Underzero Ve Ban Mesajı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Underzero ve ban mesajı yerıne underzeronun ban mesajı yazsan başka türlü olurdu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi
    Qin bunu yazdı:
    -----------------------------

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
    BiGGest, 25/04/2008 10:40:47 AM tarihinde underzero tarafindan Türkiye AB'ye girene kadar banlandi. Banlanis Sebebi: yazisinda, cagdaslik ve laiklik kicini basini acmaktir cibildak gezmektir o yuzden biz cagdasligi laikligi istemiyoruz diyerebilen bir YOBAZ i sitede istemiyoruz. cagdaslik teknoloji dir, uzaya cikmak, atom fizigi ile ugrasmaktir. laiklik insanlara baski yapmak degil dini siyasete alet ederek insanlarin dini duygulari ile oynanmasina izin vermemektir. anlayabilecegin(!) en kisa tanimi budur.

Doğru demişsin lakin türkiyede atom fiziği vs vs veya uzaya cıkmak demişsin ozaman biz hiç laik değiliz çünkü ne atom fiziğiyle uğraştık nede uzaya gidebildik veya bu alanlarda ciddi cabalarımız oldu ozaman sadece dilimizde laik bir ülkeyiz

laiklik insanlara baski yapmak degil

Bizim ülkemizdeki baskı hangi ülkede var halkın kendi arasında bir birine yapığı baskı sen müslümansın sen dinsizsin sen sen yobazsın sen bilmem nesin diyerek bir birimize yaptıklarımız

ve üniveritelerde baskıcı zihniyetin kendini laik diye adlandırıp insanların okuma hakkını elinden alması burdada baskı var ozaman yine laiklik sözde kaldı

insanlarin dini duygulari ile oynanmasina izin vermemektir.

Hocam güzel demişsin ama dinde siyasette yaşamın içinde ve günlük yaşantımızda olduğu için bunu ayırmak mümkün değil bügün

YA DİNİNEN ÖÜN VERCEKSİN YADA AYIRAMIYCAKSIN SİZİN İÇİN DİN ÜSTÜNSE ZATEN ADIN YOBAZ OLDU

AMA DEVLETİN KANUNLARI DİNİNDEN ÜSTÜNSE OZAMAN BİEY DİYEMEM

ve size soruyorum=DİNİN EMRETTİKLERİMİ DAHA ÜSTÜN (namaz kılmak örtünmek hacca gitmek vs)

YOKSA ANAYASAMI DAHA ÜSTÜN DİN DESENİZ

DİNDE ANAYASAYA UYUN BASINII ACIN DİYOSA ACIN NAMAZ KILMAYIN DİYOSA KILMAYIN VS VS DİYE BİR SEY GÖREDİM VEYA DUYMADIM

Gercek laiklik : herkesin bir birine saygı duyduğu dinine ibadetine saygı duyduğu çağdaş medeni yaşma hakkıdır bence

çağdaş derken aman acılın yoksa yobaz olrsunuz aman sunu giyince medeni görünürsün anlamında demiyoum

beyin olarak düşünce fikir ilim bilim anlamıında çağdaş diyorum ha bizde o anlamd diyosanız bizim ne ilmimiz ilerlemiş ne bilmimiz ozaman yine laik olmuyoruz

TÜRKİYEDE LAİKLİK VAR DEMEK İÇİN BENCE 40 TON DAHA TUZ YEMEMİZ LAZIM SADECE KENDİMZİ AVUTUYORUZ BENCE

BUNU POLEMİK VEYA KAVGA YARATMAK İÇİN YAZMADIM SADECE MESAJI OKURKEN AKLIMA TAKILDI UNDENİN YAZDIĞIBİR TÜRKİYEYLE GERCEK TÜRKİYE ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK YAZDIM

BELKİ BENDE YOBAZIM SİZE GÖRE BANLAYABİLİRSİNİZDE AMA BU HİÇ BİR SEYİ DEĞİŞTİRMEZ GERCEKLER ACIDA OLSA GERCEKDİR

evet hacım senn aklına taklmş soylemissn ben de soyliyim benm de aklıma takldı laikliğe getrdiğin açklmayı burda uyguluyamaşsın .l uzuldum, o küçümsediğin ,dinini ustun tutanlara yobaz diyen insanlardan bahsediyorum, işte o insanların içinde yer almş bulunuyosun şu anda, acı bi durum biraz

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=58599&sayfa=1#540279

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
     Yobazlıktan öte insanın şahsına yapılan çirkeflikler ve kendini üstün görme çabası bu banı gerektiriyordu. İnsana insan olduğu için değer verilen bir site de, bu tip insanların barınamayacağını bilmek gerek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

öküz dersin ban yersin

anana küfrederler bişey diyemezler 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:

öküz dersin ban yersin

anana küfrederler bişey diyemezler

31834 dodobig renegadealien Forum üzerindeki konudaki hakaret üzerine pm üzerinden muride ağır hakaret ve tehdit... 30/04/2008 10:14:17 PM 72 Saat  
    19494 ibosoft renegadealien Dodobig nicki muride forum üzerinden hakaret etmiş...
    Banin Suresi Gecti
    30/04/2008 10:13:44 PM 36 Saat

Sen öküz dersen adama, adamada küfür hakkı yaratırsın...

Çok konuşmayacaksın o zaman, bako küfür eden hala banlı...

O kadar kücük bi cerceveniz varki dışarısını göremiyosunuz bile...

Bişey diemezler demek :) Yazık size yahu... vallahi acıyorum... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karem
    karem's avatar
    Erkek

Gerçekten güzel bir konuya değinmiş arkadaş, ama bu ve benzeri konu hakkında yapılan yorumlarda yanlış anlaşılma olduğu zaman, destek tahribata bildirilerek banın kaldırılma özelliği daha güzel bir olay.

NE-NEDEN-NİÇİN
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Yorumları iyice okuduktan sonra bir iki cümlede benim yazasım geldi...

Underzero'nun ban mesajı: BiGGest, 25/04/2008 10:40:47 AM tarihinde underzero tarafindan Türkiye AB'ye girene kadar banlandi. Banlanis Sebebi: yazisinda, cagdaslik ve laiklik kicini basini acmaktir cibildak gezmektir o yuzden biz cagdasligi laikligi istemiyoruz diyerebilen bir YOBAZ i sitede istemiyoruz. cagdaslik teknoloji dir, uzaya cikmak, atom fizigi ile ugrasmaktir. laiklik insanlara baski yapmak degil dini siyasete alet ederek insanlarin dini duygulari ile oynanmasina izin vermemektir. anlayabilecegin(!) en kisa tanimi budur.

Konuyu acanin giris cümleleri: Doğru demişsin lakin türkiyede atom fiziği vs vs veya uzaya cıkmak demişsin ozaman biz hiç laik değiliz çünkü ne atom fiziğiyle uğraştık nede uzaya gidebildik veya bu alanlarda ciddi cabalarımız oldu ozaman sadece dilimizde laik bir ülkeyiz

Bak orada atomdan,uzaydan bahsederken "cagdasliktan" bahsediyor laiklikten degil. Giristen direk sacmalaya basladigindan dolayi yazinin butunune yazacak pek bir cevabım yok. (Ayrıca yazında dogru olan pek bir sey de goremedim ben sahsen, ulkede olup bitenleri tahribata yuklemissin nerdeyse, burada tahribat kuralları gecerli baska kurallar siteyi ilgilendirmiyor, bildigim kadarıyla tahribat.com'un "Laik bir siteyiz." ya da "Laik olmayan bir siteyiz" diye bir iddaası da yok.Nasıl yorum yapacakları site yoneticilerin kararıdır.)

Acilan konu buydu, konuyu saptiranlar aglama duvarina cevirenler de olmus. Ben site yonetiminin tutarsizlik gosterdigini zannetmiyorum, tam aksine hep aynı kararlılıkta aynı çizgide devam ediyor iste ve gayet de memnunum hiçbir rahatsızlığım yok.Kurallar belli kurallara gore oynuyoruz diyen arkadasa da bir iki sey hatirlatmak istiyorum. Kurallara gore oynamak ya da oynamamak senin elinde begenmezsen kuralları kendi kurallarına yakın yerlere gidersin, ya da senin kurallarının site kurallarıyla uyustugu yerlerde oyuna dahil olursun,diger kısımlarıyla ilgilenmezsin (bunları laf sokma babında soylemiyorum.) Ayrıca kurallara uymasan bile fazla bir yaptirimi yok zaten, birkac gun mesaj yazmayıverirsin, site yine burada bir yere gittigi yok...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    grey-cells bunu yazdı:
    Qin bunu yazdı:

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
    BiGGest, 25/04/2008 10:40:47 AM tarihinde underzero tarafindan Türkiye AB'ye girene kadar banlandi. Banlanis Sebebi: yazisinda, cagdaslik ve laiklik kicini basini acmaktir cibildak gezmektir o yuzden biz cagdasligi laikligi istemiyoruz diyerebilen bir YOBAZ i sitede istemiyoruz. cagdaslik teknoloji dir, uzaya cikmak, atom fizigi ile ugrasmaktir. laiklik insanlara baski yapmak degil dini siyasete alet ederek insanlarin dini duygulari ile oynanmasina izin vermemektir. anlayabilecegin(!) en kisa tanimi budur.

Doğru demişsin lakin türkiyede atom fiziği vs vs veya uzaya cıkmak demişsin ozaman biz hiç laik değiliz çünkü ne atom fiziğiyle uğraştık nede uzaya gidebildik veya bu alanlarda ciddi cabalarımız oldu ozaman sadece dilimizde laik bir ülkeyiz

laiklik insanlara baski yapmak degil

Bizim ülkemizdeki baskı hangi ülkede var halkın kendi arasında bir birine yapığı baskı sen müslümansın sen dinsizsin sen sen yobazsın sen bilmem nesin diyerek bir birimize yaptıklarımız

ve üniveritelerde baskıcı zihniyetin kendini laik diye adlandırıp insanların okuma hakkını elinden alması burdada baskı var ozaman yine laiklik sözde kaldı

insanlarin dini duygulari ile oynanmasina izin vermemektir.

Hocam güzel demişsin ama dinde siyasette yaşamın içinde ve günlük yaşantımızda olduğu için bunu ayırmak mümkün değil bügün

YA DİNİNEN ÖÜN VERCEKSİN YADA AYIRAMIYCAKSIN SİZİN İÇİN DİN ÜSTÜNSE ZATEN ADIN YOBAZ OLDU

AMA DEVLETİN KANUNLARI DİNİNDEN ÜSTÜNSE OZAMAN BİEY DİYEMEM

ve size soruyorum=DİNİN EMRETTİKLERİMİ DAHA ÜSTÜN (namaz kılmak örtünmek hacca gitmek vs)

YOKSA ANAYASAMI DAHA ÜSTÜN DİN DESENİZ

DİNDE ANAYASAYA UYUN BASINII ACIN DİYOSA ACIN NAMAZ KILMAYIN DİYOSA KILMAYIN VS VS DİYE BİR SEY GÖREDİM VEYA DUYMADIM

Gercek laiklik : herkesin bir birine saygı duyduğu dinine ibadetine saygı duyduğu çağdaş medeni yaşma hakkıdır bence

çağdaş derken aman acılın yoksa yobaz olrsunuz aman sunu giyince medeni görünürsün anlamında demiyoum

beyin olarak düşünce fikir ilim bilim anlamıında çağdaş diyorum ha bizde o anlamd diyosanız bizim ne ilmimiz ilerlemiş ne bilmimiz ozaman yine laik olmuyoruz

TÜRKİYEDE LAİKLİK VAR DEMEK İÇİN BENCE 40 TON DAHA TUZ YEMEMİZ LAZIM SADECE KENDİMZİ AVUTUYORUZ BENCE

BUNU POLEMİK VEYA KAVGA YARATMAK İÇİN YAZMADIM SADECE MESAJI OKURKEN AKLIMA TAKILDI UNDENİN YAZDIĞIBİR TÜRKİYEYLE GERCEK TÜRKİYE ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK YAZDIM

BELKİ BENDE YOBAZIM SİZE GÖRE BANLAYABİLİRSİNİZDE AMA BU HİÇ BİR SEYİ DEĞİŞTİRMEZ GERCEKLER ACIDA OLSA GERCEKDİR

evet hacım senn aklına taklmş soylemissn ben de soyliyim benm de aklıma takldı laikliğe getrdiğin açklmayı burda uyguluyamaşsın .l uzuldum, o küçümsediğin ,dinini ustun tutanlara yobaz diyen insanlardan bahsediyorum, işte o insanların içinde yer almş bulunuyosun şu anda, acı bi durum biraz

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=58599&sayfa=1#540279

Müridenin tespitine katılmakla bitlikte birde o yazının başında siyah olarak yazdığın bilgi komple yanlış haberin olsun...

Her Hakkım Saklıdır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    rene hocama bir sorum var şimdi diyelim ki bir mürit bir hata yaptı banlandı sonrada imana geldi üye oldu siteye ve normal adam akıllı çalışıyor bunu banlamanın mantığı nedir? geçen gün benim arkadaşı eski mürit olduğu için bizzat sen banlamıştın cidden nicki aklımda değil şimdi üyelereden arama yapıp bulup burayada koyacağım açıklamanı bekliyorum

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

hellfever bunu yazdı:
    rene hocama bir sorum var şimdi diyelim ki bir mürit bir hata yaptı banlandı sonrada imana geldi üye oldu siteye ve normal adam akıllı çalışıyor bunu banlamanın mantığı nedir? geçen gün benim arkadaşı eski mürit olduğu için bizzat sen banlamıştın cidden nicki aklımda değil şimdi üyelereden arama yapıp bulup burayada koyacağım açıklamanı bekliyorum

Banlanan adam mail atar, uygun görünürse sorun cıkarmayacağı düşünülüyorsa banı kaldırılır onun haricinde site kuralları cok acık ve nettir,

Coklu üyelik kesinlikle ve kesinlikle yasaktır, eğer adam banlandıysa ve yeni bir üyelik aldıysa, anında banlanır, ona kefil olanda cezalandırılır...

Coklu üyelik kesinlikle ve kesinlikle yasaktır, eğer coklu üyeliği olanlar varsa, tesbit edildiği anda kim olursa olsun banlanır...

Onun haricinde coklu kullanıcısı olan muridler bana pm atıp üyeliklerini birleştirebilirler...

En güzel örneği, 3 tane kullanıcısı olduğunu tesbit ettiğim realist denilen eleman sürekli banlanmıştı, yanlış yaptığımı biliyorum ve bir daha kuralların dışına cıkmayacam dedi ve o üyeliği acıldı...

Üye olmuş banlanmış imana gelmiş die bişey yok, kurallar bu konuda kesindir... Çoklu üyelik ban sebebidir.

istersen bi kac kere daha yazıyım coklu üyeliğin yasak olduğunu.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 10691 Toplam Mesaj: 67