folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder Üni De C++ Dersi Goruyoruz Ama

Üni De C++ Dersi Goruyoruz Ama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

c http://www.kitapturk.com/books/Kitap/48856/Programlamayi_C_Ile_Ogreniyorum.htm

bunu al faydasını görüceksin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcnist
    arcnist's avatar
    Erkek

eyv aLman. da yardımcı bir site olsaydı daha i olurdu

npax dedigim gibi suan finallerden once sadece içiçe dizilere kadar geldik yani dediklerini daha ne oldugunu bile bilmiyorum ama gercekten dediginiz gibi seyler  yapabileceksem sonunda artık daha azimliyim bu kesin belki bu sayede php yi de daha iyi yapabilirim

G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y Dilini Kaybetmiş Bir Millet Yok Olmaya Mahkumdur! Türkçemize Sahip Çıkalım! Fok Balığı Türünde Konuşanları Uyaralım!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek

arcnist bunu yazdı:
    -----------------------------

eyv aLman. da yardımcı bir site olsaydı daha i olurdu

npax dedigim gibi suan finallerden once sadece içiçe dizilere kadar geldik yani dediklerini daha ne oldugunu bile bilmiyorum ama gercekten dediginiz gibi seyler  yapabileceksem sonunda artık daha azimliyim bu kesin belki bu sayede php yi de daha iyi yapabilirim

-----------------------------
    Dersinize hangi hoca giriyor..?

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcnist
    arcnist's avatar
    Erkek

cagatay  diye bir hoca hayırdır sendemi dpu desin

G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y Dilini Kaybetmiş Bir Millet Yok Olmaya Mahkumdur! Türkçemize Sahip Çıkalım! Fok Balığı Türünde Konuşanları Uyaralım!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek

Oradayım bende ama Elektronik Müh. .. Hocalar aynımı diye sordumda değilmiş.. Bizim derse giren hocada genelde algoritmalara değişik matematiksel denklemler çözdürüyordu..

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcnist
    arcnist's avatar
    Erkek

sanırsam sen merkezdesin ben tavsanlı myo dayım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek

ok.. Anlaşıldı.. Bilgisayarcı arkadaşlar sana uygun bir açıklama yapacaktır.. Bize de görsel ortam olarak çok birşey göstermediler zaten..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocam c ile öğretiyorlarda, önce programlama mantığını veriyorlar.O yüzden bi ton şey var.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    macroasm
    macroasm's avatar
    Erkek

matematik bilmiyorsan program yazamazsınnn!!!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcnist
    arcnist's avatar
    Erkek

beyler şimdi ben 1 ay kadar evdeyim en azından 1 ay ne kadar ogrenebilirsem sonra okulda dvm tabii

şimdi bana bunun için ne gerekli pc programı kurup program uzerinde kod yazıp ogrenebildigim kadr artık sırasıyla ne yapmam gerekiyor yazamısınız? bir de yardımcı site verebilirseniz sevinirim

Toplam Hit: 4978 Toplam Mesaj: 40