Underzero Ve Ban Mesajı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

bende zamanında yaptığım bi salaklıktan dolayı banlanmıştım ama hak etmiştim o zman TBT felsefesini iyi kavrayamamıştım bi ban yedim aklım başıma geldi :)

destek@tahribat.com a bi msj yazdım rene abi geri açtı bi dahada ban yemedim allah a şükür.

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

adamın babasının malı değilmi site ister banlar ister madalya verir :)

diyesim geliyo ama demiycem :)

şu açık ama dini konular ya komple yasaklansın . biri çıkıyo yok o yok bu yok , sonra altına inanalarlar yazıyo falan fistan iyi güzel de  cıvkı çıkıyo konunun tartışılan şeyin din olduğu unutuluyor.  takım tartışırmış gibi din tartışılıyo.

en azından siyaset gibi bir süre yasaklansın.

neyse kolay gelsin , Allah başımızdan adminlerimizi eksik etmesin :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

şu açık ama dini konular ya komple yasaklansın . biri çıkıyo yok o yok bu yok , sonra altına inanalarlar yazıyo falan fistan iyi güzel de cıvkı çıkıyo konunun tartışılan şeyin din olduğu unutuluyor. takım tartışırmış gibi din tartışılıyo.

Baştan sona kadar katılıyorum. Bi ara siyaset yasaklanmıştı onun gibi biraz yasaklansa fena olmaz. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek
    bir okuzluqu sezinlenmedikten sonra uye atilmioR bunu biliorum.. ben sql den ban yemistim.

yok biSi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    yakintakip bunu yazdı:
    FOXXLY bunu yazdı:

şu açık ama dini konular ya komple yasaklansın . biri çıkıyo yok o yok bu yok , sonra altına inanalarlar yazıyo falan fistan iyi güzel de cıvkı çıkıyo konunun tartışılan şeyin din olduğu unutuluyor. takım tartışırmış gibi din tartışılıyo.

Baştan sona kadar katılıyorum. Bi ara siyaset yasaklanmıştı onun gibi biraz yasaklansa fena olmaz. 

siyasat yasağı halen devam etmiyor mu ? ben yasağın kalktığına dair muhtıra görmedim ?

ayrıca beni de küfür etmediğim halde 150 saat banladılar destek"e mail attım açtılar :) bu işler için konu açmaya ne gere var

edit:(üstteki)hocam sen tahribat a sql mi denedin muahahahahhah :) git microsofta dene daha iyi :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    JordanoR bunu yazdı:
    yakintakip bunu yazdı:
    FOXXLY bunu yazdı:

siyasat yasağı halen devam etmiyor mu ? ben yasağın kalktığına dair muhtıra görmedim ?

ayrıca beni de küfür etmediğim halde 150 saat banladılar destek"e mail attım açtılar :) bu işler için konu açmaya ne gere var

Muhtıra gelmedı ama pek yasak varmış gibide durmuyo :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2003 den beri buradayım sanırım bazen uzun sureler girememiş olsamda havaındanmı suyundanmı bu siteden ayrı kalamıyor insan uzun sure.

adil ve demoktarik bir sitedir tahribat. haksız yere banlar cok azdır.

uye sayısı 5000 in uzerinde olan her hangi bir siteden atılırsanız sebebi ne olursa olsun sizi dinleyecek birini bulamazsınız ama burada dinlenirsiniz ve haklıysanız hakkınız iade edilir.

burada her çeşit insan var (bende bir çeşitim ne kadar uye okadar çeşit ) ve sorunlar, dozunu asan tartısmalar cıkması normal bunlar suspanse ediliyor ve edildigi surece bi sıkıntı yok. 

renegadealien in sıkıyonetim zamanlarında bir kaç diktatorlugunude gormedim değil ama. okadar kusur kadıkızındada olur diyoruz bizde saygıyla :P

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

laiklik insanlara baski yapmak degil

Bizim ülkemizdeki baskı hangi ülkede var halkın kendi arasında bir birine yapığı baskı sen müslümansın sen dinsizsin sen sen yobazsın sen bilmem nesin diyerek bir birimize yaptıklarımız

ve üniveritelerde baskıcı zihniyetin kendini laik diye adlandırıp insanların okuma hakkını elinden alması burdada baskı var ozaman yine laiklik sözde kaldı

--------------------------------------------------------- 

insana baskı yapan laiklik değil hukuktur. burada hukuk laik kemalist sistemin elindeyken, iranda mollanın elindedir. yani biggest burada suclu bulundu diyelim iranda bulunmayacaktı. ayrıca bizim ülkemizdeki baskıdan daha fenası ortadogu ve arap ülkelerinde var dinsizleri asma mesela (:

insanlarin dini duygulari ile oynanmasina izin vermemektir.

Hocam güzel demişsin ama dinde siyasette yaşamın içinde ve günlük yaşantımızda olduğu için bunu ayırmak mümkün değil bügün

YA DİNİNEN ÖÜN VERCEKSİN YADA AYIRAMIYCAKSIN SİZİN İÇİN DİN ÜSTÜNSE ZATEN ADIN YOBAZ OLDU

AMA DEVLETİN KANUNLARI DİNİNDEN ÜSTÜNSE OZAMAN BİEY DİYEMEM

ve size soruyorum=DİNİN EMRETTİKLERİMİ DAHA ÜSTÜN (namaz kılmak örtünmek hacca gitmek vs)

YOKSA ANAYASAMI DAHA ÜSTÜN DİN DESENİZ

DİNDE ANAYASAYA UYUN BASINII ACIN DİYOSA ACIN NAMAZ KILMAYIN DİYOSA KILMAYIN VS VS DİYE BİR SEY GÖREDİM VEYA DUYMADIM

Gercek laiklik : herkesin bir birine saygı duyduğu dinine ibadetine saygı duyduğu çağdaş medeni yaşma hakkıdır bence

çağdaş derken aman acılın yoksa yobaz olrsunuz aman sunu giyince medeni görünürsün anlamında demiyoum

beyin olarak düşünce fikir ilim bilim anlamıında çağdaş diyorum ha bizde o anlamd diyosanız bizim ne ilmimiz ilerlemiş ne bilmimiz ozaman yine laik olmuyoruz

TÜRKİYEDE LAİKLİK VAR DEMEK İÇİN BENCE 40 TON DAHA TUZ YEMEMİZ LAZIM SADECE KENDİMZİ AVUTUYORUZ BENCE

BUNU POLEMİK VEYA KAVGA YARATMAK İÇİN YAZMADIM SADECE MESAJI OKURKEN AKLIMA TAKILDI UNDENİN YAZDIĞIBİR TÜRKİYEYLE GERCEK TÜRKİYE ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK YAZDIM

BELKİ BENDE YOBAZIM SİZE GÖRE BANLAYABİLİRSİNİZDE AMA BU HİÇ BİR SEYİ DEĞİŞTİRMEZ GERCEKLER ACIDA OLSA GERCEKDİR

------------------------------------------------------------------- 

laiklik ile ilgili yazdıkların hiçbir akıl kırıntısı barındırmıyor. gelişemedik evet çünkü biz laik bir ülke değiliz. laik bir ülkede diyanet işleri başkanlıgı diye bir kurum olmaz. din dersi olmaz. ümmeti değil bireyi bağlar inanç. türkiyede ise durum arapsaçı. bir lafım vardır hep bilir hep söylerim avrupa özentisi mü'min bir ülkeden cacık olmaz diye. akıntıya karşı kürek çekiyoruz.

bu arada hazır acılmışken söyliyeyim bana ortadogu ve arap ülkelerinden, kadın haklarında, insan haklarında, çocuk haklarında, sosyal ve ekonomik adalet ve eşitlikte, tıbda, bilimde, astronomide, dünyaya öncü bir tek müslüman toplum yada devlet göster ben hemen tövbe edicem secdeye kapanıcam.

bassinyourface
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

öncelikle soylemeliyimki adminlerimiz veya modlarımız kimseyi haketmediği bir şekilde cezalandırmaz.Burada herkes hakkı neyse onu hakeder.Yani herkes hakettiğinin karşılığını er ya da geç alır.Bu söylediğimi iyi veya kötü durumları dahil ederek değerlendirebilirsiniz.Bence bu konunun açılması baştan yanlış bir tutumdur diye düşünüyorum.

Underzero abiyi tanımıyor değilim.En azından 1 yıl oldu ben buraya geleli ve nasıl bir insan olduğunu az da olsa biliyorum.Under abi birisine ban attıysa veya bir uyarıda bulunduysa muhakkak geçerli bir sebebi vardır.Diğer adminlerimizin de oyle...Bu kadar sorun varken,Türkiye'deki olayları Tahribat'a taşıyıp bu ortamı kirletmeye,bir şekilde burada kininizi kusmaya(uygun olamayan bir şekilde),huzuru bozmaya kimsenin hakkı yok.Tamam yapın ama Rene hocamın dediği konuda küfür varsa;bir konuda nerede nasıl küfür edilir onu dahi bilmiyorsunuz.Bu lafım herkes için geçerli ;) Bu dediğim uygulamaları da adabına göre yapın...
    Hele de boyle insanları üzmeye,onların kalplerini kırmaya hakkınız yok.Başta dedim ya,herkes hakkı neyse onu alır.Burası babanızın çiftliği değil,Burası başka bir yer de değil.Burası Tahribat!Com

Bakın siteye girdiğinizde sağ ortada webmasterin notu var.Veya koskocaman Tahribat!Com kuralları var.
    Herkes bazı şeyleri biraz sineye çeksin,alttan alsın Computerwolf hocamın dediği gibi.

Yok ben özgürüm,işte kural kral tanımam diyen varsa,ona da elbet bir elma yedirilir...

copy
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı:

Yorumları iyice okuduktan sonra bir iki cümlede benim yazasım geldi...

Underzero'nun ban mesajı: BiGGest, 25/04/2008 10:40:47 AM tarihinde underzero tarafindan Türkiye AB'ye girene kadar banlandi. Banlanis Sebebi: yazisinda, cagdaslik ve laiklik kicini basini acmaktir cibildak gezmektir o yuzden biz cagdasligi laikligi istemiyoruz diyerebilen bir YOBAZ i sitede istemiyoruz. cagdaslik teknoloji dir, uzaya cikmak, atom fizigi ile ugrasmaktir. laiklik insanlara baski yapmak degil dini siyasete alet ederek insanlarin dini duygulari ile oynanmasina izin vermemektir. anlayabilecegin(!) en kisa tanimi budur.

Konuyu acanin giris cümleleri: Doğru demişsin lakin türkiyede atom fiziği vs vs veya uzaya cıkmak demişsin ozaman biz hiç laik değiliz çünkü ne atom fiziğiyle uğraştık nede uzaya gidebildik veya bu alanlarda ciddi cabalarımız oldu ozaman sadece dilimizde laik bir ülkeyiz

Bak orada atomdan,uzaydan bahsederken "cagdasliktan" bahsediyor laiklikten degil. Giristen direk sacmalaya basladigindan dolayi yazinin butunune yazacak pek bir cevabım yok. (Ayrıca yazında dogru olan pek bir sey de goremedim ben sahsen, ulkede olup bitenleri tahribata yuklemissin nerdeyse, burada tahribat kuralları gecerli baska kurallar siteyi ilgilendirmiyor, bildigim kadarıyla tahribat.com'un "Laik bir siteyiz." ya da "Laik olmayan bir siteyiz" diye bir iddaası da yok.Nasıl yorum yapacakları site yoneticilerin kararıdır.)

Acilan konu buydu, konuyu saptiranlar aglama duvarina cevirenler de olmus. Ben site yonetiminin tutarsizlik gosterdigini zannetmiyorum, tam aksine hep aynı kararlılıkta aynı çizgide devam ediyor iste ve gayet de memnunum hiçbir rahatsızlığım yok.Kurallar belli kurallara gore oynuyoruz diyen arkadasa da bir iki sey hatirlatmak istiyorum. Kurallara gore oynamak ya da oynamamak senin elinde begenmezsen kuralları kendi kurallarına yakın yerlere gidersin, ya da senin kurallarının site kurallarıyla uyustugu yerlerde oyuna dahil olursun,diger kısımlarıyla ilgilenmezsin (bunları laf sokma babında soylemiyorum.) Ayrıca kurallara uymasan bile fazla bir yaptirimi yok zaten, birkac gun mesaj yazmayıverirsin, site yine burada bir yere gittigi yok...

nedne saçmalamak için bukadar  yorgunki kendini o yazının altındaki kısmı oku bu yazmın unde veya siteyle alakası yok yok anlatamıycam ya  dostum ordaki atomun direk artom fiziğini kast etmediğini bende biliyorum ama sen biraz daha dingiliği bırakp dikkatli okursan beni iyi anlıycaksın

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
Toplam Hit: 10620 Toplam Mesaj: 67