Üni De C++ Dersi Goruyoruz Ama
-
c http://www.kitapturk.com/books/Kitap/48856/Programlamayi_C_Ile_Ogreniyorum.htm
bunu al faydasını görüceksin.
-
eyv aLman. da yardımcı bir site olsaydı daha i olurdu
npax dedigim gibi suan finallerden once sadece içiçe dizilere kadar geldik yani dediklerini daha ne oldugunu bile bilmiyorum ama gercekten dediginiz gibi seyler yapabileceksem sonunda artık daha azimliyim bu kesin belki bu sayede php yi de daha iyi yapabilirim
-
arcnist bunu yazdı:
-----------------------------
eyv aLman. da yardımcı bir site olsaydı daha i olurdu
npax dedigim gibi suan finallerden once sadece içiçe dizilere kadar geldik yani dediklerini daha ne oldugunu bile bilmiyorum ama gercekten dediginiz gibi seyler yapabileceksem sonunda artık daha azimliyim bu kesin belki bu sayede php yi de daha iyi yapabilirim
-----------------------------
Dersinize hangi hoca giriyor..? -
cagatay diye bir hoca hayırdır sendemi dpu desin
-
Oradayım bende ama Elektronik Müh. .. Hocalar aynımı diye sordumda değilmiş.. Bizim derse giren hocada genelde algoritmalara değişik matematiksel denklemler çözdürüyordu..
-
sanırsam sen merkezdesin ben tavsanlı myo dayım
-
ok.. Anlaşıldı.. Bilgisayarcı arkadaşlar sana uygun bir açıklama yapacaktır.. Bize de görsel ortam olarak çok birşey göstermediler zaten..
-
hocam c ile öğretiyorlarda, önce programlama mantığını veriyorlar.O yüzden bi ton şey var.
-
matematik bilmiyorsan program yazamazsınnn!!!
-
beyler şimdi ben 1 ay kadar evdeyim en azından 1 ay ne kadar ogrenebilirsem sonra okulda dvm tabii
şimdi bana bunun için ne gerekli pc programı kurup program uzerinde kod yazıp ogrenebildigim kadr artık sırasıyla ne yapmam gerekiyor yazamısınız? bir de yardımcı site verebilirseniz sevinirim