Ultima Online "Quingis"
-
DevilRullz bunu yazdıhusnuweb bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
O kadar da değil amk Silkroad bundan iyi.
2002-2006 arasi sphere serverlarda oynamadigin belli.
Yok dostum oynadım da biraz da zevk meselesi tabi.
aynen oyundan beklentinle cok alakasi var.
hicbir oyun ultima'nin pvp ve loot olayini yakalayamadi bence.
-
biz zamanında team fortress classic, half life, dota atarken millet UO atardı. O zaman bile çekerdi o oyun beni. Merak etmiyor değilim. Ama insanın başına ne geliyorsa ya yarraktan ya meraktan geliyor.
56 K modemlerle tüm internet cafeye internet sağlayan internet kafelerin olduğunu dönemler. Ulan neydi be. Millet birisi internetle ilgili birşey yapsa başlardı lag oluyor lug oluyor diye. hahah.
-
oyuncu toplamaya çalışıyorlar alt yapı hazır. Player toplandığınad açılacak. Admin şunu paylaşmış
DUYURU; (ULTIMA ONLINE)
Türkiye'ye RunUO'yu getiren Quingis Staff tekrar toplandı.
*FRP (Fantastic Role Playing) oyunlarının babası ve yeri asla doldurulamayan her yaş ve konumda insanı içine çeken Ultima Online oyununu oynayan ve oynamak isteyen herkesi bekleriz.
*Web Ana Sayfa kısa süreliğine bakımda ancak forum bölümüne giriş ve kayıt yapılabilmektedir.www.Quingis.com
www.facebook.com/groups/Quingis/
#UltimaOnline #Quingis
.......İMZA:
Ølympian -
vay amına koyayım burda bile ultimacı var :D
-
ben oynarim
-
Lise hayatımı bok eden oyun :)) Amentes serveri vardı. Bir de Arcadia da oynamıştım.
-
Sanane.com ve nebula vardı. 2000 li yıllarda of ne oynardık. =)
-
Yıl oldu 2014, hala daha sunucu açılıyor hala daha girip kasılıyor. Şaşırtıcı. Herhalde online oyun tarihindeki en yüksek devamlılığa sahip oyun Ultima Online'dır diye tahmin ediyorum. Gerçi şimdilerde ne kadar sunucu açılırsa açılsın bu oyunun zevki bundan en az 4 yıl önce çıkıyordu. Oyunun suyunu çıkarttılar. Başka oyunları, başka oyunların sistemlerini oyuna adapte etmeye çalıştılar. Gerçi bunları sphere sunucuları için söylüyorum. Yakın zamanda RunUO sunucuları pek gözlemleme fırsatım olmadı.
-
Oyun saf runuo olduğu için başlıyorum. Bi değişiklik yok oyunda. Zaten o yüzden bi heycan bi heycan. Lise yıllarımı bok eden ama hayatımda hep ah be dedirten zamanları yaşatan oyuna belkide son bi kere daha başlamak istiyorum
-
Iruretta bunu yazdı
Oyun saf runuo olduğu için başlıyorum. Bi değişiklik yok oyunda. Zaten o yüzden bi heycan bi heycan. Lise yıllarımı bok eden ama hayatımda hep ah be dedirten zamanları yaşatan oyuna belkide son bi kere daha başlamak istiyorum
Heveslendim bende. Bakalım bir delilik yapar başlarım belki :) ama bu sene tez yazıcam diye de çekincem var :))