folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ukraynada Türk Vatandaşına Seks Dayağı

Ukraynada Türk Vatandaşına Seks Dayağı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bildiğm kadarıyla ukraynada faşist hareket çok yaygın ama o tarz ülkelere gidince hak vereceksiniz adamlara. nasıl biz afrikadan gelen zencileri

istemiyor kötü gözle bakıyorsak onlar da aynı hatta orada daha beter. ben iğrenç ötesi türkler gördüm yüzüm kızardı türklüğümden utandım.

oraya eğitim için giden bir çok türk erkeğinin amacı seks. ben inanmıyorum ki çoğu kişi kendini geliştirmeyi düşünsün ve neredeyse hepsi oradaki

kızları orospu gibi görüyor ve diyorlar ki zaten bunlar orospu ya da diyrlar ki ne olacak burası bizim ülkemiz değil.. bu mantıkla giden adamlara az

yapmışlar. ben yurtdışındayken 4 tane türkü dövmüşler, kafalarında şişe kırmışlar ama adamlar %100 haklı .. böyle adamlar türkleri barbar olarak

gösteriyor, bu videodaki türk ya da değil çok önemi yok ama yapılan muamele haklı. nasıl türkiyeye gelen ruslara nataşa muamelesi yapıyorlar

akdeniz bölgesinde bir sürü okumuş yüksek tahsil görmüş kadınlar kandırılıp türkiyede zorla fuhuşa sürükleniyor. 

ben bu yazdıklarımın hepsini gözlemlerimden çıkartıyorum, avrupadaki bu hareketlenme haklı bana göre. karşı çıkan adamlar varsa gitsin görsün

türklerin yaptıklarını ondan sonra konuşsun.. öyle yok türkler yapmaz falan demeyin... binlerce türk tanıdım avrupada ve %95 i pislik. içlerinde bir

kaç tane adam gibi adam vardı o kadar.. iyi yapıyor avrupalılarda .. destekliyorum.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Nefret Ettim, Kızlarıda Satmasınlar Kendilerini.....   Böyle Bir Temizlik Temiz Toplum Hedefleri Var İse Kendi Kızlarından Başlamaları Gerekmektedir..

Kanaatim Bu Yönde... Çünkü Para İçin Erkeklerimize Yavşayan Onların Kızları...  Umarım Hakettikleri Cezayı Alır Denyolar.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Bizde Türkiye ye gelip fahişelik yapan bir ukraynalı kızı böyle paket edip taksim meydanında halka arz edelim olay kapansın. Güneş görmeyen götveren ukraynaya merhabalar diyerekten sonuçta bizde sex işçilerine karşıyız.  Ayrıca ne kadar arz varsa o kadar talep vardır sen önce ülkendeki arzı kes ki talep azalsın. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Bırakın bu arsızları korumayı. Adam evine fahişe çağırmış, gidipte sokaktaki kaşarlara sarkmamışki. Bu piçlere bir şekilde haddini bildirmeli.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

onun için buraya gelip otelde önüne gelene veriyorlar bir çogu sanırım.. yahu bu sezon basımdan geçenleri anlatsam inanmassınız ya. 
    adamın birinin gelipte sırf fotografta indirip yapyım diye karısını mı vereni 
    yoksa sırf fotografların cd sini alabilmek için yatmayı mı teklıf edeni .. ama toplum olarak ingilizler bunlardan daha ahlaksız.
    aonuç itibari ile adın çıkacagına canın çıksın demısler .. 

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    SpoofU bunu yazdı
    Bırakın bu arsızları korumayı. Adam evine fahişe çağırmış, gidipte sokaktaki kaşarlara sarkmamışki. Bu piçlere bir şekilde haddini bildirmeli.

Yakalasam O Şerefsizlerin Neresini Keserim Bilirdim de, İtoğlu İtler Diyecem Artık Elimden Bişey Gelmiyor.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı

Bizde Türkiye ye gelip fahişelik yapan bir ukraynalı kızı böyle paket edip taksim meydanında halka arz edelim olay kapansın. Güneş görmeyen götveren ukraynaya merhabalar diyerekten sonuçta bizde sex işçilerine karşıyız.  Ayrıca ne kadar arz varsa o kadar talep vardır sen önce ülkendeki arzı kes ki talep azalsın. 

Katılıyor ve destekliyorum.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı

Bizde Türkiye ye gelip fahişelik yapan bir ukraynalı kızı böyle paket edip taksim meydanında halka arz edelim olay kapansın. Güneş görmeyen götveren ukraynaya merhabalar diyerekten sonuçta bizde sex işçilerine karşıyız. Ayrıca ne kadar arz varsa o kadar talep vardır sen önce ülkendeki arzı kes ki talep azalsın.

Olabilir.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bir Polis Arkadaşımız Vardı, Güzel Bir Sözü Vardı Derdiki Onların Kızları A..Cıkları İle Ülkelerine Para Götürüp İnşa Ediyor, Bizim Erkeklerimiz S... i İle Ülkesini Yıkıyor... Evini Yıkıyor, Bu Süper Oruspular Yüzünden İflas Etmiş Nice İş Adamları Fabrikatörler Var...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

sevindim.

Toplam Hit: 8105 Toplam Mesaj: 74