folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ulusal Alkol Kontrol Eylem Planı

Ulusal Alkol Kontrol Eylem Planı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

İçmeyi ver ne olacak. İçince ne oluyorki. Bir gün akşam saat 8 gibi oturduk peynirdir domatezsdir falan filan meze o biçim tv açtık oturduk önce bir yarım lt. pet şişe vardı ona doldurmuş parti vardı orda zula etmiş onu bitirdik kesmedi hacı yok mu dedim var dedi bir 100 lük çıkardı birde onu devirdik (yalan yok ilk defa rakı içiyorum genelde vodka içerim yada viski bira hamal işi hiç yanaşmam gerçi artık içmiyorum) baktım saat 00:00 olmuş halla halla odabitti ne edek la cilalık bişi varmı dedim oda var dedi beyaz şarap getirdi trakia birşarap kadehide ondan içim sonra bir yüz metre yokuş çıktım koğuşa gittim (gerisini arkadaş anlatıyor ondan dinletiklerimi aktarıyorum çünkü benyapmadım diye biliyorum) la olum ne haldi kendi kendine gülüyordun beni öpüyordun sağa sola çarpıyordun kendi koğuşum diye başkasının kğuşuna girmişim :D ama bir hafta kafam zoom gibi ağrısı geçmedi en son dayanamadım bir hap attım geçti ama hala uyuşuk gibiyim o günden sonra bir kaç defa daha içtim baktım olacak gibi değil en iyisi içmemek.

Tavsiye ederim içmemeyi. Ha adabında iç yeter diyeceksinde o zaman su iç kafan güzel olmadıktan sonra kafa çakır olsun diye içeceksem gider su içerim daha iyi.

Saygılar...

içerim içmem sana ne ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Abi içen içsin içene bi lafım yokta amaçları sanırım halka açık alanda içki içenleri engellemek.Avrupa'da yasak mesala.

Not : bende kullanıyorum.

Açık alanda içki içilmesi ayrı bir olay, beyoğlunda bir barın kapısında içmek var bir de barzo gibi şarabı alıp parkta içmek var, parklarda ve sokakta elde içkiyle dolaşılmasına biz de karşıyız. Ama sen benim evde içtiğim, restoranda içtiğim rakıya karışacaksın bu olmaz, devlet iyi bir bok yiyecekse met kullanımını önlemeye çalışsın, çatır çatır met satılıyor kimsenin skinde bile değil.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

kimsenin içkisine karışmam, içen içsin ama çok öküz görüyoruz milletin karısına kızına laf atıyor, mal gibi böğürüyor.. bunları engellemek lazım. kadıköy belediyesinin yaptığı uygulamayı bir araştırın doğru olanı yapmış adam tebrik ettim ve çıkan olaylar da yarıdan fazla oranda azalmış.

avrupadaki çoğu ülkede elinde içki şişesiyle dolaşmak yasak dışarda, dolaş bakalım ne yapıyor polis :)) orada daha çok katı kurallar konuyor.

insanlar belirli saatlerde bar,club gibi yerlerde alkol kullanıyor, bizimkiler gibi her sokak başını kendine meyhane yapıp gecenin bir vakti milleti

rahatsız etmiyor. birilerinin alkol kullanma hakkı kadar, birilerinin de onların ceremesini çekmeme hakkı var !!

ayrıca devletin alkolle mücadelesi ve eğitim vermesi şarttır. Bir çok ülkede bu uygulanıyor. Bunların bilincini vermek gerek, yoksa yunanistandaki

gibi ortalıkta zombi gibi dolaşan keş gençlerden oluşan bir toplum olacağız. gidin görün atina'nın halini sonra burada laga luga yapın..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    x-files bunu yazdı

İçmeyi ver ne olacak. İçince ne oluyorki. Bir gün akşam saat 8 gibi oturduk peynirdir domatezsdir falan filan meze o biçim tv açtık oturduk önce bir yarım lt. pet şişe vardı ona doldurmuş parti vardı orda zula etmiş onu bitirdik kesmedi hacı yok mu dedim var dedi bir 100 lük çıkardı birde onu devirdik (yalan yok ilk defa rakı içiyorum genelde vodka içerim yada viski bira hamal işi hiç yanaşmam gerçi artık içmiyorum) baktım saat 00:00 olmuş halla halla odabitti ne edek la cilalık bişi varmı dedim oda var dedi beyaz şarap getirdi trakia birşarap kadehide ondan içim sonra bir yüz metre yokuş çıktım koğuşa gittim (gerisini arkadaş anlatıyor ondan dinletiklerimi aktarıyorum çünkü benyapmadım diye biliyorum) la olum ne haldi kendi kendine gülüyordun beni öpüyordun sağa sola çarpıyordun kendi koğuşum diye başkasının kğuşuna girmişim :D ama bir hafta kafam zoom gibi ağrısı geçmedi en son dayanamadım bir hap attım geçti ama hala uyuşuk gibiyim o günden sonra bir kaç defa daha içtim baktım olacak gibi değil en iyisi içmemek.

Tavsiye ederim içmemeyi. Ha adabında iç yeter diyeceksinde o zaman su iç kafan güzel olmadıktan sonra kafa çakır olsun diye içeceksem gider su içerim daha iyi.

Saygılar...

içerim içmem sana ne ?

tabi bana ne ister iç ister içme ben sadece düşüncemi söyledim neden hemen üste çıkmaya çalışıyorsunuzki hiç fikrimizi beyan etmeyekmi 

zam yapsınlar hemde %100 

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Abi içen içsin içene bi lafım yokta amaçları sanırım halka açık alanda içki içenleri engellemek.Avrupa'da yasak mesala.

Açık alanda içki içilmesi ayrı bir olay, beyoğlunda bir barın kapısında içmek var bir de barzo gibi şarabı alıp parkta içmek var, parklarda ve sokakta elde içkiyle dolaşılmasına biz de karşıyız. Ama sen benim evde içtiğim, restoranda içtiğim rakıya karışacaksın bu olmaz, devlet iyi bir bok yiyecekse met kullanımını önlemeye çalışsın, çatır çatır met satılıyor kimsenin skinde bile değil.

Metamfetamin rullz.

Bunu satanı görürsem çekinmeden boğarak öldürürüm. 1. risk met, 2. risk diğer tüm sentetik uyuşturucu haplar olmalı. Alkolizmle mücadele basit olay, verirsin eğitimini içen azalır. Devenin sırtında kocaman yara var, sen siki büyük ortada böyle dolaşmasın günah diye hadım etmeye kalkıyorsun.

RETRET tarafından 07/May/13 17:05 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    x-files bunu yazdı

Saygılar...

içerim içmem sana ne ?

tabi bana ne ister iç ister içme ben sadece düşüncemi söyledim neden hemen üste çıkmaya çalışıyorsunuzki hiç fikrimizi beyan etmeyekmi 

zam yapsınlar hemde %100 

din kaldırılsın, camiler yıkılsın, kuranlar yakılsın ; din yasaklansın.

----

Yanlış anlama ister dine inan ister inanma ; fikrimi beyan ediyorum sadece

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    x-files bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    x-files bunu yazdı

Saygılar...

içerim içmem sana ne ?

zam yapsınlar hemde %100 

din kaldırılsın, camiler yıkılsın, kuranlar yakılsın ; din yasaklansın.

----

Yanlış anlama ister dine inan ister inanma ; fikrimi beyan ediyorum sadece

et fikrini bana zarar vermeyecek şekilde et yetet benim saygı duyduğum kişilere ve zaatlara hakaret etmeden et tamam eyvallah. istediğini düşün demokratik bir ülkede yaşıyoruz neticede.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

saat 22-05 arası alkol satmak yasak 1 mayıs günü anadoludan avrupaya vapur seferi iptal edip avrupadan anadoluya etmeyen azalın zihniyetindeki yasak. Şimdi şikayette etmek istemiyorum konuşunca bir sik olmuyor çünkü  bunlar Türkiyenin oylarıyla buralara gelmiş adamlar, o zaman diyorum sıkıntı Türkiye de.

Alkolizm rusyayı nereye çökertiyor birader boklu ben bile ard arda birkaç gün viski içince orospusu oluyorum zerre etki etmiyor bu adamların bizim kaybettiğimiz kültürümüzden daha esaslı içki kültürleri var. Konuşmaya gerek yok aslında dediğim gibi, insanlarımız gerizekalı, bizde gerizekalıyız her gerizekalı gibi düşen bir çığda hiç bir kar tanesinin kendini suçlu hissetmemesi hatasına düşmemek lazım. Hani bildiğimiz,tanıdığımız şemsiye bir dirhem daha girdi, daha girer onu hatırlatmak için açtım konuyu.

kvasir tarafından 07/May/13 17:06 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Metamfetamin rullz.

Bunu satanı görürsem çekinmeden boğarak öldürürüm.

Hiç güleceğim yoktu. Göt korkusuna yanına bile yaklaşamazsın sen böyle tiplerin bence.

Bende öyle bir göt korkusu yok, gördüğümü gördüm, geçirdiğimi geçirdim, aşağı alabilecek bir eleman varsa helal olsun. sen bana bir kaçının adresini ver ben sana kiloyla daşak göstereyim.

RETRET tarafından 07/May/13 17:10 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Metamfetamin rullz.

Bunu satanı görürsem çekinmeden boğarak öldürürüm.

Hiç güleceğim yoktu. Göt korkusuna yanına bile yaklaşamazsın sen böyle tiplerin bence.

Bende öyle bir göt korkusu yok, gördüğümü gördüm, geçirdiğimi geçirdim, aşağı alabilecek bir eleman varsa helal olsun. sen bana bir kaçının adresini ver ben sana kiloyla daşak gösterim.

Antidepresan haplar sana baya cesaret vermiş belli. İyi güldürdün beni :)

tamam iyi güldürmüş ama ne kattın amına kodumun konusuna ? Bu muhabbeti pmden yapamıyormusun ? Çok yalnızsan pmden muhabbet kur her konuda yiyorsun bu boku.

Toplam Hit: 6083 Toplam Mesaj: 65