folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ülkem İçin Ne Yapabilirim...

Ülkem İçin Ne Yapabilirim...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Duygularımı sanki aynadan izledim bu yazıyı okurken...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    hocam aynı hissettiğim şeyleri yazmışsın.. Kutluyorum...
    Düşünüp düşünüp,kurulan çarkları,tezgahları anladıktan sonra insan "çaresizim" demekten kendini alamıyor..
    böyle bir dünyada ne yapabilir ki elinde sadece onuru ve vatan sevgisi olan bir genç, onur dediğin şeyden zerre kadarına sahip olmayan milyar dolarlık adamlara karşı?

"çaresizim" deyip oturabilir mesela köşesine..

nitekimde yıllardır öyle.. ama hal böyle olunca da insan Atatürkçüyüm diyemiyor.. Atatürk diyemiyor.. Atam diyemiyor.. Ata diyemiyor... utanıyor... çaresizliği kabule tmekten utanıyor... çaresizlikten utanıyor... bir köşeye oturup susmaktan...

ama gelin görün ki hala aynı durumdayım ve hala utanıyorum..!!

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    KAramsar Vede Melankolik.!

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------
    dtp yi bombalayalım ? ciddiyim !
    -----------------------------

Walla çok ii olur

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

işte o sınır çizgisi burada kardeşim.

senin benim gibi sadece düşünmekle yetinmeyip fikrini eyleme dökenler, dökebilecek cesareti ve inancı tam olarak bünyesine yerleştirebilenler bu gün sağcısı ya da solcusuyla dünyanın her tarafında isim yapan insanlardır :) 

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    hadii 2. kurtuluş savaşını başlatalım :(

Living Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek

Fikirdaşlarım! hakimlerin mahkum, mahkumların hakim olduğu bi düzendeyiz! yani şartlardan vatan evladından yana değil malesef!

15 şehit verilir de ancak haber bültenlerinden öğrenilir ama ermeni oğlu ermeni geberirde televizyonlar hatta yayın akışını keser ' hepimiz ermeniyiz,hrant dinkiz ' yazılarına boyanır. ama biri kalkıp hepimiz TÜRKÜZ  demeye çalışırda vatandaşı bin pişman edercesine soruşturmalar açılır ve savcılar elinden geleni yaparlar! yaw sorun içer arkadaş içerde! dışardakinin zaten yüzyıllardır ne PLANLAR! yaptığı belli! işimiz zor! çok ihmaller bu işlerde! vatan onlarca yıldır ihmal edilmişte yine Allah yardım ediyoda hala tek parça toprak bütününde yaşıyoz! şimdi içimi döksem günlerce yazmak lazım burda! derdimizi yazmaya bile gücümüz yetmiyo!

ama kısaca.. 

ne yapılmalı demİş OKTAY SİNANOĞLU kitaplarında 

halbuki MEHMET AKİF yarım asır önce cevaplamış ! 'SEN SAHİP ÇIKTIKÇA BU VATAN BATMAYACAKTIR' 

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ben gazi yakınıyım, gazilik nedir nasıldır bilirim dayımdan ötürü. zordur ama onun hala dinmeyen vatan sevgisi anlamak zor değildir, şu an kalk hadi askere alacağız seni deseler kalan herşeyiyle koşa koşa gideceğinden eminim, her şehit haberiyle tüm ailece yas tutuyoruz. dayımı köşede sinip ağlarken görüyorum zoruma gidiyor. silahlı mücadeleye girişemeyiz büyük ihtimalle, ama halkı örgütleyip bişeyler yapılabilir. bknz cumhuriyet mitingleri!

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Bu soruyu zaten her "Türk" genci soruyordur kendi kendine.Ama merak etmeyin yakında,çok yakında bu ülke için yapabileceğimiz birşey olacak !

3.Dünya Savaşı Romanı'nın "ön sözü" sınır dışı operasyon kararıyla yazıldı zaten.Holü'den ricam yakın bi zamanda siteyi olası bir 3.Dünya Savaşı sırasında türk sitesi olduğu için kapatmayacak bir server'a taşıması.Böylece savaş başladığında buradan örgütlenebiliriz.Zaten öyle olacakta..

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

GENÇLİĞE HİTABE

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
            Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
             Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
    20 Ekim 1927

-------------------------------------------------

EY BÜYÜK ATA!

Varlığımızın en mukaddes temeli olan, Türk istiklalinin ve Türk Cumhuriyetinin ebedi bekçileriyiz. Bu karar, sarsılmaz irademizin değişmez ifadesidir.

İstikbalde, hiçbir kuvvet yolumuzdan döndüremeyecektir.
    Bizler, bütün hızımızı senden, milli tarihimizden ve ruhumuzdaki sönmez insan ateşinden alıyoruz. Senin kurduğun temeller üzerinde attığımız her adım sağlam, yaptığımız her hamle şuurludur.

En kıymetli emanetin olan Türk istiklal ve Cumhuriyeti, mevcudiyetimizin esası olarak, eğilmez başların, bükülmez kolların, yenilmez Türk evlatlarının elinde ilelebet yaşayacak ve nesilden nesile devredilecek.

Bu mukaddes emanete yönelen dâhili ve harici bütün tecavüzler, iman dolu göğsümüze çarparak parçalanacaktır.

İstiklal ve Cumhuriyetimize kastedecek düşmanlar en modern silahlarla mücehhez olarak, en kuvvetli ordularla üzerimize saldırsalar dahi, milli şuurumuzu ve yenilmez Türk gücünün zerresini bile sarsamayacaklardır.

Çünkü İstiklal ve Cumhuriyetimize kastedenler, karşılarında beş bin yıllık şerefli Türk tarihinin yılmaz evlatlarını, cumhuriyeti ve inkılâplarının feyizli ve imanlı gençlerini bulacaklardır.

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI!

İstikbal ve Cumhuriyeti korumak mecburiyeti hâsıl olursa içinde bulunacağımız ahval ve şerait ne olursa olsun, kudret ve cesaretimizi damarlarımızdaki asil kandan alarak, bütün engelleri aşıp, her güçlüğü yenmek azmindeyiz.

TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI

Türk gençliği olarak özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, Cumhuriyetin ve devrimlerinin (inkılâplarının) yılmaz bekçileriyiz.

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.

.
Toplam Hit: 8439 Toplam Mesaj: 37