folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Uğur Dündar İsyanlarda :|



Uğur Dündar İsyanlarda :|

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

     

     

    Ne kadar kolay değil mi UnderZero , başörtülü kişilere iftira at , ondan sonra gerçekler ortaya çıkınca gazete Yönetimi mecburen özür dilesin , sen de bakın gazete özür dilemiş de.

    İftira attımı ?     attı

    sonra  haberin yalan olduğu ortaya çıkınca Yayın yönetmeni özür dilemek zorunda  kaldı mı ?  kaldı .

     

    iftira başka nasıl olacaktı.

     

    ve bu arada farkındamısınız  Uğur Dündar amacına ulaştı , şu an Doğan medyasının ve Uğur Dündarın  para ile birilkerine iftira attırdığı konusu tartışılmıyor.Oysa maildeki esas öne çıkması gereken mesele bu.İLhami Ynagın denen kişi para ile arena programına çıkartılıp  birileirne atıp-tutuyor.Tabi bu arada Doğan ve Uğur Dündar  hakkındaki resimler , banka dekontlarının yayınlanmaması sağlanıyor.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek
    evet hürriyetin olayında uğur dündar haksızdı da ne alaka şimdi bu olayla.bu adam sütten çıkmış akkaşık olmak zorunda mı ? ben izlemedim olayı ama uğur dündarın bir hata yapmış olmasıyla konu arasında bir alaka kuramadım.o birisine iftira atmış diye,ona da mı iftira atılmalı olay nedir bilmiyorum bi link neyim versenize izleyek.

    Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Nisan/2007
    Erkek

    olayi büyütmenin alemi yok herkes gibi girsin soruşturulsun suçu olmayini bırakiyorlar böyle yaygara yaparak sıyırmaya çalişiyor ama geçti borunun pazari, medyain gücünü kullanarak siyasi baski yapamazsin uğur abi..

    başörtüsü konusunda elinden geleni yapıyordun, adaletin o sert yüzü başörtülü kızlara göründüğünde adalet tikir tikir işliyordu, ayni sert yüz daha sana görükmeden ceee dediği zaman adalete güvenin azaliyor, bu ne perviz? 

    temizlenecekse bu ergenekon pisliği her insani sorgulasinlar, suçun yoksa bundan korkmanin  anlami ne ?

    Anayasa Mahkemesi Başkanvekili  karisi ergenekon sanıklari arasinda yer aliyorsa senin karin hayli hayli olur. cihirtkanliğin alemi yok alakasi olayanlari selbest bırakıyorlar medyayi kullanarak çamur atma dahada alçalma..

    toplum tarafindan saygi duyulan birisi olabilirsin ama bu seni veya eşini yasa dışı işler yapmıyor anlami çıkmaz,  keşke siyasete girmeyeydinde hijyen kurallarina uymayan fırıncılarin korkulu rüyasi bizimde güvendiğimiz uğur abi olarak kalaydin


    In every job there is a no
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    Nikoteen arkadaşım , biz Uğur Dündara iftira atılsın demiyoruz ki , mesele  İddianamedeki mailde Uğur Dündarın eşine iftira atılmasıyla ilgili ortada zorlamayla anlam çıkartılıp eas çirkefliğin saklanmaya çalışılması.

    İddianamedeki o kısmı bir daha alıntılayayım , sen de dikkatlice oku.Bak bakalım Uğur Dündarın amacı neleri gözden kaçırmakmış,

     

    İŞTE İDDİANAMEDE GEÇEN BÖLÜM

    "Asala.doc" isimli bir MSword dosyasında ilhanhan@hotmail.com isimli e posta adresinden guler.komurcu@aksam.com.tr isimli e posta adresine gönderildiği, söz konusu e posta adresinin İlhami YANGIN isimli bir şahıs tarafından kullanıldığı, e posta içerisinde İlhami YANGIN isimli şahsın, "BTV kanalında haber müdürü olarak göreve başladım.. ama bu Özer Çiller çok küfürlü haberler yazdırmak istedi. bir müddet sonra yöneticilikten ayrıldım. yne kütüphaneye kapanmıştım. ama bir baktım ki, benim ismim silinmemiş künyeden. ve bütün mahkemeler bana açılıyor. hemen uğur dündara haber yolladım bana mahkeme açma diye. TUNCAY ÖZKAN da o sıralar arenada çalışıyordu. hemen araya girerek benle görüşmek istedi. görüştük, bana arenaya çıkmamı teklif etti." "ayrıca uğur dündar ve aydın doğanla ilgili elimde ciddi belgeler resimler vardı. mesela uğur dündarın aile ilişkileri karısının sürekli brezilyaya gidişi kayınvalidesinin evi vs." "sonra bir kızgınlık anında tuncaya dedim ki tamam bu iş ama bi şartla para isterim" "ankarada paramıaldım ve arenaya çıktım. naklen yayın değildi. çillerle ilgili attım tuttum." "ertesi hafta aydınlık haber yaptı özer çiller ilhami yangın a 500 bin dolar önerdi diye. bilsem o parayı da alır onu savunurdum.." "eğer bu işi buradakesmez de sabah gazetelerde falan sürdürürseniz elimde banka dekontlarıyla kanal kanal gezer sizi rezil ederim dedim. o sıra tuncay ankaraya geldi yalvardı beni rezil etme diye." "savcı çağırdı beni ankara basın savcısı çiller hakkında tatbikat yapmak için . anlat bildiklerini de di. ne anlatacağım dedim. basında böyle ne kadar para verilirse o kadar konuşuluyor. ben de aldığım para kadar yalan söyledim dedim. savcılık hiç bir şey yapmadı." "bu aydın doğan hep böyle yapıyor baskı ve şantajla insanları kullanıyor. gerçi ben isteyerek yaptım ama yapmasaydım senelerce hapis ve milyarlarca para cezası ödemem gerekiyordu."

    Şimdi iddianamedeki bu kısmı okursanız  Uğur Dündar'ın hedef saptırmak için , namusuma laf ediyorlar diyerek konuyu dağıtmaya çalıştığını görürsünüz.Amacı Doğan medyasının ve kendisinin  İlhami Yangın gibi kişilere para vererek kendi kananllarında ve programlarında başkası hakkında yalan-yanlış iftiralar attırdıklarını saklamaya çalışmak.

     

     

     

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    benim soyleyeceklerimi benden once nikoteen soylemis

    bir insanin bilerek veya bilmeyerek yalan haber atmis olmasi veya iftira atmis olmasi

    o insana iftira atmasini hakli gosterir mi ?

    sizin gazetecilik anlayisiniz vakIT gazetesi gibi midir ? durustluk anlayisiniz bu tipde midir ?

    gazete hergun onlarca iftira atiyor, kac defa cikip biz surda yanlis haber yazdik diye ozurdiledigini okuduk ?

     


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

    @student

    adam cikip ergenekon iddanamesinde benim aile namus konularim ne diye geciyor, bu savcilar bunu okumuyormu ne alaka benim aile iliskilerim le ergenekon diyor.

    adamin anlattigi bu, 

    adam aydin dogan veya dogan medyasinin in yaptiklarini saklayacak olsa 1. ergenekon iddanamesinde de onlarca defa bu isimler medya isimleri geciyor 

    o zaman cikip korumaya calisirdi.

    camur atacak kirletecek baska insan bulamadilar bi ugur dundar kalmisti.

    savcilara neden yuzlerce binlerce yolsuzlugu arastirilmasi icin talimat verilmiyor verilemiyor ?

    en basiti deniz fener icin neden Turkiye de bir sorusturma acilamadi ?

    yillardir taniyorsunuz bi tane yalan haberini duydunuzmu ugur dundarin ? insanlara camur atiliyor ve siz cikip camur atanlari koruyorsunuz

    helal olsun


    -----------------------------

    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2008
    Erkek

    student bunu yazdı:
    -----------------------------
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

    stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------
    uğur dündar da az iftiralar atmamıştı zamanında şimdi ne oldu döndü döndü döndü namusuna geldi.
    -----------------------------

    varsa bildigin bir iftirasi paylas bizimde bilgimiz olsun. 

    zira yillardir izledim bi tane iftirasini goremedim. 


    -----------------------------

     

    Buyur sana yıllardır izleyipte bir tane iftirasını göremediğin Uğur Dünradın iftiraları ve sonuçları ;

     

    ŞAKAĞINA SIKARAK İNTİHAR ETMİŞTİ

    Ergenekon iddianamesinde kendisiyle ilgili geçen iddialar hakkında Star haberde bağırıp çağıran ve iddiayı ‘iftira' diye nitelendiren Uğur Dündar yüzünden 1996 yılında Şerafettin Yardımedici intihar etmişti. Dündar'ın Arena adlı programında “Büyücü Hoca” olarak lanse ettiği Şerafettin Yardımedici, şakağına sıktığı tek kurşunla intihar etmişti.

    2003: KENDİLERİNİ YAKTILAR

    Yardımedici'nin intihar etmesi Dündar'ın tek vukuatı değil. Yine 2003 yılında İstanbul Haliç Köprüsü'nün korkuluklarına çıkan ve Uğur Dündar'ın Arena adlı programında yayınlanan haber yüzünden yetiştirme yurdundan atıldıklarını söyleyen 8 genç, üzerlerinden çıkardıkları giysilere tiner dökerek yakmışlardı... Gençler, söz konusu programa bu şekilde tepki göstermişlerdi...

    2006: “TESETTÜR FACİASI”NIN ALTINDA DA DÜNDAR'IN İMZASI VAR

    Dündar'ın bir başka vukuatı ise Konya'da yalan olduğu ortaya çıkan ve basında ‘Tesettür Faciası' olarak nitelendirilen olay olarak biliniyor. “Tesettür faciası” olarak gündeme getirilen ve “Konya Numune Hastanesi'nde görevli iki bayan doktorun 15 yaşındaki bir çocuğun testis röntgenini çekmediği” iftirasını içeren haberlerin altında da Uğur Dündar'ın imzası vardı. Doğan Grubu televizyonlarında çarşaf çarşaf yer verilen bu iftira, Hürriyet'te de yine Uğur Dündar imzasıyla “tesettür faciası” başlığıyla yer almış, iddiaların kocaman bir iftira olduğunun ortaya çıkmasıyla Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök bile “özür” dilemek zorunda kalmıştı.



    İŞTE İDDİANAMEDE GEÇEN BÖLÜM


    Uğur Dündar'ın Ergenekon iddianamesinde adı geçen bölümde şöyle deniliyor: "Asala.doc" isimli bir MSword dosyasında ilhanhan@hotmail.com isimli e posta adresinden guler.komurcu@aksam.com.tr isimli e posta adresine gönderildiği, söz konusu e posta adresinin İlhami YANGIN isimli bir şahıs tarafından kullanıldığı, e posta içerisinde İlhami YANGIN isimli şahsın, "BTV kanalında haber müdürü olarak göreve başladım.. ama bu Özer Çiller çok küfürlü haberler yazdırmak istedi. bir müddet sonra yöneticilikten ayrıldım. yne kütüphaneye kapanmıştım. ama bir baktım ki, benim ismim silinmemiş künyeden. ve bütün mahkemeler bana açılıyor. hemen uğur dündara haber yolladım bana mahkeme açma diye. TUNCAY ÖZKAN da o sıralar arenada çalışıyordu. hemen araya girerek benle görüşmek istedi. görüştük, bana arenaya çıkmamı teklif etti." "ayrıca uğur dündar ve aydın doğanla ilgili elimde ciddi belgeler resimler vardı. mesela uğur dündarın aile ilişkileri karısının sürekli brezilyaya gidişi kayınvalidesinin evi vs." "sonra bir kızgınlık anında tuncaya dedim ki tamam bu iş ama bi şartla para isterim" "ankarada paramıaldım ve arenaya çıktım. naklen yayın değildi. çillerle ilgili attım tuttum." "ertesi hafta aydınlık haber yaptı özer çiller ilhami yangın a 500 bin dolar önerdi diye. bilsem o parayı da alır onu savunurdum.." "eğer bu işi buradakesmez de sabah gazetelerde falan sürdürürseniz elimde banka dekontlarıyla kanal kanal gezer sizi rezil ederim dedim. o sıra tuncay ankaraya geldi yalvardı beni rezil etme diye." "savcı çağırdı beni ankara basın savcısı çiller hakkında tatbikat yapmak için . anlat bildiklerini de di. ne anlatacağım dedim. basında böyle ne kadar para verilirse o kadar konuşuluyor. ben de aldığım para kadar yalan söyledim dedim. savcılık hiç bir şey yapmadı." "bu aydın doğan hep böyle yapıyor baskı ve şantajla insanları kullanıyor. gerçi ben isteyerek yaptım ama yapmasaydım senelerce hapis ve milyarlarca para cezası ödemem gerekiyordu."

     

     

    İddianemedeki Uğur Dünraın eşinin  geçtiği yeri tekrar okuyun , yazının devamınıda okuyun , göreceksiniz o zaman Uğur Dündar  neleri saklamaya çalışıyormuş.

     


    -----------------------------

     

    Kaynak Ne Dur Tahmin Edim Kanal7 Stv Ve Türevli Çocuk Severler: )


    De Get Yalan Dünya...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Nisan/2007
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

    benim soyleyeceklerimi benden once nikoteen soylemis

    bir insanin bilerek veya bilmeyerek yalan haber atmis olmasi veya iftira atmis olmasi

    o insana iftira atmasini hakli gosterir mi ?

    sizin gazetecilik anlayisiniz vakIT gazetesi gibi midir ? durustluk anlayisiniz bu tipde midir ?

    gazete hergun onlarca iftira atiyor, kac defa cikip biz surda yanlis haber yazdik diye ozurdiledigini okuduk ?

    -----------------------------

    her gazete haberin yalan olduğu ortaya çıkında ayni sayfada ayni büyüklüte tenzip  yazısı yazmak zorunda, vakit gazatesinin halkin değerlerine aykiri birşey yazdiğini görmedim, başörtüsüz kadinlari aşalayan resimlere rastlamadim, diğer gazetelerde olduğu gibi başörtülü kizlar tanga giyiyr, başörtülü kızlar sokakta öpüşür manşetleriyle giriş yaptığını görmedim, şimdi gazete kavgasi yapmayalim o gazetye böyle bu gazete böyle, ortada bir gercek war uğur dündarin eteklerinin tutuştuğu, öyleki haykırırken benim servetim kimseyi alakadar etmez diyor, o zaman soruyorum uğur abiye başkasinin serveti bizi alakadaretmiyorsa sen neden başkalarinin servetlerini haber yapıyorsun ??

    bana verilen para yanlızca patronumu alakar eder diyorsun, bu ayni kiralik katile verilen paranin parayi vereni alakadar etmesine benziyo..

    peki namlunun ucundakiler ne oalcak ???


    In every job there is a no
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2007
    Erkek

    herşey bozuk ..

    uğur dündar doğru..

    karasının ne halt yediği bizi elbette ilgilendirmez ama görüştüğü kişilerden  birinin adı bile ergenekonda geçiyorsa ve ergenekon için önemli biriyse ve belkide brezilyada görüşmüşse sadece bu ilgilendirir bizi.


    nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

    benim soyleyeceklerimi benden once nikoteen soylemis

    bir insanin bilerek veya bilmeyerek yalan haber atmis olmasi veya iftira atmis olmasi

    o insana iftira atmasini hakli gosterir mi ?

    sizin gazetecilik anlayisiniz vakIT gazetesi gibi midir ? durustluk anlayisiniz bu tipde midir ?

    gazete hergun onlarca iftira atiyor, kac defa cikip biz surda yanlis haber yazdik diye ozurdiledigini okuduk ?

     


    -----------------------------

    underzero , hala iddianamedeki mailin tamamını görmezden gelip sanki mail Uğur Dündarın namusuna laf  atmak için yayınlanmış gibi davranıyorsunuz.Zaten Uğur Dündarın amacı da buydu.Ajitasyon yapıyor.

    O maili okuyan herhangi birisi , bakın Uğur Dündarın namusuna laf söyleniyor diyemi algılar oradaki sözleri ?  

    ''mesela uğur dündarın aile ilişkileri karısının sürekli brezilyaya gidişi kayınvalidesinin evi vs''

    BURADAN uĞUR dÜNDARIN EŞİNİN NAMUSSUZLUK YAPTIĞINIMI ANLIYORSUNUZ ? Uğur Dündar televizyonda namusuma laf ettiler diye konuyu saptırmaya çalışmasaydı kimse üzerinde bile durmazdı bu kadar.Savcılara, Ak Partiye saldırmak için bahane yaptı o yazıyı , arada Doğan medyasının ve kendisinin çirkefliğinide örtbas etti.Malesef siz de yediniz.

    Vakit gazetesinin iftira attığını sen kanıtla madem.Bak ben yukarıda Uğur Dündarın iftirası yüzünden , haberin gerçeği ortaya çıkınca Ertuğrul Özkökün özür dilemek zorunda kaldığını gösterdim.İstersen o günkü Hürriyet teki yazılarıda gösteririm sana , varsa vakitin iftirası buyur sen göster.

    yNsr 'inde dediği gibi bu Uğur dündar gibi baher şantajlarıyla servet edinenler nedense kendileirnin servetlerinin araştırılmasından köşe bucak kaçıyorlar. Hep kendilerini hesap sorma makamında görenler , kendileirnden hesap sorulunca başlıyorlar tehdşit ediliyrouz , basın özgürlüğü gibi ayaklara.

     

      

Toplam Hit: 8057 Toplam Mesaj: 70