folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite (Bir Çeşit Değerlendirme)

Üniversite (Bir Çeşit Değerlendirme)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bilgisayarla mekatroniğin alakası yok. anlayın şunu. sadece festo ve S7 200 PLC otocad v.basic C# eğitimi dersleri var.

makinacı olarak gelen elektronik elektrik bilecek mekatronikte.

elektrik elektronik olarak gelen makina mekanik bilecek...

4 yıllık öğrenciler otomasyon fuarında 2 yıllıkların yaptıklarını görünce biz sadece hesaplama kağıt üzerinde görüyoruz demişlerdi.

Şimdiki aklım olsa üniversite okumazdım. Daha farklı bir gecelek yaşantısı daha iyi olurdu.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

bilgisayarla mekatroniğin alakası yok. anlayın şunu. sadece festo ve S7 200 PLC otocad v.basic C# eğitimi dersleri var.

makinacı olarak gelen elektronik elektrik bilecek mekatronikte.

elektrik elektronik olarak gelen makina mekanik bilecek...

4 yıllık öğrenciler otomasyon fuarında 2 yıllıkların yaptıklarını görünce biz sadece hesaplama kağıt üzerinde görüyoruz demişlerdi.

Şimdiki aklım olsa üniversite okumazdım. Daha farklı bir gecelek yaşantısı daha iyi olurdu.

Sence yapabilirmiyim.Tasarımada giriyor çünkü mekatronik.

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

tasarımla ilgili sadece hocaların verdiği ödev olur. dersi yok.

temelin yoksa eğer(elektrik elektronik makina vs gitme. ilerde pişman olursun. ha öğrenirim dersen bilmem.

üniversitedeki eğitim ortaokul eğitimidir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

tasarımla ilgili sadece hocaların verdiği ödev olur. dersi yok.

temelin yoksa eğer(elektrik elektronik makina vs gitme. ilerde pişman olursun. ha öğrenirim dersen bilmem.

üniversitedeki eğitim ortaokul eğitimidir.

Ney?Nasıl yani.Sen toptan üniversiteyimi sevmiyorsun yoksa sadece bölümümü

https://t.me/pump_upp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

@zumsuk;

hocam anca gidin başka bir ile orada okuyun , orada bir şeyler yapın demişsin.

ne yani şimdi ben istanbuldayım , itü'yü kazanıp ailemin yanında okumayayım mı ? boşuna mı veriyolar dersaneye?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

üniversiteyi övücü şeylerin hepsine karşıyım. üniversite toz pembe geçer kimisi için. kimisi içinde zor katlanması.

Paranız yoksa üniversite okumayın.Mezun olduktan sonra iş bulacam hayallerine kapılmayın.

tamam iş bulursun fakat kapitalist düzene küfredeceksin.  ben kendi adıma gördüğüm eğitimlerden sadece temel olarak hafızamdaki bilgilerle askerden geldikten sonra mesleki olarak atılımda bulunacağım. şimdi kafa yormuyorum.

herkesin kendine göre yaşayış tarzı vardır. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

@zumsuk;

ne yani şimdi ben istanbuldayım , itü'yü kazanıp ailemin yanında okumayayım mı ? boşuna mı veriyolar dersaneye?

senin yazdığın tanıma uyuyorum.

avantajları;

yemekti çamaşırdı dert yok.

annen meyveni doğrayıp önüne getiriyor.

düzen kurman gerekmiyor kalacak yerin belli.

dezavantajları;

genede sanki bir özgürlük isteği var bunun ailenin seni baskılamasıyla ilgisi yok, kendini yalnız hissetmemenle ilgili galiba,

istanbul dışına gitsen yurt murt işin içine girince ortam kurman kolaylaşır, istanbul'da arkadaş yapabilmen için biraz uğraşman gerekebilir.

Tabi daha 2 haftalık üniversite hazırlık öğrencisiyim, görüşlerim değişebilir :)

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

@zumsuk;

Türkiye şartlarında pek oluru yoktur ama üniversiteye giden biri illaki ailesinden ayrı yaşamalı; yurt veya ev farketmez. Bu da eğitimin bir parçasıdır. Ailesiyle yaşayıp üniversiteye giden de var. Onun da, bu anlamda, eğitimi yarım kalır diye bir şey yok tabi ki; olması gereken artık ergenlikten çıkan genç insanın toplum hayatına birey olarak (tam) katılabilmesidir. Ailenin yanında yaşarken birey olma süreci en iyimser haliyle daha yavaş geçer. Yine Türkiye şartlarında bu şarta uyan başka bir yer Asker Ocağı'dır. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    bende bu sene girdim.kampüs falan iyide bu yavşak hocalara inş alışırız.çok iyileride var çok şerefsizleride.İngilizce hocası dersi ingilizce anlatıyor.Ya kardeşim benim lisede aldıgım eğitim belli dersi neden ingilizce anlatıyosun ya.Geç kaldım derse bir daha geç kalırsan gelme dedi sonra da geç kalırsan ı am leyt ( nasıl yazıldığını bilmiyorum leytin late olabilir) de dedi.Ne bok yiceğimi bilmiyom.Geç kalmıyim desem otobüsler tıklım tıklım oluyor almadan geçiyolar.3. 4. alırsa gidiyosun geç kalıosun.of of.ama güzel yinede.kampüs iyi dağ havası :)

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

KaptanMagaraAdami bunu yazdı:

RootB bunu yazdı:

@zumsuk;

Türkiye şartlarında pek oluru yoktur ama üniversiteye giden biri illaki ailesinden ayrı yaşamalı; yurt veya ev farketmez. Bu da eğitimin bir parçasıdır. Ailesiyle yaşayıp üniversiteye giden de var. Onun da, bu anlamda, eğitimi yarım kalır diye bir şey yok tabi ki; olması gereken artık ergenlikten çıkan genç insanın toplum hayatına birey olarak (tam) katılabilmesidir. Ailenin yanında yaşarken birey olma süreci en iyimser haliyle daha yavaş geçer. Yine Türkiye şartlarında bu şarta uyan başka bir yer Asker Ocağı'dır. 

doğrudur olabilir.

Toplam Hit: 2755 Toplam Mesaj: 26