folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ülkenizin Ve Sisteminizin Kıymetini Bilin..



Ülkenizin Ve Sisteminizin Kıymetini Bilin..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    Selamlar,

    Böyle bir konu açmak aklımın ucundan bile geçmezdi ama bugün izlediğim 5 dakikalık bir video beni çok sarstı ve adama %100 katıldığımı gördüm..

    Ben islam dininin sadece yaratıcı ve kul arasında olduğuna inanmıyorum, bunun bir yönetim sistemi olduğuna inanıyor ve uygulanmasını istiyorum. O videoya kadar da türkiye de de uygulanmasını istiyordum bazı çekincelerim olmasına rağmen ama biraz daha düşündüm ve pek mantıklı gelmedi bu olay..

     

    Bugün müslüman ülkelere bakıyoruz, hep savaş, ölüm, nefret,kin, tecavüz.. Bir sürü pislik yığın yığın.. Videoyu izlediğinizde göreceksiniz o adam da diyor, devlet baskıyı bu insanlar üstünden kaldırdığı an bunlar birbirlerini yiyorlar.. Kafa kesmeler, kalp çıkarmalar ...  Bunlar her ne kadar azınlık olsa da, avrupada yaşadığım için çevremdeki müslümanları da görüyorum. Benzer karaktere sahipler.. Bunla ilgili çok örnek verebilirim..

    O yüzden şuan türkiye, o tarz bir ülke olmamasının sebebi şuanki sistemine borçludur. Eğer sakallarını uzatmış çember sakallıların eline bu ülkeyi bırakırsanız, insanlara zulmetmekten başka bir şey yapmayacak geri kafalı, sizi karanlığa götürecek insanların eline bırakmış olacaksınız.. Çünkü Allah'ın dinini yeryüzünde adilce uygulayabilecek insanlar göremiyorum.. Sözde kendini dindar parti olarak tanıtan partinin dini kendi çıkarları için kullandıklarını görürüz.. Tıpkı ışid denilen,bana göre Allah katındaki en büyük kafirlerden olan insanların "örgüt parasına imamlardan başkası dokunursa eli kesilecektir.." gibi kendi çıkarlarına göre kurallar, sistemler oluşturacaklar.. 

    İyi kötü de olsa adam gibi yaşayabiliyorsunuz.. Türkiye deki sistemden şikayetçi olanlar o arap ülkelerine baksın hepsi bir karmaşa içinde ve her an birileri tarafından öldürülme tehlikesi içindesiniz.. O sebeple yığınla müslüman avrupa ya kaçıyor.. Ve biz avrupa yı beğenmiyoruz, müslümanlar şöyle iyidir böyle iyidir diyoruz ama, avrupada daha rahat şekilde yaşayabiliyor insanlar.. Evet yanlışlar var elbette ama bir afganistan da, ırak da yaşamaktan bin kat daha iyidir..

    videodaki adamla bu kadar paralel düşünmem şaşırttı beni.. Çünkü o da y.dışında yaşıyormuş ve benim gördüğüm gibi bakıyor olaya..

     

    http://tinypic.com/r/2rgc86u/8 

    (biri youtube a upload ederse sevinirim)

    özetle, siz siz olun size hikaye anlatan, ne çevresine ne insanlığa bir gram faydası olmayan, kendine mürit toplayan, ona buna üstün özellik yükleyen insanlardan uzak durun... Ve müslümanlar için söylüyorum ki indirilmiş dine uyun, uydurulmuş, hikayelerle bezenmiş süslenmiş dine değil.. 

    işin en acı tarafı, adam gibi bu tarz örgütlere karşı çıkan onları kınayan adam yok.. o kadar islami grup var, ota boka toplanıyorlar, bir kınama göremedim.. ve de müslüman olmayanlara, ya islam böyle değil diyoruz .. ee o zaman kendine müslümanım diyip fitne çıkaranları kim durduracak.. bunları müslümanların temizlemesi lazım.. ama bizimiler, 1000 tane bilmem ne çekersen şu dileğin olur, bilmem kaç tane şunu söylersen bilmem ne olur gibi, akılla mantıkla izah edilmeyen şeylerle oyalana dursunlar, elin gavurunun yaptığı aletleri kullansınlar, arabalarına uçaklarına binsinler sonra oo müslümanlar üstün.. içler acısı durumdayız.. Allah yardımcımız olsun.. amin


    Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2008
    Erkek

    hocam yazının tamamını okuyamadım çok uykum var. fakat konuya şöyle bir göz gezdirip videoyu izledim.

    Dini düşüncelerden çok uzakta olduğum halde adam mükemmel özetliyor bu hayvanlığı


    ¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Superchicken
    Superchicken's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2014
    Erkek

    Peki ya tamamen sistemlere karşı olmayı düşündün mü ? Sistem varsa hep bir sınıf ayrımı ve bunun getirdiği sorunlar olacak. Işide vb. gelirsek Çoğu zaten danışıklı dövüş amaç birşeyleri yok etmek yerine kendini koymak bunu yaparken de diğerlerinin lehine oynamak ..


    Korkmayın canım hayal edin..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    :(


    Minimalist Değilim Tembelim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2007
    Erkek

    kusursuz olan müslümanlar değil, islamdır. bu tarz konuları bu cümleye göre inşa etmeliyiz diye düşünüyorum. ayrıca bu bahsettiğin kıymetini bilmediğin sistemin zaten islamla, yahudilikle bir alakasi yok. çünkü demokrasinin dini yoktur. ve dünyada şu anda islam şeriatını gerçek bir şekilde uygulayan devlet yok. bu yüzden o bahsettiğimiz muritli şeyhli yerlerle, dini hükümleri kıyas yapmak komik olur. bir parti yok demiş sin. hangi parti diyorsa biz islamla iciceyiz yalan söylüyordur. çünkü bu sistem zaten bu olayı örtmek için uygulanmaya başladı bir nevi. farklı zihniyetler bıraksın önce bu batı, medeniyet oyunlarını.. yani demek istediğim kısaca üç beş sakallı yobazın hareketlerine bakıp, sakalı yobazlık alameti göstermemeliyiz bana göre fitne burada başlıyor zaten..

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Eylül/2009
    Erkek

    Edit.

    SweeneyTodd tarafından 27/Haz/14 03:35 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    islam , hıristiyanlık , ve diğerleri 

    din bir siyasi yönetim aracıdır , bunu anlamayana söyleyecek laf ta yoktur. 

    iyi şeylerin olmasını iyi kalpli insanlar sağlar inançlar değil.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    @superchicken, sistemin olmayışı kaos-kargaşa getirisine sebep olur hocam.. bunlar farklı şeyler.. benim kast ettiğim arap ülkeleri ile türkiye yi karşılaştırınca sistemin daha iyi olması yönünde ve başımızdaki adamlar ya da şuan sözde alim olarak ortada gezenler ile o arap ülkelerinde başta olanlarla aralarınad fark yok bana göre..

    @varg, ben rabbime şükürler olsun ki müslümanım, üstün körü yazdığım için bazı şeyler kapalı kalmış olabilir. ben islam da bir hata aramıyorum, onu kullananlara söylüyorum. partileri desteklemiyorum, zaten partilerin böyle bir yönetim getireceğini de düşünmüyorum. sadece örnek olarak şuan piyasada var olan adamlar ile bu işin olmayacağı belki 100 yıl sonra bile düzgün nesil gelmeyeceğini düşünüyorum.. o yüzden bu tarz adamlar eliyle islam ın gelmesi demek o arap ülkelerinden farklı olmayacağımız demek (artık öyle düşünüyorum). eskiden idarenin tam düzelmesi gerekmez, adım adım yamuk yumuk da olsa olur diyordum ama şuan yamuk sistemlerin yaptıklarına bakın.. dünya islam dan nefret ediyorsa bu köpekler yüzünden ediyor.. bir de insan öldürüp tekbir getiriyorlar

     

    @panxer, ben müslümanım hocam, inandığım kitap kur'an. Kur'an bireysel bir yönetim sistemi değil sadece, bu sadece sistemi korumak, kollamak adına bir grup insanın din tanrı ile kul arasındadır gibi bir şeyle örtülmeye çalışılmış. Oysa Allah açıkça diyor ki, Allah ın indiridkleriyle hükmedin. Bu da demektir ki kural koyucu O'dur. O yüzden bu itikadım asla değişmez aksi takdirde kur'an ı inkar etmiş olurum. Ama şuan görülen o ki, baştaki adamlarla ya da gözönnüde bulunan şeyh, şeyhciklerle bu kuralların adil biçimde uygulanacağını düşünmüyorum. Bunlar kendi çıkarları doğrultusunda hareket edecek insanlar (örneklerini görüyoruz, insanlık açlıktan kırılırken villa sahibi olmalar, milyarlık jeeplerde gezmler, ayakkabı kutularından paralar çıkmalar v.s. v.s.)  bu gibi insanlar islam'a zarar veriyorlar.. Allah ın sistemine layık yöneticiler bunlar asla olamazlar. Böyle bir gücü ele geçirdiklerinde düşünemiyorum bile.. Hele hele hilafet gibi önemli bir makamın tekrar açılması bunlar eliyle olursa, vay o islam aleminin haline..

     

    edit: adamın resminden yola çıkarak buldum adamı.ismi dr. adnan ibrahim. viyana/avusturya da yaşıyormuş.. youtube videoları falan var. izlemek isteyenler bakabilr.. kısmet olursa bir gün vaaz verdiği camiiye gitmek isterim

     

    youtube videosu da burda

     

    https://www.youtube.com/watch?v=IkpXlREsKCw  

    unbalanced tarafından 27/Haz/14 04:07 tarihinde düzenlenmiştir

    Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2007
    Erkek

    güzel konuşuyor

     


    seni 4 kere döverim yarın 🤙
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mahlukat
    Mahlukat's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2013
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

    islam , hıristiyanlık , ve diğerleri 

    din bir siyasi yönetim aracıdır , bunu anlamayana söyleyecek laf ta yoktur. 

    iyi şeylerin olmasını iyi kalpli insanlar sağlar inançlar değil.

    +1

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2002
    Erkek

    unbalanced hocam şu video aklıma geldi..

    http://www.youtube.com/watch?v=DCiisgYS0Sc

     

    Ayrıca Cüppeli Ahmet hocanın IŞID ile ilgili videosuda ilginizi çekebilir.

    rappermcs tarafından 27/Haz/14 09:21 tarihinde düzenlenmiştir

    Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
Toplam Hit: 7773 Toplam Mesaj: 80