Universite
-
beyler bu yıl uni tutmadı simdi herhangi bir uniye girmem lazım acık oğretim ,uzaktan eğitimmi ne cesit cesit egitimler varmıs galiba :)
hangisini onerirsiniz yada bunlarında kayıtları bittimi
herkez acık oğretimi oneriyor buna nasıl basvura bilirim bilgisi olan arkadaşlar onerilerini paylaşırsa gusel olur :l -
3. ek kontenjanları bekleyeceksin artık ki o da olursa olmadı seneye tekrar sınava gireceksin.. geçti bolunun pazarı keşke 1 hafta önce açsaydın konuyu.
-
ööh 3mü daha yeni oldu yaw
-
hacım uzaktan eğitim bizim okulda vardı.. net üstünden ders sınav gibi bi durum var kısaca herşey online olarak oluyor fakat hangi bölümlerde var çıkınca ne oluyorsun diplomanda ne yazıyor bilmiorum benimde sana tavsiyem olursa bu yıl olmazsa seneye açık öğretime girip 4 yıllık bi fakülte bitirmen.. bu sana gelecekte yardım eder hem diplomanda yazmıyor açık öğretim diye.. herhangi bi iibf bölümünü bitirebilrsin orda kpss kpds felan kasarsın kpds yi 60 ve üstü kpss yi 95 çakarsan iş sınavlarınada iyi hazırlarınrsan maliye bakanlğnda hesap uzmanı bile olursun iş alanın korkunç genişler.. 4 yılda sınavlar arası dedğim alanlara yüklenirse odtü meznunundan kalifiye hale gelirsin sonuçta okulun önemli olmicak mühim olan iş sınavlarında ve memurluk sınavlarındaki başarı derecelerin
-
Açıköğretim kayıtları 30 ekimde başlayıp 10 kasımda sonra erecek bildiğim kadarıyla...
-
odun_komuru bunu yazdı:
-----------------------------
hacım uzaktan eğitim bizim okulda vardı.. net üstünden ders sınav gibi bi durum var kısaca herşey online olarak oluyor fakat hangi bölümlerde var çıkınca ne oluyorsun diplomanda ne yazıyor bilmiorum benimde sana tavsiyem olursa bu yıl olmazsa seneye açık öğretime girip 4 yıllık bi fakülte bitirmen.. bu sana gelecekte yardım eder hem diplomanda yazmıyor açık öğretim diye.. herhangi bi iibf bölümünü bitirebilrsin orda kpss kpds felan kasarsın kpds yi 60 ve üstü kpss yi 95 çakarsan iş sınavlarınada iyi hazırlarınrsan maliye bakanlğnda hesap uzmanı bile olursun iş alanın korkunç genişler.. 4 yılda sınavlar arası dedğim alanlara yüklenirse odtü meznunundan kalifiye hale gelirsin sonuçta okulun önemli olmicak mühim olan iş sınavlarında ve memurluk sınavlarındaki başarı derecelerin
Bi baltaya sap olacak bölümler uzaktan öğretimde yok.Bizim yüksekokulda var uzaktanöğretim sadece arada sırada CD yolluyorlar ve kendi ilinde sınava giriosun heralde -
hope_siz bunu yazdı:
-----------------------------3. ek kontenjanları bekleyeceksin artık ki o da olursa olmadı seneye tekrar sınava gireceksin.. geçti bolunun pazarı keşke 1 hafta önce açsaydın konuyu.
mulaahahahhaha hoca kopardın beni yav. o sür eşeğini niğdeye olmasın :D -
Bizim okulda parayı ver düdüğü çal tarzı eğitimler de mevcut :D
özellikle mankenler çok yapıyor, Güzel sanatlara giriyor paray ıveriyor bida gelmiyor 4 sene sonr aalıyor diplomayı :D
-
hope_siz bunu yazdı:
-----------------------------3. ek kontenjanları bekleyeceksin artık ki o da olursa olmadı seneye tekrar sınava gireceksin.. geçti bolunun pazarı keşke 1 hafta önce açsaydın konuyu.
3. cü olmucak bu yıl -
hope_siz bunu yazdı:
-----------------------------öhhö bolu değil bor. yamuk olmasın benim memleket
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------Bizim okulda parayı ver düdüğü çal tarzı eğitimler de mevcut :D
özellikle mankenler çok yapıyor, Güzel sanatlara giriyor paray ıveriyor bida gelmiyor 4 sene sonr aalıyor diplomayı :D
hacı ozl unimi o