folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ülkemizin İlk Ateizm Derneği Açıldı

Ülkemizin İlk Ateizm Derneği Açıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Selamlar herkese (:

Çok yorum yapmak istemiyorum konuyla ilgili, birçok farklı yorum yapılabilecek bir mevzu ama haberimiz olsun da istedim.

Bir ay kadar önce İstanbul'da açılmış. Apolitik bir duruşları varmış. Ayrımcılığa maruz kalan insanlara hukuki yardım yapmak, toplumu bilinçlendirmek gibi amaçlarının olduğunu söylemişler.

Şurda ilgili haber ve röportaj var: https://www.haberturk.com/yasam/haber/940892-devlet-onayli-ateizm-dernegi

Şu derneğin sitesi: http://ateizmdernegi.org

Kendi sitelerinde hem dernekle ilgili haberlerin verildiği, hem de serbest tartışmaların yapılabildiği bir forum da var.

Özetle, böyle bir şey yapmışlar işte bizim ülkede (:

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

yakında ayyıldız team  siteyi hackler, binasını da kimliği belirlenemeyen gruplar taşla yıkar heralde :D

black implies white, self implies other, life implies death.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Apolitik?! imkani yok. teke tuka da izledim, kizil saçli kizin peltek konusmasina, abimin heyecanina hasta olmadim.degil. ;) RitmFarbRacourci tarafından 09/May/14 14:17 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Ateist olmamama rağmen demokrasi adına atılmış güzel bir adım olarak görüyorum umarım toplum saygı duyar yobazlar yakmaya katletmeye kalkmaz bu insanları

AyT değil wc lamerleri hacklemeye filan kalkar birde yazar ölen adminimiz anısına diye :)

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    5Agustos1921 bunu yazdı
    Apolitik?! imkani yok. teke tuka da izledim, kizil saçli kizin peltek konusmasina, abimin heyecanina hasta olmadim.degil. ;)

aslında imkanı var fakat öyle kutuplaşmış bi toplum içindeyiz ki apolitik duruşu kendilerine karşıt politik düşünceler mâl ediyorlar. bugün çoğu akpliye oy vermiyorum desem chpliyim, yasaklara karşıyım desem chpliyim, dini baskıya karşıyım desem chpliyim, yolsuzluk var desem chpliyim.

lan baktım say say bitmiyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Yakında ateist ibadet evide açarlar. Ulan ne kadar malca birşeydir bu. Ateizm inançsızlık demek değil mi ? Sanki ateizm i de bir inanç gibi yaşıyor bizim toplumumuz. Her görüş bildirmede, tartışmada v.s v.s. bu tipler bildiğin bir inancı savunuyor aleni. Ne diyeyim ki daha. 

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Ya @promet sorma, baksana Öö.ritmenim peni hakarete boğdu, nasıl üzüldüm nasıl, su an yerin dibinden yazıyorum. :-D

burdan onu ( ˘ ³˘).

\( ˆoˆ)/\(ˆoˆ )/

҉٩(*´︶`*)۶҉

neyse çok kardeş payı verdim, az İmza kasayım.
    belki ateyim, belkide degilim. Net hesabı Kendime, ve varsa Allahıma veririm, gerisi hayal rüya tefekkür madde..

Öö.ritmenim bi bana, bide sana *acve hurması gelsin, M.karataş'a selamlarımla.

Düzenleme. RitmFarbRacourci tarafından 09/May/14 16:21 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

dernek fitre zekat kurban kabul eder mi

antivir-US tarafından 09/May/14 16:40 tarihinde düzenlenmiştir

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek

Ateistlerin babası bile: "Ateistler için dernek oluşturulması Ateizm'in bünyesine aykırıdır". Diyorken bu zatların dernek açması,  Bunların çakma ateist olduğunu gösteriyor. Şimdi bi ateistte dicekki Ateistlik kimsenin tekelinde değil,  özgür ol vs vs.. Gittik derneğe haklarımızı öğrendik, korunmak için neler yapmamız gerektiğini anlattılar.  Bizi taşlayan taşlamayan birçok Müslümanın adınıda yobaza çıkarmıştık zaten. Savunmamızıda öğrendik iyi bir ateist olduk, ne mutlu bize... Bakıyorum kurucularıda yabancı uyruklu veya çakma türk. işinde gücünde olan sade bir istanbullu vatandaş kurucu olsa şaşardım zaten.. Ateistlik amerikada almanyada doğduya Türkiyeye ihraç etmek lazım.Çok teşekkür ettik çunku burası köy gibin eziliydik şinci örgütlendik çokta iyi oldu...

İyi niyetlerimi sunarak, Allah akıl fikir versin diyorum..

ProBilisim tarafından 09/May/14 18:28 tarihinde düzenlenmiştir

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    ProBilisim bunu yazdı

Ateistlerin babası bile: "Ateisler için dernek oluşturulması Ateizm'in bünyesine aykırıdır". Diyorken bu zatların dernek açması,  Bunların çakma ateist olduğunu gösteriyor. Şimdi bi ateistte dicekki Ateistlik kimsenin tekelinde değil,  özgür ol vs vs.. İyi niyetlerimi sunarak, Allah akıl fikir versin diyorum..

sen ateizmi çok yanlış anlamışın. ayrı bi din gibi anlamışın. daha önce cevap da almışın ama onu da anlamamışın.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

sen ateizmi çok yanlış anlamışın. ayrı bi din gibi anlamışın. daha önce cevap da almışın ama onu da anlamamışın.

Kardeş seninle uğraşamıcam. Çunku Çok boş ve ham geliyorsun bana... Normalde Senin cvplarını muhatap alıp pek karşılık vermiyorum farketmiş olman lazım...Vakit kaybısın. Ateizmi yalayip yutmuş olan siz yüksek profesörü, baskıcılıktan ve yobazlıktan uzak kalmaya davet ediyorum...

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
Toplam Hit: 4806 Toplam Mesaj: 45