Üniversite Hocasını Şikayet Etmek
-
afrasiab bunu yazdı
Manevi tazminatı anladım da maddi tazminat davasına gerekçe olarak ne göstereceksiniz onu merak ettim..
hocam buna mu takıldın yani gerekirse maddiyi kaldırırız olmadı bahane mi yok
-
aga bırakmayın peşini öldürün amk sevmiyorum böyle şeyleri pıçahlayın.
-
Bence olay tatlıya bağlanır çünkü bu tip herifler 90 derece dönebilen ( ) baya bi geniş heriflerdir :|
-
Hocam önce hocayla konuşsun yenge yada konuşmasın direk bimerden başbakanlığa şikayet edin. Sonuç geçse olsa çıkar ha yok uzun süre beklemeyim diyoSan ki benimde tercihim ondusmanlar göreve başladılar kamu ile vatandaşın arasını mahkemeye gitmeden yapıyorlar diye biliyorum bunu araştır.
-
kardeş direk bimere şikayet kan alırlar adamdan :) bizde devlet kurumundayız ipini koparan bimere şikayet ediyo valilikte her şikayeti değerlendirmek mecburiyetinde çatır çatır hesap soruyo valilik
sonra üni dekanıyla konuş hatta sende akademisyensin kendi çalıştığın üni de ordaki illaki taşaklı bi hocayı tanıyan birisi vardır onun aracılığıyla çözmeye çalış
en son çare git ağzını yüzünü sik bunu her şekilde de yapabilirsin -
WitchKing bunu yazdı
+1
-
yunusdogan bunu yazdıWitchKing bunu yazdı
+1
abdurrahman cavusmu zannettiniz herkesi :) -
Hocam yol göstermek adına bir şey diyemeyeceğim ama yazdıklarınla beni aydınlattın, eyvallah.
-
Salu3 bunu yazdı
Hocam yol göstermek adına bir şey diyemeyeceğim ama yazdıklarınla beni aydınlattın, eyvallah.
Kesinlikle
-
kullar yüksekokul mu hangisi