folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder Üni De C++ Dersi Goruyoruz Ama

Üni De C++ Dersi Goruyoruz Ama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcnist
    arcnist's avatar
    Erkek

valla bak kardeşim ben daha yeni girdim c++ suan bunla ilgili olrak sadece biraz kod yazmayı biliyorum yani anlamıyorum dev c++ filn ne biraz acıklayıcı olalım bizim oklda gordumuz win notpate in biraz gelişmisi gibi gorunen bir arayuze sahip bir program

G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y Dilini Kaybetmiş Bir Millet Yok Olmaya Mahkumdur! Türkçemize Sahip Çıkalım! Fok Balığı Türünde Konuşanları Uyaralım!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Google kullanmayı öğrenmelisin önce. Bilmiyorsan okumayı da öğrenmelisin. Linklere tıklamayı falan..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcnist
    arcnist's avatar
    Erkek

varsa istedik ugrasmayalım diye onu yapmasını biliyoruz herhalde burda bosuna konu acmadık aq

G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y Dilini Kaybetmiş Bir Millet Yok Olmaya Mahkumdur! Türkçemize Sahip Çıkalım! Fok Balığı Türünde Konuşanları Uyaralım!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

arcnist bunu yazdı:
    -----------------------------

npax sen nerde okuyorsun bu arada bu kdar cabuk geçmişsiniz ben dumlupınar uni

bu arada c++ son surum nerden bulabilirim crack vs vs

Hocam bu lafından sonra dumur oldum yani..

Öğrenmeye meyilli bir insan değilsin gibi geldi bana :|

DEV C++, CodeBlocks(GCC de kurman gerek) veya NetBeans gibi ücretsiz derleyicilerden herhangi birini kullanıp programlarını derleyebilirsin...

C++ çok kapsamlı bir dildir, çamaşır makinesi,işletim sistemi, oyun vs. bi ton şey C++ ile kodlanabilir....

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NPaX
    NPaX's avatar
    Erkek

arcnist bunu yazdı:

varsa istedik ugrasmayalım diye onu yapmasını biliyoruz herhalde burda bosuna konu acmadık aq

öncee kullndığın ifadelere dikkt ett en sondaki cümlee hatalıı   burda hiçbir müride weya arkadasımazaa o sekilde ifadeler le hitap edemzsn cümlenn sonunnda ykışmamışş...
    eğer c++ öğrenmek istyosan önce google c++ ı sor nasıl br yaı dır ne yapılır nerde yazılır nasıl çalışır? sonra gir tbt de forum aramaya görsel c++ setlerini bull amaa öncee

programlama nedir ne değildir onu öğren algoritma ne demek bir oku ok ;)

Legion_of_doom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcnist
    arcnist's avatar
    Erkek

eyv..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NPaX
    NPaX's avatar
    Erkek

cok zor değil eminn ol

Legion_of_doom
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

kesinlikle öncelikli olarak öğrenmen gereken şey algoritma... bence git araştır programlama nedir ne değildir gibisinden sonrada algoritma nedir ne değildir araştır bir...

zaten anladığım kadarıyla sizin okulda hem algoritma hemde c++ için ayrı ayrı ders koymak yerine böyle bir yönteme başvurmuşlar algoritmayı size c++ üzerinde öğretecekler güya ama birisinin algoritmanın ne olduğunu bilmeden algoritma öğrenmesi bence çok saçma aslına bakarsa eğitim bilimleri dersleri almış birisi olarak böyle birşey öğrenmesi imkansız... tabi dahi falansa durum farklı olabilir... git güzel bir algoritma kitabı al ve seçerken verilen örneklerin c++ kodları ile örneklendirilmiş olmasına dikkat et işler senin için daha kolay hale gelecektir...

sonrasında eğer halen anlamayı başaramamışsan c++ ile neler yapabilirsin bir araştır bakalım internette... neler çıkacak karşına buraya yazarsın böylece iyi araştırmışmısın bizde sana onu söyleyebiliriz kolay gelsin şimdiden

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcnist
    arcnist's avatar
    Erkek

eyv beyler de be c++ diline yeni giriyorum lisede iken zaten algoritma ve visual basıc ve c# dersleri gormustuk yani galiba anlatamdım ama birazda olsa programlama alt yapım var algortma nın ve neyin ne oldugunu biliyorum sadece bugune kdar geniş caplı bir program yazmadık yani biz mat işlemleri ile ugrasıp duruyoruz onu diyorum while nedir for  nedir bunların yapısını gayet te i biliyorum sadece aralarda eksik bazı yerler var onları dolduramıyorum ve oralara cvp bulamıyınca bende oyle bir sıkıntı var o işe daha fazla organize olamıyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NPaX
    NPaX's avatar
    Erkek

wlile we for muu sadece onlar deme güldürme ya

en bassiti dizi ler pointerler sınıf türetmeler  wektöler sanal metodlar owerloadngler  bunları senn öğrenmen lazım bunlar ney ne işe yarar nasıl olur falan senn ilmen lazım butun bunlarıı zaten okulda hersey öğretlmior sen arastrrsın öğrenrsnn ;)

Legion_of_doom
Toplam Hit: 4983 Toplam Mesaj: 40