Ultima Online "Quingis"
-
gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan..halen bunun tadını başka bişiyde almıorum
-
Şimdi bizden başlayan varsa bi haber versin belki bi yardımımız dokunur. İtem oynanış vs vs konusunda
irtibat
skype, face orhan.beyhan@hotmail.com
-
Eroinden daha tehlikelidir ultima online :D Çocukluğum, gençliğim her dönemde bırakıp bırakıp geri döndüm bu oyuna.
-
bykamu bunu yazdı
Eroinden daha tehlikelidir ultima online :D Çocukluğum, gençliğim her dönemde bırakıp bırakıp geri döndüm bu oyuna.
doktor kontrollü oynuyoruz sorun yaratmıyor.
-
ilk kurulan avalonda başlamıştım. 56k ile bağlanıyordum :D
6 sene oynadım, bırakalı da en az bi o kadar olmuştur. hala unutamıyorum o günlerimi. ultima diyince içimde bişeyler kıpraşıyor.
-
Sphere olsa oynayabilirdim.
Ama en son nebuladan toplu ban yediğimizden beri ultima oynamıyorum. Oynamakta istemiyorum artık.
Ama girip nebulada yine kasasım var o ayrı. :D
-
Branxian bunu yazdı
Ama en son nebuladan toplu ban yediğimizden beri ultima oynamıyorum. Oynamakta istemiyorum artık.
senin nickname tanıdık geliyor bana. açılımını hatırlamıyorum ama kof diye bir server vardı. orada britania gate de takılan pk lardan biriydin galiba?
ya da başka bir server da HL diye mavi bir guild vardı. ikisinden birinde miydin?
-
attackatak bunu yazdıBranxian bunu yazdı
senin nickname tanıdık geliyor bana. açılımını hatırlamıyorum ama kof diye bir server vardı. orada britania gate de takılan pk lardan biriydin galiba?
ya da başka bir server da HL diye mavi bir guild vardı. ikisinden birinde miydin?
Haha yeminle okudukça geçmişim depreşiyor :)) 8 yıldır oynamıyorum ama heves etmiyor da değilim hani. Moglowu özledim. Jelom da tame kastigim zamanları özledim lan neydi o night mare :))
-
Abi UO ne deseniz boş şimdi eskisi gibi zevk almıya bilirsiniz.
Uo ilk cikmiş ben orta okula gidiyorum yardim dönem devamsizlik var :) cafede cs oynuyan çocuklari döverdik netten .
Ultima görsellik değilde içerik açisindan çok nefis bir oyun
Bir kaç duygu ile açikliyayim
Herhangi bir savaşa girdiginde ellerin heycandan titrer ölme korkusu adamlari kesip lootlama verdigi o his yaşamak gerek
büyü kitabi var spel book diye sayfalarini tek tek gez oku resimlerine bak o bile hoşuna gider o kadar diyorum ki bu oyunun 10,000 da biri sadece
-
Farklı farklı char açardık , fishing, script, thailor para içindi. Mage, sw, mf loot için :))
Yine de miner ve tamer deli para getiriyordu. Oyunu bıraktığımda 60 m ve kalem vardı :))
Baturay_Turkmen tarafından 14/Ağu/14 22:49 tarihinde düzenlenmiştir