anda firladigi gibi yok oldu rengi griydi ucak olmasi imkansiz...Ayrica ingiltere kralligindaki bahsettiniz ucak sadece kalkis amacli asili kaliyor giderken ole bi özelligi yoq..Saygilarla
-
Havada o kadar yüksek irtifada durcak ve her iki yakadan görülcek uçak yok o nedenle bence o çarizarttı :D (amaç dalga geçmek deil de ufo mufo bana uzak yani :) )
-
ucgen ufoyuda ilk defa duyuyorum walla, genelde yuvarlak olmuyomuydu TC nin uzerindekiler:D
-
dead bodies msn ver hajı salla bunları alay etsinler ben inanıom sana çünkü bende gördüm Ufo ve yalan sölemiom bu msjı senle tasak geçmek içinde yazmıom cidden HEm şöle düşünüom allahu teala bu kadar devasa bir kainatı sadece bizim için yaratmış olamaz bence başka canlılarda var uzayda
-
En yakın psikoloğa görünmelisin dostum !
-
sana şaka yapmışlar
-
Abi harbi vahim durum bide kırmızıysa kızla o gün naptınız??ne yediniz çarpmış heralde bide goradaki gibi kütahya porselen fln yazmasın iice baksaydın olmadı lazer dir o lazer:D bulutlardan öle görünüyodur yok sen eminim ufo dur diosan nolcak eleman bi gezintiye çıkmıştır bi zararı yok şok olma asıl şok yanına nbr lan dediiinde yaşarsın
-
kedi den ne kadar mazeme çıkıyormuş gordunuz mu :)
biraz daha devam etse neler gelir merak ettim :)
senin gordugun muhtemelen hava durumu tahmincilerinin yolladıgı balondur,3 gen olmaz onlar ama senin gordugun 3 gen sehri yanıltıcıdır cunku ışık hangi kısmına vurursa sen o kısmını gorursun yani yıldızları da nokta halinde goruyorsun degilmi ama oyle degiller.
kayıp olup var olmasına bakılınca kayb olup var olma ozellikleri yoktur.ancak genelde yerlerini belli ederler gunduzleri yani ust tabakaları yansıtıcıdır.muhtemelen ışık vurdukça sana yansımıştır goruntusu sende kayb oluyo diye gormuşsundur.ruzgarın etkısıyle savrulmuş olabilir.
ikinizinde gormesi normal yıldızları veya gunesi gormıyormusunuz ancak 2 nızın gorecegı yukseklıge nasıl çıkmış merak ettim :)
2. fikrim uçak olabilir 3gen oldugunu soyluyorsun da butun uçaklar 3 gen şeklındedir ancak dikine gorursen oyle olurlar 2 kanadından ve baş noktasında ışık bulunur genelde gece goruldugunda hepsi 3 gen gorunur ama yerinde durması enteresan :)
casus uçak fılan olması zor casus uçak ışık yakıp gelecek haa :)
o uçak israilden buraya zor gelır hemde akşam akşam ne gorecek :)
ama bak sana dogru dikey olarak gelıyorsa sen yerinde duruyor gorebılırsın :) -
Ufo gormus masum koylu.
-Feyk bunlar feyk.
-neyk ?
-Feyk ulan feyk.
:))))))) -
50 yıldır uzaya sinyaller gönderiyoruz radyo zırt pırt falan(gerçi o kadar uzağa gitmediler) :)) yani olabilir tabi a.q. koca samanyolu olabilir tabi zaten resmide yok mu a.q. inmiş dünyaya ben öyle biliyorum .....
Toplam Hit: 21736 Toplam Mesaj: 90