folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversitede Hazırlık Gelirse İhtimaline Karşı İngilizce Çalışma Enstanteneleri

Üniversitede Hazırlık Gelirse İhtimaline Karşı İngilizce Çalışma Enstanteneleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

Çok dangalak bir başlık olduğunu biliyorum. Diikat çeksin maksat. Anadolu liseli(!) çıkışlıyım.

Bu sene üniversiteye gidicem her ihtimale karşılık ingilizce çalışmak istiyorum bu yaz elimde hiç bir şey yok.

Lise de bir şey öğrenemedik hocamız marmara mezunuydu(!) bizde hayta değildikte hoacaların benim ingilizce fobima karşı haftada listining gıramer riiiding rayting quizler bildiğimimde unutturdular.

yani sözün özü önerdiğiniz bir yayın varmı zaten geçememe hazırlığı kim geçmişte ben mi geçecem :D

Ama seneye başlangış için iyi olur.

sıralama 20-25 arası gelir 9 eylül bil makine müh felan düşünüyorum yani okulda önemli de

NEYSE,

bana hazırlık seti önerisi lazım beyler.

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-M-D
    C-M-D's avatar
    Erkek

Benim bildiğim Daylight var sadece,belki işini o görür

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adigestorm
    adigestorm's avatar
    Erkek

Makine okumayınn okumayınnn okumayınnnnnn

Tecrübe konuşuyo..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

en iyi ingilizce konusarak ögreniliyor hocam , şöyle diyim ilk okulu okumadan pazarcılık yapmaya giden çocuklar ingilizceyi hepimizden iyi konusuyor çünki konuşa konuşa öğreniyorlar.

hazırlık kitapları yerine bir kursa gitmelisin , ingilizce kelime darcıgıma güvendiğim halde konuşulanları anlıyorum ama cevap veremiyorum tipik türk sorunu da bu . 

skype gibi ortamlarda yabancılar la konuşmaya çalış mesela biz oyunlarda artık yabancılar la arkadaşlık ediyoruz  :) elin 13 -15 yaşındaki bücürü su gibi ingilizce konusuyor bizede faydası olur neyse hocam , en iyisi yüzyüze egitimdir tabi önce kelimeleri ezberlemek lazım (doğru okunuşu ile  ) 

ingilizcenin de en nefret ettim kısmı salak ingilizler bok var  okunuşu yazılışı farklı dil yapıyorsun , abd de ingiltere de ilk okullarda ve liselerde yarışma yapılır kelimeleri dogru kodlama diye

çünki dil de  30. bin kemlime varsa 30 bin ezber demektir bu :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

hazırlıüı atlamak için diyorsan essay yazmayı öğren bir de reading(grammer+kelime bilgisini falan kapsıyor zaten) iyi olsun yeter.ama yok öğrenmek istiyorum diyorsan setlere takıl.goole amcaya veya foruma arat dünya kadar link bulursun

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

daylight ile temeli atarsın geliştirmek senin elinde 3 ayda sıkı bir çalışma ile öğrenebileceğini umuyorum.

karşılıklı biriyle konuşamazsın tabikide ama kağıtta bilgisayarda düşünerek kendini ifade edersin.

zamanla pratikle skype ta milletle konuşa konuşa geliştirirsin.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

adigestorm bunu yazdı:
    -----------------------------

Tecrübe konuşuyo..

:D neden diye uzun bir konuşma yapmak lazım galiba.

ya biliyorum bir dünya link varda pc başında bu merertin gramer kısmı öğrenilmez miki ??

bil ıQ felan olurm acaba

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

formaldehit bunu yazdı:

adigestorm bunu yazdı:

Tecrübe konuşuyo..

:D neden diye uzun bir konuşma yapmak lazım galiba.

ya biliyorum bir dünya link varda pc başında bu merertin gramer kısmı öğrenilmez miki ??

bil ıQ felan olurm acaba

sadece grammer öğrenmek istiyorsan adam gibi bi grammer kitabı al öğren yeter,

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

eger hic bir sey bilmiyorum diyorsan bu kitabi al

http://www.pandora.com.tr/urun/essential-grammar-in-use-elementary-kirmizi-/80641

sonra turkce anlatimli olan bi kitap vardi mor kapakli cok genis ve detayli ona calisirsan zaten toefl da bile cok rahat grammar sikintisi olmaz

reading ile writing de ise odtunun okuma kitaplari var ne kadar cok kullanisli olmasa da en rahat bulabilecegin bu

eger o kadar grammar ihtiyacim yok diyorsan

bu grammar in use in intermediate kitabini almavi renkli olan

grammar sikintin olmasin kelime kolayca hallolur writing de ise cok sikinti cekmezsin.

reading writing ayni anda gelisterebilecegin cogu uni de hazirlik kitabi Focus on Vocabulary kullanmak icin seviye azicik iyi olmali.En azindan beginner olma yeter.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

sonuçlar açıklandıktan sonra hazırlığı geçmeye özel ingilize kursları açılıyo onlara kesinlikle katıl ben öyle geçmiştim. ayrıca ingilizce çalışmalık rosetta stone indir1-5e kadar amerikan ingilizcesi...

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

kalemlik kursa gidemem galiba maddiyat artı izin vermzler zaten okullar açılmaya yakın sonuçlar geliyor şimdiden başlamak lazım ama şu an video için kesin şunu indir diyen bir arkada ş göremedim sanki. yani bu kesin iyi diyen yokmu kitap yazan arkadaşlar araştıracağım.

Toplam Hit: 1759 Toplam Mesaj: 17