Ulvi Bir Tariqat Görevi...
-

Zeytınburnu olivium ve bahçelievler kadır has da birer tane var. Şirinevlerde bayram arasıı 10 taneden fazla gördüm ama elim kesik olduğu için çekemedım. Neyse başlarız yine :)
-
Bende Geldim TBT 24 de benden olsun ;) eksik tamamlansın
Yer Bağcılar Güneşli Meydan merkez Camisi önü Ataköy telsiz taksi iş beklerken ;) -
34 TBT 11 Plakalı araç İstanbul Bağcılar Güneşli koçman caddesi üzerinde bulunan Metro Gros Market ve praktiker Yapı marketinin tam karşısında ki metro taksi durağında park halinde görülmüştür Minibüsle Durağın yanından geçtiğim için çekme ihtimalim olmadı araba orada yatıyor isteyen çekip ulvi tarikat görevine müdahil olabilir
Bilginize... -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
34 TBT 11 Plakalı araç İstanbul Bağcılar Güneşli koçman caddesi üzerinde bulunan Metro Gros Market ve praktiker Yapı marketinin tam karşısında ki metro taksi durağında park halinde görülmüştür Minibüsle Durağın yanından geçtiğim için çekme ihtimalim olmadı araba orada yatıyor isteyen çekip ulvi tarikat görevine müdahil olabilir
Bilginize...
-----------------------------
Sanki GTA da görev alıyoz:D
Get to the payphone on the Liberty City :)
-
niye taksilerde hep :|
-
Çünkü taksilerin harfli olan kısmı ''T'' ile başlıyor =) Bu da TBT olma şansını arttırıyor.
-
Bendede TBT 79 Var Çekmiştik Şişli Taraflarında Resmini :)
-
ne hitmettir bilmem bütün TBT taksileri şişlide sanki
-
3 harfli ve ilk harfi T olan taksi olmayan sivil araç plakası bulmanız imkansızdır zaten tıpkı tek harfli olup oda M olan sivil araç bulamayacağınız gibi çünkü onlarda minibüs plakasıdır
-
taksi olmayan ve 34 olmayan bi plaka benden olsun sayfaya renk katması dileğiyle :)
resmin büyük hali ;
http://img7.imageshack.us/img7/268/dsc00305s.jpg