folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ülkü Ocakları Konserleri Bostancı Gös. Mer.

Ülkü Ocakları Konserleri Bostancı Gös. Mer.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

bana kalırsa böyle ülkücülükmüş yok şuymuş yok buymuş bunların hepsi boş..
    böyle şeylerin kişinin içinde olması gerek..dışa vurulduğu an iş bitmiştir..
    ülkesini sewen biri asla ben ülkücüyüm ben milliyetçiyim falan dememeli..böyle diyosa o adamdan bi bok olmaz..bakıorum bu reis denen adamlar..kim bunlar a.q ne sanıyolar kendilerini yok takım elbiseler yok mhp kolyeleri gibi sadece dışa hava atmak gibi demiyimde bu amaçla yapılan şeyler olduğu için çok saçma..onlarda şöyle bi felsefe var yok neymiş adam küpe takıyosa veya saçı uzunsa vs vs bu adama Türk gözüyle bakmıyolar..ulan şerefsiz köpekler nerden biliyosunuz a.q..asıl genellemeyi kendileri yapıyolar ve tamamen cahilce..öyle adamlar tanıyorum ki bu ülkücü triplerinde gezenlerden kat kat milet sewgisine sahip..üniversiteye giden arkadaşlarım var onlar anlatıyo diyo ki giyiniyolar takım elbiseyi alıyolalar ellerine tesbihi ceket omuzlarda geziyolar ve kendi felsefelerine uymayanları(aptalca genelleme yaparak bu kararı veriyolar)tutup dövüyolar vs vs..ben böyle tiplerde vatan sevgisi olduğuna inanmıyorum abi..hepsi boş insanlar bana göre..
    dediğim gibi böyle şeyler kişinin içinde olur..bu gibi tipler benim için sokak köpeklerinden farksızdır..!!!

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Lise 2 deyim. :)

Simdiki kiz arkadasim ,taaa liseden iste ...okulda zibidilerden birkaci gelip o kizdan uzak dur ayagi cekti..sie gidin dedim sizdenmi emir alacam :) ...cikista gorusuruz biz ulkucuyuz :) bende goministim gorusek cikista :) ...nese cakal adamlar biliyorum,nese o zamanlar cep telefonu kullaniyorum :) aradim bizim yurtculari elemanlar hazir kita olacaklar :)...neyse okul zili caldi cikiyoruz ,10-15 kisi geldi yanima cevirdiler ,soyle gelsene yururelim biraz ... ayaklari neyse yuruyelim ben cevreyi bi suzdum bizim yurtcular her yerde var izliolar hafiften :) ...neyse insaat halinde villalarin oldugu alana dogru yuruduk...dagul dugul dayi dayi konusuyorlar iste asariz keseriz :)...bizim yurtcular bi cember :) kacacak yerleri yok ,gozumle birebir sahidim o cocuklarin korkudan nasil titredigine,zaten bizim Cuma var yurttan saykodur,baba adamdir herkes tanir ama pisko bise,onu taniyan birisi cikti sozde ulkuculerin arasindan cocuk Cuma'nin ununu bildigi icin 2kat titriyordu :) ...neyse kisasa kisas cig cig yedirecm bizim yurtculara elemanlari :) ...o arada Allah Azim abiyi gonderdi :) ...Azim abi yukarda bahsettigim bana kucukken cok faydasi dokunan yurdun arkasindaki sokakta oturan harbiden Ulkucu saygi duydugum ozabim yok ama ozabim diyebilecegim bir insan.Azim abinin pimapen isleri yaptigi dukkani vardi,villalarin birisine gelmisler aracla,kalabiligi gorunce kafayi uzatip bakmis ben ve bizim yurtcular :) ...aractan inip yanimiza geldi ,hayirdir falan ben mevzuyu anlattim ,yine sozde ulkuculerin basi olarak gelen bizim Azim abiyi direk tanidi Azim abi merkezde bilinen harbi adam oldugu icin :) ...neyse olayi anlattim iste Azim abi sozde baslarina iki tokat cekti ufff o saplak sesi Istanbul'dan duyulmustur :) boylemi ulkuculuk yapiyorsunuz diye falan ayak ustu 1-2dk nutuk cekti cocuklara ,gonderdi ,sonra ilgilenecegim sizinle daha....falan konusmalar gecti :) ...sonra Azim abi o kadar olgun ki iste o durumda gelip ozur diledi benden cocuklar adina...

Iste boyle kendini blmez zuppeler yuzunden bir fikri savunan insanlara topyekun karsi cikmamak gerekir.

--seffah ,ulkucu degilim ama seve sevede savas durumunda cepheye giderim.Savasta insanin ulkuculugu ,sosyalistligi kalmaz.Vatan savunmaya gidersin,vatan ulkucununde,sosyalistinde,islamcininda,ortayolcununda vatanidir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    ya hakkaten şu ana kadar hiç siyasetle ilgili bişi yazmıcaktım

ama bugüne kadar öle gözümüze sokulmaya başladı ki bu millyetçilik herkez kendini milliyetçi sanmaya başladı

milliyetçiliği bile saptırdılar a.q insan kardeşim dediği Türk birini dövmek için adam toplar mı?

kendi düşüncesini savunmuyo olabilir ama bi Türk'ten kardeşim diye bahsediyosan onu kollar gözetirsin eğer bunları yapmazsan kendine göre kardeşine ihanet etmiş olursun

ben bütün milliyetçiler böyle demiyorum ama içlerinde çoğu böyle

okullarada bunu yaydılar millet hoşlanmadıkları birilerini dövdürtmek için ülkü ocaklarına yazılıo

ben milliyetçi değilim ama kardeşimede asla ihanet etmem

punto cero
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Siz nasıl milliyetçisiniz? İşçi hak arar , saldırırsınız. Memur hak arar saldırırsınız. Öğrenci gençlik hak arar saldırırsınız. Bir defada sizler bir grev örgütlesenize. Bir defade öğrenci olarak sizler hak talep etsenize. Bir defa olsun "KAHROLSUN EMPERYALİZM , BAĞIMSIZ TÜRKİYE" diye eylem yapsanıza. Biliyorum bunların hiçbirisini yapamazsınız.

Sizler hak arayan toplumu düşünen insanların önüne çıkartılmış ülkücülük , milliyetçilik adı altında beyinleri yıkanmış kişilersiniz ,

Literatürde böyle kişilere "Faşist" denir.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

faşistler bile bunlardan iyi deca..
    faşistler en azından tek bi amaç biliyolar ve o amaca hismet ediyolar diyim..
    ve o amacın dışına asla çıkmıyolar..
    ülkücüyüm milliyetçiyim diyen kişiliksizlerin ne yaptığı belli değil..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    konunun hepsini okuyamadım zamanım yok ksuura bakmayın ama görüntü milliyetcisiyle gercek milliyetcileri karıstırmayın sakın arkadaşlar... saygılar sewgiler..

NesTo | same shit diffirent asshole
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

DeAd_BoDiEs benim gözümdede senin gibilerin  %100 yüzü işe yaramaz  çabulcu kişilerdir.

Ülkücüler sürekli kötüleme karalama kendini bilmez bir kaç kişilerin yaptıklarını milyonlarca insanın üstüne yıkmaya calısıyosunuz.Ülkücüler eylem yapmaz diyosun deca amerikalı emparyalistlere karsı ülkücüler hiçmi eylem yapmadı? veya filistinde yapılanlara hiçmi eylem yapmadılar? Peygamber efendimizin karikatürlerine kimler eylem yaptı?
    Antikyy kimler için diyosun gelecegi ülkücüleri için diyosun . 1 gün yanına bi tane kürt al  ermeni al kimi alırsan al ocaga git bu bu milleten bize ders verinde  bak bakalım veriyolarmı vermiyolarmı?
    Onlardan olacak türk olmaz olsun diyosun  ben  türküm onlardanım ve varım.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:

Siz nasıl milliyetçisiniz? İşçi hak arar , saldırırsınız. Memur hak arar saldırırsınız. Öğrenci gençlik hak arar saldırırsınız. Bir defada sizler bir grev örgütlesenize. Bir defade öğrenci olarak sizler hak talep etsenize. Bir defa olsun "KAHROLSUN EMPERYALİZM , BAĞIMSIZ TÜRKİYE" diye eylem yapsanıza. Biliyorum bunların hiçbirisini yapamazsınız.

Sizler hak arayan toplumu düşünen insanların önüne çıkartılmış ülkücülük , milliyetçilik adı altında beyinleri yıkanmış kişilersiniz ,

Literatürde böyle kişilere "Faşist" denir.

decameron hislerimi özetlemiş :D Faşizm ile milliyetçilik bir edilmemeli diye düşünüyorum .Faşistlik yapıp milliyetçiliğin arkasına sığınılmamalı....

Milliyetçilik vatan sevmektir toprağı sevmem değil insanları sevmektir

Kim bi sikiim hıyar dese tuz alıp koşmak değil!!!

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    ülkü ocağı ne aq? bi milliyetçi topluluk mu yoqsa çete mi?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    bak hala aynı cahil kafandasın..ben onlardanım diyosun..onlar kim..?
    onlar dediğin kim ben onu anlamadım..ne yani biz şimdi Türk değil miyiz sen bunu mu demeye çalışıyosun..?
    ne yani şimdi sadece ülkücüler mi Türk oluyo sadece onlarda mı vatan sewgisi oluyo..?
    o kadar basit ve cahilsiniz ki dicek bişey bulamıyorum..

Toplam Hit: 7087 Toplam Mesaj: 50