Üniversitede Okuyan Part-Time İşlerde Çalışanlar
-
arkadaşlar malumunuz insan kendi parasını kazanmaya başlamak istiyor aranızda varmı çalışanlar böyle? genelde ajans işi ve garsonluk oluyor sanırım bende arıyorum itü'de hazırlıktaym yardımcı olabilcek varmı.
-
hocam cast ajanslarına cv at, büyük ihtimalle is bulursun yakınlarda..
-
Ben part time çalışıyorum ama okulda çalışıyorum :) ünviversteler her yıl belli sayıda öğrenciyi part time işe alıyolar. ben kendi bölümünde çalışıyorum. hocaların seni tanıma fırsatı oluyor, seninde hocaları.. Tavsiye ederim
-
bi kaç tanıdık ajans varsa bildiğiniz başvuriyim.
Pi0T13 bunu yazdı:
-----------------------------
Ben part time çalışıyorum ama okulda çalışıyorum :) ünviversteler her yıl belli sayıda öğrenciyi part time işe alıyolar. ben kendi bölümünde çalışıyorum. hocaların seni tanıma fırsatı oluyor, seninde hocaları.. Tavsiye ederim
-----------------------------sene başına çok var :)
-
ev arkadaşım jigolo.
"ipnetor paranın .mına koyuyor" dicem ama, kifayetsiz kalır kelimelerim.
-
erbogan bunu yazdı:
ev arkadaşım jigolo.
"ipnetor paranın .mına koyuyor" dicem ama, kifayetsiz kalır kelimelerim.
-----------------------------:D en mide gerektiren işteymiş :D
-
ya muritler bana iş bulun konuyu değiştirmeyin :D kötü yola düşcem bak :D
-
okurken çalışmak kime göre zor kime göre kolay bende 1 ay bi denedim biraz zor gibi geldi ama maaşını alınca bütün yorgunluk uçuyor bir anda :)
ama tabi bu çalışmalarda önemli olan işe dalipda derslere gitmemek veya dersleri sallamamak olmaz hem çalışıp hem okumanın mantiği 2 sini de bir arada
götürebilmektir birini yapipta diğeri geri kalirsa bi anlami olmaz :I
-
Ben 4. sınıftayım, fizik okyuorum. Geldiğimden beri çalışıyorum, 2 yıl kadar okulda part time işte çalıştım (halen devam ediyorum), 1 ay kırtasiyecilik yaptım, 1 yıl kadar internet kafede çalıştım/sürttüm, 5 ay manavlık yaptım, 1 günlük gazete dağıttım, özel ders neyim verdim-veriyorum; fizikti, matematikti felan.
Aldığım paralar nereler gidiyor bilemiyorum. para harcamayı bilmiyorum daha :/ . Çalışmak kadar önemli bi iş varsa o da para harcamayı bilmektir. Ona göre şaap kendini. 1 sene kendi derslerimi s.ktirettim bilg. müh. derslerine gittim s.kimin keyfine. Şimdi JPriest kankam sağolsun beraber okulda part time programcı olarak çalışıyoruz :)
edit:imla
-
Eğer haftasonun ve hafta içide 2 günün müsaitse büyük firmalara başvur ( lcw, defacto, rodi, deichman, burger king, mc donalds, kfc, migros, carrefour, leke, mavi, kipa, gold....) istanbuldaymışsın çok rahat bulursun hem iyi para kazanırsın hemde sigortan yatar. Garsonluk, bulaşıkçılık, anketörlük, gazete dagıtımı vb bu işlerde karın tokluguna anca çalışırsın bide köpek gibi kullanırlar her işi yaptırırlar
-
XpertVision bunu yazdı:
ya muritler bana iş bulun konuyu değiştirmeyin :D kötü yola düşcem bak :D
-----------------------------kötü yol dediğin jigolo olmaksa ebcerebiliosan yap :)
b.k gibi para var :)