Üniversite Nasıl Bir Yer Nasıl Davranılmalı Ne Yapılmalıdır?
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
Üniversiteye bir gir bitirisin laflarının gırdıkten sonra bos oldugunu anladıgın yer :D
Öss en buyuk dert mıs gıbı gelıyor.Üniversiteyle zorluklara yeni başlıyorsun :D
-----------------------------bunu bildigim için soruyorum zaten nasıl bi yerdir?
standart herşeye uyan inek bi üniversitelinin bir günü nasıl geçer?
bu arada pc öğretmenliği garanti mühendislik için çalışıyorum
-
abin kimse iyi demiş..
gidersin ne kadar yamşak, adi arkadaş ve hoca varsa tanırsın birincisinde.. bu kısmı doğru..
ikinci üniyi bilmiyorum bende bu sene şansımı deniyecem.. gerçi geçen gün google da delphi 7 network connection control aramasında şansımı denemek istiyordum denedim jenifer lopez çıktı.. ama yinede deniyecem :|
-
öncelikle biri daha sölemiş aç olacan diye. öğrencilik aç olmaktan geçer hocam. aç olmayana öğrenci demezler bunu hallettinmi sonu gelir. bak biz 13 gündür aralıksız hergün makarna yiyoruz (tek öğün) olay bu :)
-
istedigiğin gibi davrandığın istediğini yaptığın bir yer kısaca
-
Özellikle yurt , öğrenci evi gibi ortamlarda bulunursan, direk hayatı ve insanları öğrenirisn. Üniversite bitincede bişeyleri nereden öğrenebileceğini öğrenirsin.
Edit: İİBF fakültesi için konuşuyorum.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
bölümün nedir?
bide kampüsüne göre değişir bunlar :D
umarım davutpaşadasındır (6)
-----------------------------hocam neden umarım dedin ???
-
kafana göre takıl
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
Üniversite= Açlık + Uyku
-----------------------------Üniversite = açlık + uykusuzluk yapalım onu :)
-
ben tırsıyorum Lo kolay ortama uyan biri değilim tanımadığım biri ile konuşamıyorum samimi olamıyorum
lisede 2.sınıfa geçtiğimde sınıftakilerle yeni konuşmaya başlamıştım :W
-
aç olcan pis olcan geceleri uyimican gündüzü göremicen 4 yıl sonra içkiye verdiğin para ile lüks bi araba alabileciğini hesaplayıp. kısa süreli keriz hissedicen kendini :)
tabi bu saydıklarım bana her yol bagdat diyenler için geçerli :)illa böle olcan diye bi kaide yok. kafana göre takılırsın. yaparsın bide manita yemeğin sıcak yatagın sıcak felan fıstık takılırsın bakarsın derslerine fazla eşeleme yani :)