Üniversite Hakkında Öneri

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2017
    Erkek

    2 yıllık Bilgisayar Programcılığı bölümünü tercih ediyorsun.

    Büyük ihtimal kazanırsın. 

    Bölümü okumakda zorlanmayacaksın zaten orayı tercih edip gelenlerin %95 i bi bok bilmiyor olacak , hocalar da o seviyeye göre gidecekler. 2 yıllıklarda çok bırakmıyorlar çünkü mal çok birikme oluyor sonra kendilerine problem oluyor.

    Bölümü rahat şekilde okuyorsun , okurken de sadece ve sadece MATEMATİK kasıyorsun. Matematikte sıfır mısın? Antrenmanlarla matematik 1-2 kitaplarını alıyor düzgünce çalışıyor sonra üstüne koyarak gidiyorsun, gerekirse kursa git.

    2 sene boyunca matematik kastın geldi çattı DGS. DGS ye giriyorsun min 280+ puan çakıyorsun ve bilgisayar mühendisliğine geçiyorsun. 

     

    Ben280+ puan çakma kısmına kadar gelip 239 puan alabildim, sonra geçim sıkıntısı ot bok diye işe girdim iş de bana girdi mat kasamadım aöf yönetim bilişim sistemleri takılıyorum o da tecil için aq. Benim de mat bilgim sıfırdı o 2 kitap ve kpss için dersaneye giderek 0 dan 239 puana çıktımdı. 2 Sene saadece matematik kasan biri ortalğın mna kor zira çok da zor sınav değil dgs. 

     

    edit ek:

     

    KPSS taban puanlar 87. 90+ Puan alırsan da devlet e de girebilirsin de kpss den 90 almak her babayiğidin harcı değil. Gerçi en son 94 puanla nüfus müdürlüğüne düz memurluk için başvuran vardı alskjfşlakjs He bi de o alım listesinde zibilyon tane 70.00 puanlılar da vardı nerenin torpillileriyse artık aq. 

     

     

    dcpromo tarafından 30/May/19 08:52 tarihinde düzenlenmiştir

    next next next install
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2009
    Erkek

    Ne yaparsan yap sürekli yeniliğe açık olup yeterli özveride bulunursan, dil öğrenirsen ve insan iliskilerini mevcut düzeyinden daha yüksege taşıyacak eğitimler alırsan başaramayacağın şey yok

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2008
    Erkek

    Ne yaparsan yap, kendini küçümsemeyi bırak.


    Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

    Ne yaparsan yap, kendini küçümsemeyi bırak.

    Ben de bu abiye katılıyorum, kendi potansiyelini henüz yeni yeni keşfedecek zamandasın. Eğer kendini küçümsersen o potansiyelin kazanımlarını hiç bir zaman elde edemeyebilirsin.


    "biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2005
    Erkek

    Şimdi hangi bölümü kendine daha yakın hissediyorsan onu seçmelisin. Ben sana Bilgisayar programcılığı derim geleceğin mesleklerinden ama sen kod yazabileceğine inanıyor musun? Belkide sana ağ teknolojileri daha kolay gelebilir. Bunda kendini çok iyi ilerletebilirsin. 2 yıllık olmasının bir önemi yok bence zaten okulu bitirince DGS ile 4 tamamlarsın. Eğer program yazabileceğine inanıyorsan ve kendinde o algoritmayı yazacak beceriyi görüyorsan (Ben süper zeka değilim diye başta kendini aşağı sınıflara çekmişsin zaten) onu seç. Daha yaşında genç. İlla bilgisayar ile alakalı olması da şart değil.

    4 yıllık kazananların hepsi süper zeka değil bunuda bil. Ne mühendisler ile çalıştık adam mal ama Yıldız Teknikten mezun, İTU den mezun, OTÜ den mezun. Artık okul mu bunları bu hale getiriyor bunlar mı böyle bilemiyorum orasını. Ha bu okullarda okuyup kafası zehir gibi olanlarda var fakat kendini süper zeka olmadığın için küçükmseme.

    Bende süper zeka değilim. Ama kafam işimi görecek kadar çalışıyor. Gerçi arada bu beyin bana fazla geliyor bünyemin kaldırmadığını arkadaşlarada söylemiyor değilim hani :d

    Dip No :

    • Tamamı kalın, italik, altı çizili, renk renk mesaj yazmak yasaktır. Aksi taktirde "Altıncı Sınıf Ceza" uygulanır. [Link]

    //Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2008
    Erkek

    Bil müh. sıralaması yüksek bir ünide okudum. 80 kişi girmiştik. Ben dahil %90dan fazlası  zeki falan değildir. Bu işlerin zekayla alakası yok. Çalışmakta bitiyor her şey. Otur her gün eşek gibi düzenli çalış bak nasıl kazanıyorsun.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2013
    Erkek

    Ne yaparsan yap büyükşehirlerden birinde oku. Ankara İzmir İstanbul


    daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahus
    siyahus's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ocak/2016
    Erkek

    Keşke tek zekaya baksa bu universite kazanma işleri 


    Yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mayıs/2012
    Erkek

    Gerçekten tam ihtiyacim olan konu idi , suanda bende bilgisayar programcılığina gitmek ile bir sene daha hazirlanmak arasındayim 


    Memento Mori
Toplam Hit: 2151 Toplam Mesaj: 20
üniversite tyt yks 2 yıllık