Ulvi Bir Tariqat Görevi...
-
Plakanın içine gircekmişsin nerdeyse :)))
-

Bunlarıda Ekleyeyim oldu toplam 3 plaka benden ;)
-
çekmeye başlıcamda gene ortalık biraz daha kızışsın diye bekliyom :)
-
buruksu bunu yazdı:
-----------------------------çekmeye başlıcamda gene ortalık biraz daha kızışsın diye bekliyom :)
-----------------------------Adresleri vereyim sana sen git çek. :D Bi tane kadır has da var. Bi tane oliviumda var. Bitane güneşlıde, güneşlı taksıde var. Yenibosna salı pazarının kuruldugu caddede bitane dolaşıyo. Bahçelievlerde. özlellikle şirinevlerde çok görüyorum.
Sen niye çekmıyosun dersen benım telefon bana ayak uyduramadı :D dağıldı. Şimdiki telefonda da kamera yok. Zaten en cok koyanda bu tbt plaka önünde gidiyor ama sen fotoğrafını çekemiyorsun. Resmen işkence. Müridlerin toplanıp adam gibi bi fotoğraf makınası almasını istiyorum :W
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
buruksu bunu yazdı:
-----------------------------çekmeye başlıcamda gene ortalık biraz daha kızışsın diye bekliyom :)
-----------------------------Adresleri vereyim sana sen git çek. :D Bi tane kadır has da var. Bi tane oliviumda var. Bitane güneşlıde, güneşlı taksıde var. Yenibosna salı pazarının kuruldugu caddede bitane dolaşıyo. Bahçelievlerde. özlellikle şirinevlerde çok görüyorum.
Sen niye çekmıyosun dersen benım telefon bana ayak uyduramadı :D dağıldı. Şimdiki telefonda da kamera yok. Zaten en cok koyanda bu tbt plaka önünde gidiyor ama sen fotoğrafını çekemiyorsun. Resmen işkence. Müridlerin toplanıp adam gibi bi fotoğraf makınası almasını istiyorum :W
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=70128&sayfa=16#790842
bahçelievler bakırköy zeytınburnu bide güngören buralara karışmam agızdan söz çıktı bi kere
çekersemde sana atıcam resimleri d:
-
34 TBT 18 Yer: Küçükyalı
-
kompetan bunu yazdı:
edit:
-----------------------------34 TBT 18 Yer: Küçükyalı
----------------------------- -
34 TBT 40'ı hergün görüyorum nerdeyse, bizim sanayinin önünde durağı =) Fotoğrafını çekmiştim fakat telefonu servise gönderince fotoğrafta gitti, önümüzdeki hafta çekecektim ama gerek kalmadı =)
-
Rene yeni plakaların resimlerini de listeye eklemiş.
Kalmış 26 taksi (Olmayanlar : 5 10 15 19 20 27 29 31 33 37 45 47 60 62 64 66 71 73 85 87 88 89 90 91 92 99)
-
iyi iyi sayı azalmış bayaa...
cekemeyenler için son fırsatlar
edit: (Olmayanlar : 5 10 15 19 20 27 29 31 33 37 45 47 60 62 64 66 71 73 85 87 88 89 90 91 92 99)
(sayfa başı diye sayıları tekrar edeyim dedim)