Unity Android Ve İos Lisansları 8 Nisana Kadar Bedava
-
Evet gençler Unity nin 800$ değerindeki iki lisansı 8 nisana kadar bedava, kaçırmayın derim.
-
9 tane serial aldım :D
-
bu ne işe yarıyor :)
-
Evet bunu yazıcaktım tahribata, projelerin yoğunluğundan unutmuşum :( Benim büyük ihtimal kaçıracağım ama kaçırılmaması gereken bir fırsat, iOS ve Android e oyun publish etmek için :(
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Evet bunu yazıcaktım tahribata, projelerin yoğunluğundan unutmuşum :( Benim büyük ihtimal kaçıracağım ama kaçırılmaması gereken bir fırsat, iOS ve Android e oyun publish etmek için :(
-----------------------------niye kaçırıyorsun dostum benim 2-3 dakikamı aldı işlemler. Şuan Unity3.x, Android3.x, iOS 3.x serialim var, mis :D
-
risk53 bunu yazdı:
-----------------------------bu ne işe yarıyor :)
-----------------------------sana uygulamalı anlatım : http://www.nplay.com/BeGone/
-
vallaha mı :) yapışıyorum :) :)
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Evet bunu yazıcaktım tahribata, projelerin yoğunluğundan unutmuşum :( Benim büyük ihtimal kaçıracağım ama kaçırılmaması gereken bir fırsat, iOS ve Android e oyun publish etmek için :(
-----------------------------niye kaçırıyorsun dostum benim 2-3 dakikamı aldı işlemler. Şuan Unity3.x, Android3.x, iOS 3.x serialim var, mis :D
-----------------------------Abi ben kayıtlıydım, aktive ettim Android ve iOS lisanslarını fakat, 1 ay içerisinde bu platformlara oyun çıkaramayacağım malesef :( Böyle birşey olacağı haberli olsaydı, ön çalışma yapmış olup, aklımdaki birşeyi yapıcaktım, dersimin projesiyle de birleştirip :/
-
ooo efsane oldu :)) bi oyun üzerinde çalışıyordum ios için bi uyarlama yapıym o halde :)
-
hocu teşekkürler. 10 nümero paylaşım olmuş :)
-
5 dene aldım :)