Ukraynaya Gitmiş Olanlar
-
ev falan hiç yaklaşma kardesim ilk sene okuluna git eğitimini al rusca benim burda 2. senem hala rusca konusamıyorum tam anlamıyla burda tam anlamıyla konusman için en az 4 sene gecirmen lazım yada bi kızla evde beraber yasaman lazım kenanın solediklerinin yarısına katılıyorum yarısına katılmıyorum cunku kievde okuluna gore yurt durumu değişmekte bu arada sirketle falanmı geliosun birde hangi üni oldugunu yazarsan sana daha mantıklı cevaplar veririm...
-
bende mi gelsem ya duyunca bi hoş oldum yemın ederim :s
araştıriyim su konuyu bi :S
(dipnot öle gece hayatı sigara alkol aynı sekılde bendede mevcut değil ama gidersem olmayacagının garantisini veremem baska türlü günahlarda işleme cabasına girebilirim :) şaka bi yana denklık sıstemı fılan varsa araştırmak lazım )
-
Bende eylül bası gibi vancouvera gidiyorum orada yasam biraz daha pahalı ortalama a 1500cad ki bu minimum standart yasam için.
-
up
-
up
-
buranın durumu türkiyeden iyi degil istanbulda yaşamak daha zor 300 dolar hayli hayli yeter . ev kirası cartı curtu evde tek kalmican zaten asgari ücret neki 600 700 dolara ev kirası olsun.
-
hacı konu dışı kusura bakma ama merak ettim. karı kız fiyatları ne alemde orda ? o ukraynalılar burda 2 saatliğine 200 Tl aliyor.acaba orda piyasası düşükmü?
-
up
-
cracker bunu yazdı:
-----------------------------hacı konu dışı kusura bakma ama merak ettim. karı kız fiyatları ne alemde orda ? o ukraynalılar burda 2 saatliğine 200 Tl aliyor.acaba orda piyasası düşükmü?
-----------------------------
Tek derdım uckurum olmadıgı ıcın arastırmadım onu hıc -
u235 bunu yazdı:
cracker bunu yazdı:
hacı konu dışı kusura bakma ama merak ettim. karı kız fiyatları ne alemde orda ? o ukraynalılar burda 2 saatliğine 200 Tl aliyor.acaba orda piyasası düşükmü?
Tek derdım uckurum olmadıgı ıcın arastırmadım onu hıc
-----------------------------yürü be!