folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ülkü Ocakları Konserleri Bostancı Gös. Mer.

Ülkü Ocakları Konserleri Bostancı Gös. Mer.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    İlle bir ideolojiyle yaşamak istiyorum diyorsanız,neden birbirinizi yemek yerine Kemalizm'i araştırmadığınızı,seçmediğinizi merak ediyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Decameron  HeLaL Sana.. Ülkücü Falan Hikaye Sadece Beyin Yıkarlar .. 12 Yaşındaki Çoçuk Ülkücüyüm Diye Geçiniyor.. Yazık Yazık Turkiyeye Yazık...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    DeAd_BoDiEs +1

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacksun
    blacksun's avatar
    Erkek
    konu konserden çıkıp siyasi düşünceleri ortaya dökmek için bi araç gibi bişey oldu insanlar milliyetçiliklerini grup toplayıp kavgaya giderek değil grup olup milletin genel sorunlarını çözmek için uğraşmalıdır.

şiddete meyalim vallahi dertten..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    ülkü ocaklarınıda ülkücüleride tanımam abi.Atatürk ilkelerini bilirim o kadar.her Türk vatandaşına zaten bu yeter.ülkü ocakları, komunist teşkilatları, alperen evleri.böyle bişey yok herkes vatanseverliğini kendi yapsın

... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Yıllar önce ....

İstanbul'a gelen Amerikan 6. Filosuna karşı , Devrimci gençlik "Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi" diyerek , İstanbula çıkan ABD askerlerini döverek denize attı.

Ama sizler bu eylemi yapan " Bağımsız TÜRKİYE!" diye bağıran gençlerin üzerine saldırarak ABD askerlerini korudunuz.

Siz ancak böyle eylem yaparsınız. Bugün o zaman koruduğunuz Amerikan Askerleri sizler ve sizin gibi düşünenlerin sayesinde bağımsızlığımızın sembolü olan TÜRK ASKERİMİZİN BAŞINA ÇUVAL GEÇİRİYOR!!!!

Filistini günübirlik İsraile karşı savunamak maarifet değil.

Birazcık yüreğiniz varsa çıkında meydana "KAHROLSUN AMERİKAN EMPERYALİZMİ! KAHROLSUN BATI EMPERYALİZMİ!" diye eylem yapın.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Ülkücülük bir ırk mezhep veya baska bişey değil  siyasi bir idoloji.

Sen bunu anlıyamıyosun dedigin laf ise ben türk değilmiyim.Sen sadece  ülkücüler mi türk sanıyosun veya benim  cümlelerimden nasıl böyle bişey cıkardın?Sen chp li olursun ayrı bi düşüncen oldur akp olursun ayrı bi düşüncen olur. Bunu türkle bagdastırma :)  Ben cahil değilim sen benim kelimelerinden bunları cıkarman iin ya üstün zekalı olman lazım hislerimi okuyup yada gerizekalı olman lazım tarafını kendin sec :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Bizleri ayıranlar,bu ülkeyi bölmek isteyen asıl kişilerdir.Sağcısı solcusuna solcusu sağcısına kıl olur.Ama gel gelelim hepsi adam gibi bi araya toplanıp fikirlri tartışsa aslında hepsininde aynı gayeye hizmet ettiklerini görecekler; Her Şey Vatan İçin !

Ben ne demek istediğimi anlatabilmek için sağcı-solcu diye sıfatlar kullandım özunde bu sıfatları kullanmakla bu ulkeyı bolmeye calısanlara yardımcı olduğumuzu dusunuyorum.Sağcı solcu diye bişey olmasın ! Bu ozunde zaten boluculuktur.Ne yazık ki ana haber bultenlerinde hatta ve hatta devletin başbakanlık,cumhurbaskanlıgı gibi yüksek yerlerinde bile kullanılıyor bu sıfatlar..

Körü körüne inanmayıp aklımızla tartsak herşeyi bu adamlara neden solcu deniyor bunlara neden sağcı diye biraz dusunsek hele...

O zaman anlayacağız işte burdaki bölücülüğü ama;körü körüne inanmak ya dedikleri gibi toplumca aşırı milliyetçi olduğumuzdan yada beyinsiz olduğumuzdan kaynaklanıyor..

Umarım bu sözlerim kimse yanlış anlamaz ama maalesef bu ulkede Demokratik Sol Parti diye bir parti ismi var.Bu partiye yada herhangi bir partiye karşı değilim ama bu boluculuk simgesini partinin adında kullanmayın be kardeşim partinin adını geçtim kafanızdan atın silin artık şu sağ-sol kawramlarını yaa !

Son olarak SAĞ-SOL diye bir şey yoktur;bu ülkeyi kurtarmanın,daha ileri götürmenin değişik yolları vardır...Sağcısıda solcusuda (kullanmak zorundayım ne demek istediğimi anlatabilmek için) bu ülkeyi hak ettiği yerlere götürebilmek için çalışır.Sağcıların bildiği gibi solcular Allah sız kitapsız insanlar falan değildir,solcuların bildiği gibi sağcılar da kafatasçı falan değildir.Sadece her iki kesiminde bildiği gibi;her iki tarafta da,savunduğu görüşün namına leke düşüren,onun başkaları tarafından yanlış anlaşılmasına neden olan kaypaklar vardır. SAĞ-SOL kardeştir bunu beynine iyi yerleştir ! Ve kimsenin beynini kullanmasına izin verme sende bilirsin ki;Kardeşi ayıran KALLEŞTİR

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    koko benimde demek istediğim işte bu..yok ülkücüler ülkeyi korurlarmış yok öyleymiş yok böyleymiş..
    bırak ülkücülüğü Atatürk ün izinden yürü..
    bırak bu ülkücü ayaklarını..
    içinde olucak dışa asla ve asla yansıtmıcaksın..yok böyle bi kavramm!!

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Deca  devrimci genclik varsa ülkücü genclikte var!

Sen ülkücü gencliğe nasıl bakıyosan bende devrimci genclige 10 katı kötü gözle bakıyorum.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
Toplam Hit: 7090 Toplam Mesaj: 50