Unity Android Ve İos Lisansları 8 Nisana Kadar Bedava
-
Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------Bu lisansı satma ihtimalimiz var mı? Ona göre alcam :D
-----------------------------
:O -
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Buremba bunu yazdı:
-----------------------------abi 5 tane alanlar 5 oyun mu çıkartacak yapmayın gözünüzü seveyim. bi de 8 nisandan sonra publish edebiliyor muyuz?
-----------------------------edilmez hocam.
10 gündür var bu kampanya, ben VBDream dısında unity ile ilgilenen bu kadar kisi oldugunu sanmıyordum, 1 kisi icin de konu acmak istememistim, demek ki varmıs :/
-----------------------------al 8 nisana kadar dene para ödeme mi yani olay? Senle konuştuktan sonra bende merak etmiştim unityi ama paralı olduğunu görünce sonraki zamanlara diyerek bırakmıştım. şimdi key aldım ama 8nisandan sonra işe yaramıcaksa işe yaramaz :/
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------abi 5 tane alanlar 5 oyun mu çıkartacak yapmayın gözünüzü seveyim. bi de 8 nisandan sonra publish edebiliyor muyuz?
10 gündür var bu kampanya, ben VBDream dısında unity ile ilgilenen bu kadar kisi oldugunu sanmıyordum, 1 kisi icin de konu acmak istememistim, demek ki varmıs :/
-----------------------------al 8 nisana kadar dene para ödeme mi yani olay? Senle konuştuktan sonra bende merak etmiştim unityi ama paralı olduğunu görünce sonraki zamanlara diyerek bırakmıştım. şimdi key aldım ama 8nisandan sonra işe yaramıcaksa işe yaramaz :/
-----------------------------ya abi, c++'da hesap makinesi kodlamaya benzemez unity'de oyun yazmak.
adamlar böyle bir sey yapmıs ki bu isle ciddi olarak ugrasanlar, ancak mobil sürümüne para vermek istemeyenlere gösterip elletmemek icin yapılan bir seymis gibi geldi bana.
unity'i free kullanarakta pc tabanlı güzel oyunlar pekala yapılabilir.
he buradaki olay pro da degil, free versiyon üzerinden mobile publish etme olayı.
benim bildigim 8 nisan'dan sonra o keyler iptal olur, fakat sürekli bir lisanssa ne mutlu bize.
VBDream biliyordur, bilen yoksa da gürcan abi'yi yakaladıgımda bi sorup yazarım buraya.
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------ya abi, c++'da hesap makinesi kodlamaya benzemez unity'de oyun yazmak.
adamlar böyle bir sey yapmıs ki bu isle ciddi olarak ugrasanlar, ancak mobil sürümüne para vermek istemeyenlere gösterip elletmemek icin yapılan bir seymis gibi geldi bana.
unity'i free kullanarakta pc tabanlı güzel oyunlar pekala yapılabilir.
he buradaki olay pro da degil, free versiyon üzerinden mobile publish etme olayı.
benim bildigim 8 nisan'dan sonra o keyler iptal olur, fakat sürekli bir lisanssa ne mutlu bize.
VBDream biliyordur, bilen yoksa da gürcan abi'yi yakaladıgımda bi sorup yazarım buraya.
-----------------------------sordum ve o güzel cevabı aldım:
Hi there,
Thanks for the email.
No, the licenses are valid forever. However, the deal ends on April 8th.
Regards,
Rob
Unity Support
--------------- Original Message ---------------
From: neyse burayı silelim :D
Sent: 16/03/2012 08:49
To: support@unity3d.com
Subject: April 8, Free Serials Expire
Will this serial for unity 3.x, android 3.x and iOS 3.x expire after April
8 ? Can we publish games for android and iOS after 8 April ? -
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------sordum ve o güzel cevabı aldım:
Hi there,
Thanks for the email.
No, the licenses are valid forever. However, the deal ends on April 8th.
Regards,
Rob
Unity Support-----------------------------
O zaman güzel =)
-
o verdiğiniz linkten anlamadım ne olduğunu ama madem forevermış alalım belki wcde falan lazım olur. emmelik dursun bidene
Edit: yok be benim yicem yark değil. alanlara hayırlı olsun :D
-
pikachuyu göremedim konuda başımıza taş yağcak
pikachu BEDAVA alabilirsin :D
bende almıştım keyi konuyu yeni görüyorum paylaşıldıgı iyi olmuş -
görmeyenler vardır, fırsatı kaçırmayın upı
-
Olayin tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama kayit oldum. iOs 3.x diyor, 5.0 icin vs. kullanamaz miyiz?
-
telekom bunu yazdı:
-----------------------------
Olayin tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama kayit oldum. iOs 3.x diyor, 5.0 icin vs. kullanamaz miyiz?
-----------------------------yok dostum o Unity addonunun versiyonu, iOS versiyonu değil, kullanırsın.