folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ülkemizin İlk Ateizm Derneği Açıldı

Ülkemizin İlk Ateizm Derneği Açıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    chkarito bunu yazdı

Bravo tebrik ederim onları nede olsa cehhenneme odundunda gerekeçek eee o kadar odunu nerden bulacazzzz

Abü deyyom, sana zıhar etmedim,
    yastıgımı, yorganımı aldım, misafir odasına geçtim.
    buyur anlat derdünü; kürsü, podyum senin, yaz kış bahar sonbahar koleksiyonlarını tanıt. yüzümüde ekşitmedim. nebisine demedi mi cc, sen degiştiremezsin..

selam ve saygılarımla.
    ^_^
    Are we All we are.. pink
    pharrel william.. Happy
    (╯3╰)
    (*゚▽゚)ノ
    (๑-﹏-๑)
    \( ˆoˆ)/\(ˆoˆ )/
    ҉٩(*´︶`*)۶҉
    Mabel matiz..Yaşım Çocuk.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    chkarito bunu yazdı

Bravo tebrik ederim onları nede olsa cehhenneme odundunda gerekeçek eee o kadar odunu nerden bulacazzzz

Abü deyyom, sana zıhar etmedim,
    yastıgımı, yorganımı aldım, misafir odasına geçtim.
    buyur anlat derdünü; kürsü, podyum senin, yaz kış bahar sonbahar koleksiyonlarını tanıt. yüzümüde ekşitmedim. nebisine demedi mi cc, sen degiştiremezsin..

selam ve saygılarımla.
    ^_^
    Are we All we are.. pink
    pharrel william.. Happy
    (╯3╰)
    (*゚▽゚)ノ
    (๑-﹏-๑)
    \( ˆoˆ)/\(ˆoˆ )/
    ҉٩(*´︶`*)۶҉
    Mabel matiz..Yaşım Çocuk.

Ağustos böceği ne içiyorsan bırak iyi gelmiyor sana

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    Âlâ, çarito, en azından artık, alıntıladıgın div'in içine yazmıyorsun. ,-)
    İçmek? ben? nerede gördün, küzelim.
    Validen nasıl oldu bu arada, umarım hızla iyileşiyordur.
    Cris cabb, liar liar.
    ;*

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    Âlâ, çarito, en azından artık, alıntıladıgın div'in içine yazmıyorsun. ,-)
    İçmek? ben? nerede gördün, küzelim.
    Validen nasıl oldu bu arada, umarım hızla iyileşiyordur.
    Cris cabb, liar liar.
    ;*

söylediğim sadece bir söz yazdıklarına anlam bulamadığımdan söyledim
    validem şu anda çok şükür iyi doktorları o kadar olumsuz konuşmalarına rağmen bilürbin değeri ve hastalığı için çok şükür iyi gelişmeler oldu RABBİME güvendiğimden düzelecektir inşallah... 15,5 ile hastaneye girdik ve bu değerle kemoterapi alması mümkün değil değerin normal olarak en az 1,2 olması gerekiyor (2,6 yada kemoterapi verilebiliyor) hastanede stent takıldı ve 9,5 e düştü 5 gün boyunca bu değerden aşağıya düşmedi doktorlar biz elimizden geleni yaptık dediler duamı yaptım önce 3 gün sonra 8,1 e dünde 7,59 a düştü inşallah ALLAHIn izni ile kemoterapi alacak düzeye gelecektir

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı

Yakında ateist ibadet evide açarlar. Ulan ne kadar malca birşeydir bu. Ateizm inançsızlık demek değil mi ? Sanki ateizm i de bir inanç gibi yaşıyor bizim toplumumuz. Her görüş bildirmede, tartışmada v.s v.s. bu tipler bildiğin bir inancı savunuyor aleni. Ne diyeyim ki daha. 

Hocalar ateizm derneği oturup toplu ayin yapmak için oluşturulan birşey değil. derneği neden bir ibadethane gibi algılıyorsunuz bilmiyorum.

Dernek kısaca ateistlerin de bazı hakları olduğunu anlatmak, toplumca yanlış anlaşılmaları düzeltmek, bilime aykırı olduğu halde dine aykırı değil diye öğretilmeye devam edilen bazı safsatalara dur diyebilmek için kuruluyor.

Basit bir örnek vereyim yakın zamanda adnan oktar birçok kişiye ateist diye televizyonlarda hakaretler etti, gerizekalı salak vs her türlü lafı kullandı. Fakat müslümanlığa en ufak birşey söylendiğinde dava etti söyleyenleri sözün muhattabı olsun olmasın...

Bazı ateist gruplar da bunu gerekçe gösterip kendilerine edilen hakaretler için aynı şekilde adnan oktardan şikayetçi olunca başvuruları reddedildi. ikisi de aynı durum fakat şikayetçi ateist olunca düşüncesine hatta şahsına edilen küfürleri mahkeme geçerli bir suç olarak sayıp dava konusu bile etmedi.

Bu ateistlerin haklarının da olduğu ve ihlal edildiği üzerine en basit örnek. Bu durumda elbette bir dernek çatısı altında toplanmakta başka bir artniyet aramaya gerek yok. Ateizmi seçen insanlar da var ve aramızda yaşıyorlar, hiçbir akılcı amaca hizmet etmeyen 1000 lerce cami varken bırakın da bu insanların da kendi derneği olsun bi tane.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı
    karabuyucu bunu yazdı

Yakında ateist ibadet evide açarlar. Ulan ne kadar malca birşeydir bu. Ateizm inançsızlık demek değil mi ? Sanki ateizm i de bir inanç gibi yaşıyor bizim toplumumuz. Her görüş bildirmede, tartışmada v.s v.s. bu tipler bildiğin bir inancı savunuyor aleni. Ne diyeyim ki daha. 

Hocalar ateizm derneği oturup toplu ayin yapmak için oluşturulan birşey değil. derneği neden bir ibadethane gibi algılıyorsunuz bilmiyorum.

Dernek kısaca ateistlerin de bazı hakları olduğunu anlatmak, toplumca yanlış anlaşılmaları düzeltmek, bilime aykırı olduğu halde dine aykırı değil diye öğretilmeye devam edilen bazı safsatalara dur diyebilmek için kuruluyor.

Basit bir örnek vereyim yakın zamanda adnan oktar birçok kişiye ateist diye televizyonlarda hakaretler etti, gerizekalı salak vs her türlü lafı kullandı. Fakat müslümanlığa en ufak birşey söylendiğinde dava etti söyleyenleri sözün muhattabı olsun olmasın...

Bazı ateist gruplar da bunu gerekçe gösterip kendilerine edilen hakaretler için aynı şekilde adnan oktardan şikayetçi olunca başvuruları reddedildi. ikisi de aynı durum fakat şikayetçi ateist olunca düşüncesine hatta şahsına edilen küfürleri mahkeme geçerli bir suç olarak sayıp dava konusu bile etmedi.

Bu ateistlerin haklarının da olduğu ve ihlal edildiği üzerine en basit örnek. Bu durumda elbette bir dernek çatısı altında toplanmakta başka bir artniyet aramaya gerek yok. Ateizmi seçen insanlar da var ve aramızda yaşıyorlar, hiçbir akılcı amaca hizmet etmeyen 1000 lerce cami varken bırakın da bu insanların da kendi derneği olsun bi tane.

Ben şahsen bir şey demedim dediklerim önceki birikimlerden dolayı çünkü ben her konu açtığımda ataistin biri çıkıp saldırıyordu...Onlar saldırmadıkça ben kimseye " sen doğmadan önce maymundun ıspanaktık öldükten sonra üzerinden otlar çıkacak bunu hayvanlar yiyecek sonra pislicekler ve senin inanısına göre atomların orada devam edecek bende gelip diyeceğim ki hiç değimemişsin"demedim bana saldırmadıkça ha saldırdıkları zaman elimden geleni yaptım bencede acılsın haklarını arasınlar bende adnan oktarı sevmem ama TBT dede müslümanlara hakaret edildiğinde bir yaptırım yapılmıyor...onuda göz ardı etmemek lazımm

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    Çarito, validenin iyileşme sürecine girmesine sevindim.
    ╰(*´︶`*)╯

Capital cities, safe and sound.
    özel mesajlarını ve bir önceki konularda alıntılarını incelersen, anlam bütünlüğünü çıkarırsın ;)

bu arada, bu AQP sinin adaleti sadece parası olanın adaleti ise, ki öyle, iktidarın adaletini s.k.yim.. RitmFarbRacourci tarafından 12/May/14 13:45 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    Çarito, validenin iyileşme sürecine girmesine sevindim.
    ╰(*´︶`*)╯

Capital cities, safe and sound.
    özel mesajlarını ve bir önceki konularda alıntılarını incelersen, anlam bütünlüğünü çıkarırsın ;)

bu arada, bu AQP sinin adaleti sadece parası olanın adaleti ise, ki öyle, iktidarın adaletini s.k.yim..

böcek kardeş sen ne diyon ya bi şey anlamadım ayrıca bir öncekilerden önceki konulardan bahs ediyorum

Birikimlerim yazdıklarımdan ibaret, bilinmeli.
    Sayfalarda mutluluk varsa yanlış, silinmeli.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    Çar,ito, sen sag ben selamet.
    :-*
    (*゚▽゚)ノ
    ლ(´ڡ`ლ)
    \( ˆoˆ)/\(ˆoˆ )/
    ҉٩(*´︶`*)۶҉

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    Çar,ito, sen sag ben selamet.
    :-*
    (*゚▽゚)ノ
    ლ(´ڡ`ლ)
    \( ˆoˆ)/\(ˆoˆ )/
    ҉٩(*´︶`*)۶҉

Tamam Ağustos,İTo kendine iyi davran 

Toplam Hit: 4829 Toplam Mesaj: 45