Ukraynada Türk Vatandaşına Seks Dayağı
-
bildiğm kadarıyla ukraynada faşist hareket çok yaygın ama o tarz ülkelere gidince hak vereceksiniz adamlara. nasıl biz afrikadan gelen zencileri
istemiyor kötü gözle bakıyorsak onlar da aynı hatta orada daha beter. ben iğrenç ötesi türkler gördüm yüzüm kızardı türklüğümden utandım.
oraya eğitim için giden bir çok türk erkeğinin amacı seks. ben inanmıyorum ki çoğu kişi kendini geliştirmeyi düşünsün ve neredeyse hepsi oradaki
kızları orospu gibi görüyor ve diyorlar ki zaten bunlar orospu ya da diyrlar ki ne olacak burası bizim ülkemiz değil.. bu mantıkla giden adamlara az
yapmışlar. ben yurtdışındayken 4 tane türkü dövmüşler, kafalarında şişe kırmışlar ama adamlar %100 haklı .. böyle adamlar türkleri barbar olarak
gösteriyor, bu videodaki türk ya da değil çok önemi yok ama yapılan muamele haklı. nasıl türkiyeye gelen ruslara nataşa muamelesi yapıyorlar
akdeniz bölgesinde bir sürü okumuş yüksek tahsil görmüş kadınlar kandırılıp türkiyede zorla fuhuşa sürükleniyor.
ben bu yazdıklarımın hepsini gözlemlerimden çıkartıyorum, avrupadaki bu hareketlenme haklı bana göre. karşı çıkan adamlar varsa gitsin görsün
türklerin yaptıklarını ondan sonra konuşsun.. öyle yok türkler yapmaz falan demeyin... binlerce türk tanıdım avrupada ve %95 i pislik. içlerinde bir
kaç tane adam gibi adam vardı o kadar.. iyi yapıyor avrupalılarda .. destekliyorum.
-
Nefret Ettim, Kızlarıda Satmasınlar Kendilerini..... Böyle Bir Temizlik Temiz Toplum Hedefleri Var İse Kendi Kızlarından Başlamaları Gerekmektedir..
Kanaatim Bu Yönde... Çünkü Para İçin Erkeklerimize Yavşayan Onların Kızları... Umarım Hakettikleri Cezayı Alır Denyolar.
-
Bizde Türkiye ye gelip fahişelik yapan bir ukraynalı kızı böyle paket edip taksim meydanında halka arz edelim olay kapansın. Güneş görmeyen götveren ukraynaya merhabalar diyerekten sonuçta bizde sex işçilerine karşıyız. Ayrıca ne kadar arz varsa o kadar talep vardır sen önce ülkendeki arzı kes ki talep azalsın.
-
Bırakın bu arsızları korumayı. Adam evine fahişe çağırmış, gidipte sokaktaki kaşarlara sarkmamışki. Bu piçlere bir şekilde haddini bildirmeli.
-
onun için buraya gelip otelde önüne gelene veriyorlar bir çogu sanırım.. yahu bu sezon basımdan geçenleri anlatsam inanmassınız ya.
adamın birinin gelipte sırf fotografta indirip yapyım diye karısını mı vereni
yoksa sırf fotografların cd sini alabilmek için yatmayı mı teklıf edeni .. ama toplum olarak ingilizler bunlardan daha ahlaksız.
aonuç itibari ile adın çıkacagına canın çıksın demısler .. -
SpoofU bunu yazdıBırakın bu arsızları korumayı. Adam evine fahişe çağırmış, gidipte sokaktaki kaşarlara sarkmamışki. Bu piçlere bir şekilde haddini bildirmeli.
Yakalasam O Şerefsizlerin Neresini Keserim Bilirdim de, İtoğlu İtler Diyecem Artık Elimden Bişey Gelmiyor.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı
Bizde Türkiye ye gelip fahişelik yapan bir ukraynalı kızı böyle paket edip taksim meydanında halka arz edelim olay kapansın. Güneş görmeyen götveren ukraynaya merhabalar diyerekten sonuçta bizde sex işçilerine karşıyız. Ayrıca ne kadar arz varsa o kadar talep vardır sen önce ülkendeki arzı kes ki talep azalsın.
Katılıyor ve destekliyorum.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı
Olabilir. -
Bir Polis Arkadaşımız Vardı, Güzel Bir Sözü Vardı Derdiki Onların Kızları A..Cıkları İle Ülkelerine Para Götürüp İnşa Ediyor, Bizim Erkeklerimiz S... i İle Ülkesini Yıkıyor... Evini Yıkıyor, Bu Süper Oruspular Yüzünden İflas Etmiş Nice İş Adamları Fabrikatörler Var...
-
sevindim.