Universite

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

beyler bu yıl uni tutmadı simdi herhangi bir uniye girmem lazım acık oğretim ,uzaktan eğitimmi ne cesit cesit egitimler varmıs galiba :)

hangisini onerirsiniz yada bunlarında kayıtları bittimi
    herkez acık oğretimi oneriyor  buna nasıl basvura bilirim bilgisi olan arkadaşlar onerilerini paylaşırsa gusel olur :l

onekine?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek

3. ek kontenjanları bekleyeceksin artık ki o da olursa olmadı seneye tekrar sınava gireceksin.. geçti bolunun pazarı keşke 1 hafta önce açsaydın konuyu.

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ööh 3mü daha yeni oldu yaw

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    hacım uzaktan eğitim bizim okulda vardı.. net üstünden ders sınav gibi bi durum var kısaca herşey online olarak oluyor fakat hangi bölümlerde var çıkınca ne oluyorsun diplomanda ne yazıyor bilmiorum benimde sana tavsiyem olursa bu yıl olmazsa seneye açık öğretime girip 4 yıllık bi fakülte bitirmen.. bu sana gelecekte yardım eder hem diplomanda yazmıyor açık öğretim diye.. herhangi bi iibf bölümünü bitirebilrsin orda kpss kpds felan kasarsın kpds yi 60 ve üstü kpss yi 95 çakarsan iş sınavlarınada iyi hazırlarınrsan maliye bakanlğnda hesap uzmanı bile olursun iş alanın korkunç genişler.. 4 yılda sınavlar arası dedğim alanlara yüklenirse odtü meznunundan kalifiye hale gelirsin sonuçta okulun önemli olmicak mühim olan iş sınavlarında ve memurluk sınavlarındaki başarı derecelerin

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Açıköğretim kayıtları 30 ekimde başlayıp 10 kasımda sonra erecek bildiğim kadarıyla...

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jaws067
    jaws067's avatar
    Erkek
    odun_komuru bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacım uzaktan eğitim bizim okulda vardı.. net üstünden ders sınav gibi bi durum var kısaca herşey online olarak oluyor fakat hangi bölümlerde var çıkınca ne oluyorsun diplomanda ne yazıyor bilmiorum benimde sana tavsiyem olursa bu yıl olmazsa seneye açık öğretime girip 4 yıllık bi fakülte bitirmen.. bu sana gelecekte yardım eder hem diplomanda yazmıyor açık öğretim diye.. herhangi bi iibf bölümünü bitirebilrsin orda kpss kpds felan kasarsın kpds yi 60 ve üstü kpss yi 95 çakarsan iş sınavlarınada iyi hazırlarınrsan maliye bakanlğnda hesap uzmanı bile olursun iş alanın korkunç genişler.. 4 yılda sınavlar arası dedğim alanlara yüklenirse odtü meznunundan kalifiye hale gelirsin sonuçta okulun önemli olmicak mühim olan iş sınavlarında ve memurluk sınavlarındaki başarı derecelerin

Bi baltaya sap olacak bölümler uzaktan öğretimde yok.Bizim yüksekokulda var uzaktanöğretim sadece arada sırada CD yolluyorlar ve kendi ilinde sınava giriosun heralde

Anlatılmaz yaşşanır...:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    hope_siz bunu yazdı:

3. ek kontenjanları bekleyeceksin artık ki o da olursa olmadı seneye tekrar sınava gireceksin.. geçti bolunun pazarı keşke 1 hafta önce açsaydın konuyu.

mulaahahahhaha hoca kopardın beni yav. o sür eşeğini niğdeye olmasın :D

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bizim okulda parayı ver düdüğü çal tarzı eğitimler de mevcut :D  

özellikle mankenler çok yapıyor, Güzel sanatlara giriyor paray ıveriyor bida gelmiyor 4 sene sonr aalıyor diplomayı :D

"Less is More"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    hope_siz bunu yazdı:

3. cü olmucak bu yıl

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    hope_siz bunu yazdı:

öhhö bolu değil bor. yamuk olmasın benim memleket 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    kaanabak bunu yazdı:

Bizim okulda parayı ver düdüğü çal tarzı eğitimler de mevcut :D  

özellikle mankenler çok yapıyor, Güzel sanatlara giriyor paray ıveriyor bida gelmiyor 4 sene sonr aalıyor diplomayı :D

hacı ozl unimi o 

onekine?
Toplam Hit: 2058 Toplam Mesaj: 18